Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:36 | mars 13, 2012

Uppe med tuppen

God morgon min vän. Hoppas allt är väl. Idag var jag tvungen att gå upp snuskigt tidigt, för att vara jag. Strax innan 06.00 ringde klockan och 07.30 satt jag i bilen, Liv var lämnad på förskolan och siktet var inställt på bilverkstaden.

Bilen skulle lämnas på service. Nu är jag på väg in till stan för möten, några ärenden och frisörbesök.

20120313-083443.jpg
Önskar dig en fin dag 🙂

Stor kram


7 kommentarer



7 kommentarer om “Uppe med tuppen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Uppe samma tid som mig då 😉 Hoppas att du får en fin dag med allt vad den innebär! Kul med frisörbesök, är det finputsning eller några drastiga förändringar som skall göras? 🙂

  Ha en bra dag!

  Kram/Sofia

  Svara
 • Ja DET VAR TIDIGT!!! 😉 Själv har jag varit vaken sen 10 över 4. Jag hade lagom kommit hem från min promenad när du vaknade…. 😀 Men var glad för att ni får sova så länge. Jag kanske kommer få göra det när jag blir panchis. Eller jag hoppas. Men det är väl då man inte längre KAN sova va?? FAN… aja.

  Vad spännande med håret? Vad ska du göra idag tro? Jag vill förändra lite nu när det börjar bli vår, bli lite ljusare…. men från svart är det rätt bökigt och slutar oftast med att jag sitter med bara små tofsar kvar på skallen efter att jag kvaddat mitt hår för tretusende gången. Usch, jag är verkligen skandal på det där…

  Hoppas du får en fin dag!

  Puss & kram

  Svara
 • åhhh vad du är fin hannah! Tack för i torsdags! Tjejkvällen blev mer en lyckad!=) Spännande att du ska till frisören idag, jag ska också fixa med håret idag..jag ska blir lite ljusare nu till våren/sommaren! ha en fin dag! Kram Josefin

  Svara
 • Japp, idag blir det lite våriga solblekta toner i håret 🙂

  Puss

  Svara
 • Du är lika vacker vilken färg du än bestämmer dig för.Puss o kram och ha en skön dag.

  Svara
 • Godförmiddag i solen.härligt med frisörbesök,ska också snart sommarfixa håret,hjääälp,jag har nu fått så många gråa spretiga hårstrån,undrar vad det blir för färg på dem vid behandling..återstår att se.önskar dig en fin dag.kram

  Svara
 • Kul me frisörbesök- spännande o se va de blir 🙂

  Ville bara berätta att RUL gick jättebra, frisk o kry bebis.. Enda jobbiga va att barnmorskan va helt iskall o hemsk.. Vägrade säga vilket kön de va.. Så jobbigt när en sån människa förstör en sån viktig dag för en.. Jag kunde inte ens va glad för bemötandet va hemskt..
  Vi ska kolla kön på Östermalm privat ist..

  Kram..

  Svara