Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:45 | mars 15, 2012

Dagens Outfit

Hej min vän. Oj, vad dagen har gått fort. Har inte hunnit skriva till dig sedan imorse.

Kom nyss hem från en mysig eftermiddag med barnen. Vi har shoppat lite vårkläder. Men innan dess så var jag i stan på lite jobb och sedan hos Maria för att förlänga mitt hår. Ska man någon gång göra extensions så måste man göra det hos Maria på Hår 3000, Vasagatan. Hon är outstanding bäst.

Maria med Gabriel som driver salongen.

Ska visa dig en ny grym hemma-sunspray sen, som jag tror att du kommer gilla. Gabriels fru har tagit fram en superbra produkt. Jag gillar inte att sola men nu kan jag ändå bli fräscht brun utan krämer och kladd 🙂

Hämtade barnen efter skolan och så for vi till Eurostop för vårshopping. William ska på disco på fredag så han ville vara riktigt snygg 🙂

Köpte en fin vårjacka till mig själv på H&M.

 

Liv valde denna outfit på H&M. Hon älskar allt som är rosa och har tyll. Hon platsar på Elin Klings lista på dagen outfit tycker jag 🙂 . Jag kan inte sluta le när jag tittar på den här bilden. Har du sett en sådan poser?!

Underbart!

Nu ska jag laga middag.

Stor Kram ❤

 


25 kommentarer25 kommentarer om “Dagens Outfit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Snygg du blev i håret!
  Har alltid tyckt att du är vackrast i blond.
  Förra veckan fick samma gröna jacka som du köpte snällt följa med mej hem från HM. Den är supernice.
  Kram Linda.

  Svara
 • Haha så söt Liv är, en riktigt van posare 😀
  Kram

  Svara
 • Va söt hon är eran lilla skitunge =)

  Har du mammabyxor på dig? I så fall vart har du köpt dom? Tycker dom ser snygga ut. Själv hittar jag inga snygga mammabyxor alls =(

  Kram Kram

  Svara
 • Hej Söta. Vi ses på lördag va? 🙂

  Japp, det är mammajeans från H&M. De har helt ok byxor till bra priser. Jag har även beställt hem från TopShop.com. Deras maternity-line är grym.

  Kram kram

  /Hannah

  Svara
 • Jag får ta och spana lite på HM =)

  Japp i morgon ses vi. Jippi =)

  Kram Kram

  Svara
 • Vad söt Liv blev i klänningen….
  Hoppas du blir nöjd med jackan…. / Karin

  Svara
 • får jag fråga vad H&M jackan kostade? är ute efter en vårjacka själv
  du är en underbar människa även din make 🙂 söt tjej hon är Liv

  Svara
 • Tack finaste Anna <3

  Jackan kostade 499 kr.

  Varm kramar

  /H

  Svara
 • Söt som socker är hon lilla Liv. Tröttnat du på henne kan du sätta en liten stämpel och skicka henne till mig ;). Jag lever fortfarande lite på bloggträffen och hoppas på en repris snart!!!

  Tänkte på en sak när du färgade håret, du är den enda jag vet som passar lika mycket i ljust som mörkt hår. Konstigt faktiskt…de flesta brukar passa mer i en färg. Du är jättefin i båda 🙂

  Ha det bäst fina du, kraaaaaaaaaaam!

  Svara
 • Hi hi, ska ha det i åtanke 🙂

  Ja, det var en mysig kväll. Kul att få träffa dig igen. Hoppas snart på en till träff. Troligtvis blir det i Göteborg.

  Tack snälla du för snälla ord.

  Kramar

  /Hannah

  Svara
 • Jisses kvinna du ser ju knappt gravid ut! *avis*
  Vilken vecka är du i nu?
  Kram!

  Svara
 • Jodå, under tröjan 🙂 Jag går in i vecka 24 imorgon.

  Puss

  /H

  Svara
 • ”Sicken liten sockertopp”!!!
  Hon är ju bara för söt. Visst är rosa och tyll fint när man är i den åldern.
  Har ju inte tackat för senast….träffen i Växjö, som var supertrevlig. Kände mig verkligen välkommen av dig/er.
  TUSEN TACK OCH MÅNGA KRAMAR!!

  Svara
 • Det var så kul att träffa Dig och det gläder mig att du också hade en fin kväll.

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Hon är kanonfin lilla Liv, sicken finess i poseandet 🙂
  Ni är förresten fina allihop!
  Kram

  Svara
 • Gokväll fina! Jätte fin jacka, mysigt att fylla på vårgarderoben både till barnen o sig själv. I maj blir det ullaredstuga med väninnorna, då blir det att fylla på lite i garderoben förhoppningsvis. Era barn är så söta! Nu ska jag kojsa, fredag imorgon o på lördag ska jag o julia stå på loppis, flera år sedan jag gjorde det sist, rensa rensa!

  kram

  Svara
 • God natt bästa Helena.

  Älskar de vackra ljusen som jag fick av dig och Julia. Tack <3

  Puss

  Svara
 • Ta inte illa upp, men du är mkt, mkt søtare i det bruna håret du hade innan, det ser mer naturligt ut på dig och framhäver dina ögon bättre!!:) kram Jennie

  Svara
 • Tack 😉

  Trivs själv lite bättre i blont. Men det är kul att variera. Kör mörkt nästa år igen 🙂

  Kram

  Svara
 • Du e fin i blont med!:)
  Måste bara sæga jag ælskar din blogg, den førgyller min dag! Særskilt om jag behøver positiv energi, då læser jag alltid din sida, och blir alltid på bættre humør av din værme och positivitet!:) får næstan komma på næsta bloggtræff, var ska den vara? ha en underbar helg! kram Jennie

  Svara
 • Fin du blev i den ljusa färgen! det ser verkligen naturligt blondt ut! önskar jag kunde säga detsamma om mitt hår som tyvärr blev väldigt mycket mer blondt än vad jag räknat med!;/ att man aldrig lär sig att gå till frisören och sluta exprimentera själv!..;)

  är grymt nyfiken på den dära spray-tan produkten du skulle tipsa om!! jag är också sjukt less på krämer osv! har använt kastanjevatten nu på sistone, har du testat det?
  det är smidigt och lätt på huden plus att man slipper BUS-doften som du ogillar så mycket!;) men som sagt, nu är jag nyfiken på ditt tips!

  tack för underbar läsning bästa hannah! ha en skön kväll;)
  kram josefin från växjö!

  Svara
 • Mäh….hur kan du passa i ljust också? När du blev mörk tänkte man att du passade bättre i det, nu känner jag så med ljust. Vad säger dina barn när du byter färg? Mina protesterar högt för att efter någon dag vänja sig och tycka att nu är du finast mamma. Konstigt det där. Hmm, är sååå sugen på att ändra lite själv. Ljusa upp, bli lite JLo:isch typ. Men när jagväl blir det så tycker jag att jag ser ur som en grå mus. Hur ska man ha’t liksom? Blir uppriktigt less på mig själv ibland. Tror att det är förnyelsen man vill åt. MEN, jag ska vara snäll mot mitt hår nu, det är redan ”några tofsar kvar på skallen” varning så MAX en liten toning.

  HAHAHA. hur skön är Liv då?! Den jäntan är helt outstanding. Aha, så nu ska W på disco? Vet du, det är så galet när dom börjar bli sådär medvetna med kläder. Thedde min äldsta hade ingen aning om kläder (till vilken ålder det nu var). Jag hade kunnat ta på honom en sammetskostym och han hade inte brytt sig, sen sa det POFF och han var supermedveten och jag fick inte bestämma nåt! 🙂 Han ville ha ank-lugg liksom. Som en ankstjärt skulle luggen hänga i fram. Den perioden var rätt jobbig för han såg ju ut som ett skämt liksom. Idag (16 år på fredag) så skrattar han åt ank-luggs bilderna. 🙂

  Vad fräsch du ser ut. Helt oberörd av graviditeten. Solbränd och fortfarande smal typ. Du är säkert gjord för att alstra barn. Snart är du och Peter med i familjen annorlunda. 🙂 Det skulle vara kul!! 🙂

  Puss & Kram

  Svara
 • åhh vilken SNYGG jacka…finns den på H&M.com? Hittar den inte och har långt till en hm butik..någon som kan länka den om den är där?

  Svara
 • Hej Hanna! Vad fint det blev! Klistrar hon fast dina extensions?!? Hur ofta måste du sätta om dem?!? Jag hade ettag men tyckte att ”kanten kliade” så när det växte ut!

  Liv är ju bara för sööt! Kram o ha en trevlig helg alla!
  http://petranyman.blogspot.com

  Svara
 • Fina kläder, gillar grönt på jackor =)

  Ser fram mot att höra om färgen, behöver lite nu efter en blek vinter.

  Kram

  Svara