Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:00 | mars 14, 2012

RAW

God kväll. Har du haft en bra dag?

Så fort våren börjar närma sig, snön smälter och solen börjar värma så vaknar springet i barnens ben. De är fotboll som gäller varje dag efter skolan och de vill cykla överallt.

Jag och en trött Liv åkte ner till fotbollsplanen och tittade på pojkarna när de spelade.

Tänkte påminna dig om vår tävling och erbjudande som vi kör i samarbete med RAW. Sista chansen snart.

Nu har du som besökare på Bloggfamiljen chansen att gå och se succéförställning RAW på Hilton i Stockholm den 16:e mars. Se några av landets största komiker som Jacob Öqvist samt underbarnet från Storbritannien Daniel Sloss! Istället för ordinarie pris 195kr betalar du nu endast 145kr. Dessutom har du chansen att köpa Matpaketet för 329kr istället för ordinarie 440kr. Är du medlem på Bloggfamiljen har du dessutom chansen att vinna två biljetter. Två glada vinnare kommer vinna två biljetter vardera.

Kicka HÄR! för mer info.

Jag ligger i sängen och väntar på att Grey´s Anatomy ska börja. Har serier som jag följer vareviga kväll 🙂

Stor Kram ❤


2 kommentarer2 kommentarer om “RAW”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad härligt att kunna spela fotboll igen, det är ju drömmen som liten när våren kommer. Det ser väldigt härligt ut i alla fall! Jag vill också kunna slänga av mig vinterjackan och gå runt i en tunn jacka snart! Men, den som väntar på något gott… 🙂

    Ha en fortsatt fin kväll!

    Svara
  • Gokväll!härligt med spring i benen hos barnen,ljuvliga vår.på tal om ögonbrynsplock med tråd så har jag testat det…ajaj,men fin blev man.

    Godnatt o sov så gott!kram

    Svara