Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:20 | mars 14, 2012

Hårlös

Hej min vän. Solen steker underbart skönt genom fönstret. Det är kyligt i luften så jag håller mig inne men med öppna persienner så solljuset kan strömma in.

Igår när jag var hos Maria på Hår 3000, på Vasagatan, och tog bort mina extensions så passade jag även på att ta bort annat hår. En annan Maria, som är hudterapeut där, tar bort hår med tråd. Hon ”plockade” mina ögonbryn med tråden. Det var en ond/skön-känsla. Mycket bättre än att plocka hårstrå för hårstrå med pincett. Har du provat det någon gång?

Hade varit grymt att kunna det. Då hade jag ”noppat” benen med tråd.

Kanske skulle jag ta mustaschen när jag ändå var i farten 🙂

Kram ❤


13 kommentarer13 kommentarer om “Hårlös”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Plocka hår med tråd gjorde jag redan för 15 år sen när jag var i Vietnam, en dam som gjorde det på mig på stranden då 🙂 Kul att det har hittat till Sverige nu 🙂

  /Annelie

  http://www.niehoffs.blogspot.com

  Svara
 • Ja, jag har med provat att plocka hår med tråd här i Vietnam där jag bor nu under tre månader.
  En kvinna kom fram och började på min arm. Men istället för att bli alldeles förskräckt av att en främmande kvinna kommer fram och är så rätt på så fick hon köra vidare på mina ben. ”Muschen” passades på att ta med och nu är man len som en babyrumpa! Haha!

  Håller med. Skulle också vilja kunna tekniken så man kan göra själv. Smidigt!

  /Angeliqa

  http://vietnam2012.bloggplatsen.se

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag brukade gora det i London, men har inte hittat nanstans har i sthlm att gora det. Hur mycket tog hon for att gora ogonbrynen?
  Kram
  Lena

  http://lenaabey.blogspot.com/

  Svara
 • En barnmorska på jobbet gjorde det på min överläpp en gång och den svullnade upp som sjutton, såg ut som jag hade hur mycket botox i som helst.. Så mitt ansikte klarar nog inte av det ;P Jag tyckte det gjorde väldigt ont, men man vänjer väl sig 🙂

  kram

  Svara
 • Har precis gjort det, det gör ont men resultatet blir bra, liiiiite ont gör det ju 🙂 men vill man vara fin så får man stå ut.
  Har aldrig vågat prova överläppen, dom frågar varje gång om dom ska göra det men jag vågar inte 😉

  Svara
 • Hej Hannah
  Har last din blogg i nagra manader nu- jattemysig!!
  Jag vill sa hemskt garna veta mer om dina Acne boots, de ar sa snygga och jag har letat overallt efter dem- for visst ar det inte Pistol?
  Vore supertacksam for svar 🙂
  Jag hoppas forresten bli saljar for me&i har i England, har bokat telefonintervju pa fredag, vore superkul att fa hit skandinaviska klader for att pigga upp lite!
  Ha det sa gott

  Maria

  Svara
 • Nej tråd har jag inte provat men en spiral som man rullar över oönskad hårväxt i ansiktet. ; )

  Svara
 • Nja jag har ej testat, tycker pincetten funkar bra fast de får frissan göra…hehe

  Svara
 • Nej jag har aldrig provat på denna metoden, men hört mycket gott om den! Kanske något för mej och min fruktansvärda hårväxt på min kropp;-)
  Kram K

  Svara
 • Jag har testat detta i hela ansiktet ett par ggr även överläppen. Det gör ganska ont men det går snabbt över. Det är en jobbkollega till mig som kommer från Iran som kan detta och gör detta på mig. Hon jobbar med tråden precis som Maria gör på dig.

  Svara
 • Det är skit bra..använder de med. lärde mig i Indien faktiskt.. köper med mig deras trådar. Börja med och twista och dra tråden fram o tillbaka.. prova på benen först. Så tråden ligger som en åtta och virra runt den fyra gånger så man kan dra upp hår. Prova så några gånger innan du ger på ögonbrynen 🙂 den är dock svårast!

  Svara
 • Det gjorde jag när jag bodde utomlands, i förenade Arabemiraten. Ont men som sagt ganska snabbt övergående. De hade bra snits 🙂

  Svara
 • Jag trådar mustaschen på salong! Förr gjorde jag brynen också, men för min del var det negativt, fick mörkare och grövre utväxt där!
  Men så fräsch man känner sig efteråt!

  KRAM

  Svara