Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:31 | mars 12, 2012

Lunchdags

Hej min vän. Trots det fantastiska vädret har jag spenderat hela förmiddagen inomhus. Jag har påbörjat min vårstädning. Bort med vinterkläder och fram med fräscha vårkläder. Allt ska sorteras, tvättas och huset ska städas. Ett evighetsprojekt som har tagit sin början.

Nu ska jag fly iväg en stund och äta lunch med min kära mor.

20120312-122929.jpg

Kram


6 kommentarer6 kommentarer om “Lunchdags”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gissa om jag får en stor tjock ångestkappa på mig när du pratar om att rensa. Usch, vårt förråd ser ut som ett sprängt skithus fullt av grejer, vet knappt var våra sommarkläder är? Har jag ens packat ner dom? Det är helt förvirrat allting just nu. Det är lite baksidan av vår och höst, det är så mycket som ska göras och förberedas. Idag tog Husbandet med sig en slipmaksin hem för att vi ska måla om våra utemöbler. Jag vill ha svarta i år. Jamen du fattar va? Inte nog med att man har en miljard saker o göra så kommer man på att man ska byta färg på utemöblerna mitt i allt. 🙂 Som om det inte vore nog….

  Puss o Kram snyggo! ♥

  Svara
 • Jag önskar jag hade ngt. att rensa.Älskar att städa men pedant som jag är så;))) Ha en skön dag med Mamma i solen.Puss o kram.

  Svara
 • Rensa ja, det har vi gjort en hel del här med. Och ännu är jag inte färdig… Sen blir det vårstädning!

  Kappan du har på din från OM, är ju sååå snygg! Har funderat på att köpa en sådan. 🙂

  Kram Marie

  Svara
 • Hoppas du får en mysig dag med din mamma i det härliga vårvädret!
  jag tycker jag sorterar och röjer konstant men blir lixom aldrig färdig.
  kramar

  Svara
 • Härligt med fika med mamma, skulle också behöva ta tag i vårstädet, speciellt vad gäller kläder. Min arbetskompis frågade mig de är vår fint väder ch du har vinterjacka. hmmm ja jag tänkte de var kalllt när jag sluta 22, men icke då. Toppen skönt ute var det. Nu blir det vårjackan o ha på sig framöver…kramis. Ps var hos en väninna innan jobbet igår, barnen var ute i fina solen och man kände våren är här!!

  Svara
 • Ja, det är verkligen ett evighetsprojekt och desto mer jag gör desto mer inser jag hur mycket MER jag behöver göra. Tar liksom aldrig slut och alla dessa kläder som aldrig används :/ Ni har ingen klädinsamling till barnhemmet?
  Nästa lön ska jag köpa en docka Mercy eftersom min dotter heter just det i andra namn =) Vill självklart vara med och stödja ert projekt.

  Ha en härlig dag!

  Kram
  Annah

  Svara