Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | mars 8, 2012

Matkoma

Hej min vän. Vår resa fortsätter mot Växjö efter ett matstopp i Linköping. Just nu sitter jag bara och stirrar med med tom blick och har maten ända upp i halsen. Det var gott men väääldigt mäktigt. Min kära man tyckte nämligen att jag behövde ett riktigt skrovmål 🙂

Pommes dränkt i cheddarost och dressing. Lite hot jalapeno på det.

En hamburgare med ännu mer cheddarost och jalapeno.

Jag betsäller ALLTID vatten eller Ramlösa när jag äter flottig snabbmat. Lurar mig själv att jag är nyttigare då 🙂 Men det enda jag vill ha är en Cola. Slutar alltid med att jag smakar på Peters.

Livan älskar att följa med på resa eller äventyr, som hon säger. Inte ett knot ger hon ifrån sig trots att vi åker bil i flera timmar. Ikväll bor vi på hotell och sedan far vi vidare mot Malmö. Vi ska ha en riktig myshelg.

Ikväll får hon vara med på tjejkvällen och fira Internationella Kvinnodagen 🙂

Vi blir många men har du inte hunnit anmäla dig så är du ändå välkommen. The more the merrier.

Tog en Bild på mina älskade pojkar imorse innan de for till skolan. Måste kunna titta på dem i helgen när de är hos Mios pappa.

Vad har du för planer i helgen?

All Kärlek ❤

 

 


25 kommentarer25 kommentarer om “Matkoma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är så vedervärdigt hungrig att jag skulle kunna äta vadsomhelst och den där underbart svulliga burgaren får mig nästan att överväga att börja äta kött igen…

  Hoppas ni får en hejdundrande trevlig kväll och helg i skåne som lovar VÅR!

  Abrazos M

  Svara
 • Får ses snart! Dags tycker jag i vår, försommar..

  Var i Ullared igår. Tänkte på så kul vi hade det 🙂
  Kramis!

  Svara
 • Är så ledsen att jag inte kan komma o hänga med er :-/ Men hoppas det går fler tåg i närheten av småland 😉 Hoppas ni får en kanonhelg!! Kram Rebecca

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har följt din blogg i några månader nu och jag tycker att du skriver så bra! Det är jättekul att läsa. Jag bor några mil utanför Linköping, men jag går i skolan där. Synd att jag inte var på max idag, det hade varit roligt att få träffa dig! Du verkar vara en väldigt snäll och omtänksam person! Kram Maria

  Svara
 • ¨Tycker också de är tråkigt man ej kan vara med men de är ju en bit, hoppas du kommer närmare Skövde sen…kram och ha en härlig kväll. Ps idag fyller min syster 44 år på internationella kvinnodagen, jag och dottern firade med en rosa bakelse 😉 min syster bor på Gotland så kan tyvärr inte vara o fira henne, men hon är en viktig person i mitt liv. Kram kram

  Svara
 • Ah vi har nästan samma tröja idag 🙂
  Var i Ullared i går, köpte en till mig och en till Hanna. Hon fick sin i paket idag och ville ha det på sig i skolan.
  Ha nu en underbar kväll och helg!
  Passerar ni förbi Trelle så välkommen in! I mean it. 😉

  Puss o kram!

  Svara
 • Men ÅH vilken fin ”Pippitröja” du har. Precis en sådan vill jag ha!! Var har du köpt den? Eller har du stickat själv;)? Hopas att kvällen i Växjö blir fantastisk. Tyvärr lite långt från Uppsala;)! KRAM

  Svara
 • Härligt att resandet verkar gå bra och att ni har fått ”lite” mat i magen på vägen 🙂 haha, psykiskt det där med drickan. Tycker du skall köpa den där colan nästa gång, ska man ändå äta snabbmat kan man likaväl göra det hela vägen ut med dricka och allt 😉

  Svara
 • Jag undrar lite om varför William är hos Mios pappa så mycket, vill han det själv? och vill Mios pappa det?

  Svara
 • William är hos Mios pappa varannan helg eftersom han växte upp med honom tills han var 4.5 år. William kallar Mios pappa för pappa. Givetvis vill han vara där och Mios pappa vill ha honom där för annars hade han inte följt med dit. Det är roligare för pojkarna att åka iväg varannan helg tillsammans än att dela på dem. Sedan är det upp till omgivningen att avgöra om 4 dagar per månad är mycket att spendera med den låtsats-pappa man är uppväxt med.

  Svara
 • Ja asså det var inget negativt med det, jag var bara nyfiken! hur det funkade med Mios pappa! inget annat!

  Svara
 • Det var inget negativt svar, bara en förklaring.

  Svara
 • förstår inte vad någon utomstående har med det att göra faktiskt. Det är väl föräldrarna och barnen själva som avgör vad som är bäst och vart barnen trivs och vill vara. Tycker det är helt otroligt att Peter och Hannah ens bemödar sig med att svara på denna fråga.

  Svara
 • Hoppas att ni alla får en fantastisk kväll i Växjö, min gamla hemstad. Tyvärr satte sjukdom stopp för mig, som tänkt att anmäla mig till detta event. Hoppas på fler bloggträffar söderut, kanske i Blekinge nästa gång ?! MVH Lina

  Svara
 • Superduper tack för en trevlig kväll Hannah!Det var verkligen roligt att få träffa dig igen! Hoppas ni kommer hit fler gånger, det var smidigt att slippa åka så långt denna gången! Du frågade om jag hade slutat blogga…jag hade glömt att jag bloggade på Mama.nu innan…det gör jag inte längre utan har en egen blogg (tänkte inte på det när du frågade) vickepicke.blogg.se heter den nu! Tack oxå för den fina vinsten, de rosa armbanden- såå himla fina! Ha det bra, kram Victoria

  Svara
 • Tack för en trevlig kväll !

  Svara
 • Måste ju säga att du är såå snygg Hannahpanna!

  Kram från Ansapansa

  Svara
 • Det var jätte kul att träffa dig igen, Hannah! Hoppas på det blir fler gånger 🙂 Tack för ikväll och för den fina goodiebagen!

  Svara
 • Tack Hannah och Peter för en helt underbar kväll, med härligt och personligt bemötande och också gott att äta och dricka samt helt otroliga gåvor och vinster.
  Hoppas verkligen på en återträff inom en snar framtid.
  Hittade även drömbilen…som jag ska investera i när jag blir miljonär:))
  En likadan som du kör blir det då.
  Många kramar från en jättenöjd bloggföljare.
  TUSEN TACK för att jag fick möjligheten att träffa er personligen.

  Svara
 • Hej! Mycket söt tröja! Köpte en liknande kofta till min lilla Livia på Lindex! Tror att du hade gillat den till Liv! I helgen ska jag till Helsingborg för att träffa en mycket fin vän sedan gymnasietiden!! Kram och ha en fin helg Hanna!

  Svara
 • Fin du är!

  Svara
 • MAX har supergod mat, t.o.m en LCHF-hamburgare som jag kan äta 😀

  Tack så mkt för igår!
  Ha det gott!

  Svara
 • Tack så mycket för igår! Trevlig att träffa dig igen och jag måste säga att du verkar verkligen vara en så jordnära person. Härligt när man möter såna personer som det känns bra att vara i närheten av.
  Klarar inte av högfärdiga och snoffsiga personer och du är långt ifrån det. 🙂
  Kram Ann-Sofie!

  Svara
 • Stort tack för supertrevlig kväll igår! Väldigt lättsamt och trivsamt var det och du och Peter verkar vara ödmjuka och varma människor. Du stod upptagen när vi gick men jag får tacka dig här istället. Hoppas det blir fler gånger!

  Svara
 • tycker din tröja är sååå fin, ja tack 🙂 vill ha 🙂 Har tittat på flera varianter av pippis tröja men inte hittat rätt.

  Svara