Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:27 | mars 11, 2012

Svärfar, schlager och vänner

God söndagsmorgon min vän. Hoppas allt är väl. Ligger i hotellsängen och slappar. Vi var iväg hela dagen och kvällen igår. Kom tillbaka till hotellet sent så jag somnade så fort jag lade mitt huvud på kudden.

Igår besökte vi Malmös trevligaste barnbutik Beba som ägs av de ännu trevligare paret Radde och Ann-Mari.

Fick en söt body till bebisen och gulliga Ann-Mari överraskade mig med två stora chokladkakor. Min nya favorit, Black.

Liv var så klart med. Hon hängde vid JOOLZ-vagnarna. Hennes vagnar, som hon säger. I bakgrunden skymtar du Expedition-vagnen. Den kommer vår bebis köras runt i om det inte blir den kommande helsvarta eller kanske marinblåa med brunt skinn eller gröna. Usch, jag kan inte bestämma mig 🙂 .

Liv längtade till farfar.

Äntligen!

Efter en trevlig lunch och sällskap i Ljunghusen bar det vidar av till våra vänner Jesper och Angelica som bor i Skanör.

Där väntade tacos och schlagermys.

Älskar att göra en röra av allt.

Vi laddade upp för att heja på Loreen, Danny och Torsten.

Älskar Angelicas och Jespers röda skåp. Visst är det fint? Snyggt i deras stilrena och ljusa hem. Vill också ha, men var skulle jag få plats med det?

Snart är det dags en lååång bilfärd hem men först ska vi äta brunch och hälsa på Marianne i Båstad.

Önskar dig en fin söndag och avslut på helgen.

All Kärlek ❤

 

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Svärfar, schlager och vänner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det ser ut som en riktig superhelg.Jag tycker era vagnar är så fina.Marinblå med skinn låter ursnyggt;)Men jag förstår att det är svårt att välja.Jag tycker marin är så stilrent.Här skiner solen från en klarblå himmel och veckan som kommer ska tydligen se likadan ut enl.rapporterna.Idag stundar snart fika i solen med goa vänner sedan blir det nog slapp resten av Söndagen för min del.Kör försiktigt uppåt igen.Stor kram och var rädd om dig.

  Svara
 • Ps.Skåpet var det vackraste jag någonsin sett.

  Svara
 • God eftermiddag.mysigt att besöka nära o kära.jättefint skåp.era vagnar är verkligen fina,vi stod o tittade när peter visade vagnen på tjejkvällen,verkligen ergonomisk o smidig vid ihopfällning. Vi hejade på Danny igår,men loreen var också bra.önskar er en bra hemresa.kram

  Svara
 • Mysig dag och kväll ni hade! Åh, älskar också skåpet!! Hoppas ni får en lugn och skön hemresa idag! vackert väder är det i alla fall, men det blåser lite….

  Vill tipsa er om en tävling jag har på bloggen. Man kan vinna presentkort på Lajbansson Leksaker värde 200:- Välkommen att tävla!!
  http://familjenhenemo.blogg.se/

  Kram, Carina

  Svara
 • Jag ser att du har samma choklad favorit som jag, Black, hoppas bara att den får vara kvar!
  Ni höll på de främsta i schlagern, riktigt kul startfält i år.

  Svara