Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:04 | mars 16, 2012

Get air Tan

Hej min vän. Äntligen fredag. Bästa dagen! En hel helg har vi framför oss.

Jag och Liv ska ha mysdag idag. En tjejdag. Vi kände att vi behövde det 🙂

Vi ska fara iväg och kika i leksaksaffär och så har jag lovat att vi ska leta efter en gul klänning som Belle i Skönheten och Odjuret har.

Belle är ett fint namn, tycker jag. Min väninnas dotter heter Belle. Det betyder vacker. Jag har lite olika namnförslag till vår flicka. Lustigt nog och helt utan att jag tänkt på det har alla mina barn I som andra bokstav i sina namn. Dumt att bryta trenden, så jag har några namnförslag med I:et som andra boksatv. Ska berätta sen.

Lovade att visa min nya grymma Airbrush-spraytan. Jag kan inte titta på solen utan att få fläckar i hela ansiktet, jag har inte solat solarium på fleeera år och tänker inte heller göra det. Försöker skydda mig så gått det går mot farliga UV-strålar med solskyddskrämer, men mina fläckar och Gerard dyker ändå alltid upp 🙁

Senaste åren har jag använt BUS och tycker att det är bra men ibland ger den en orangeton och luktar pyton.

Igår hittade jag min räddning. Köpte den här på Hår 3000 på Vasagatan.

En brun-utan-sol precis som på salonger där du blir sprayad brun, men du kan göra det själv hemma.

Proffsigt va?

Med lätt hand sprayar du dig med airbrushen. Blunda och spraya över ansikte och dekolletage. Ska du visa armar och ben så sprayar du dem.

Hur enkelt som helst OCH ofarligt. Den ger en mild och fin gyllenbrunfärg och istället för att få fläckar och fula kanter så blir du jämnt brun och där du slutar spraya fadar färgen ihop med din hudton.

Den doftar vanilj och återfuktar huden skönt.

Gå in på hemsidan och läs mer www.getairtan.se. 

Jag rekommenderar den skarpt.

Jag sprayade mig igår.

Nu ska jag mysa med Liv.

Hej på en stund.

Puss och kram ❤


19 kommentarer19 kommentarer om “Get air Tan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken smart grej, fint resultat blev det också! Ha nu en mysig tjejdag tillsammans med gullungen! 🙂

  Svara
 • smart!
  en sån skulle jag behöva! Man känner sig så mycket fräschare när man har lite färg i ansiktet!
  trevlig helg!
  kram

  Svara
 • Min Stella älskar oxå ”Skönheten & Odjuret”,vi var lite inne på Belle & Bella när jag förstod att hon inte var en ”Frank”,haha…

  Apropå solskydd har jag hört att det är bättre att sola utan eftersom huden säger till när den fått nog,hela skönhetsindustrin har byggt sin affärsidé runt vår skräck att få hudcancer mm.
  Forskning har tydligen visat att det istället är livsviktigt att få sol(D-vitamin) för vår överlevnad och att fördelarna med solande är större än nackdelarna…

  Allt ska givetvis göras med måtta-man blir sjuk och kan få cancer av allt idag om man gör det på ett osunt vis…
  men jag håller med dig, vill man undvika att se ut som en prickig korv i ansiktet så är det nog BUS som gäller.
  Du är ändå världens sötaste Gerard:)
  kram kram

  Svara
 • Måste ju bara lägga min röst på SIRI tycker det är så fint.

  Svara
 • Sån måste jag också investera i, tack för tipset!! 😀

  Jag undviker också solen helt, ”solar” alltid med faktor 30 minst och under en parasoll+ solhatt! Kroppen får D vitamin så fort man vistas i dagsljus ändå, betyder ju inte att man ska sitta i solen för att tillgodogöra d-vitamin resursen, det är tyvärr många som tror att det är så. 🙂

  Kram kram

  Svara
 • Jag sprayade mig imorse, man känner sig direkt mkt piggare och fräschare. =)
  Trevlig helg!

  Kram

  Svara
 • Har undrat länge och nu måste jag fråga… Vad hände med de där bilderna som du, Victoria, Anna och Moa tog i höstas?? Är det inget vi får se här??

  *Bara nyfiken*

  Svara
 • Jo, det har jag redan tipsat om. De finns på vår hemsida Wioliv.se.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Men hur blir det med ögonbrynen, och hårfäste…? Torkar det in fort? Hur fort vågar man öpppna ögonen igen…? Tycker det verkar lite läskigt….(är en allmänn fegis…. 😉 …)
  Ha en fin dag med Liv, och en skön helg!
  Kram!!!

  Svara
 • Inget att vara rädd för. Det torkar snabbt och efter en halvtimme kan du sminka dig om man vill. Ju mer du spryar desto brunare blir du. Så börja försiktigt. Jag gör det på kvällen när man hasar runt hemma 🙂

  Eftersom det är en sådan mjuk dusch så blir det inte fult vid hårfäste etc. man kan alltid gnugga lite med en bomullstuss där för säkerhetens skull. Du kan öppna ögonen så fort du slutat spraya dig i ansiktet.

  Kram

  /H

  Svara
 • har också samma problem, är ljus i huden och har haft jättemycket bruna fläckar i ansiktet. Jag kom på att det berodde på ppiller 🙁 och när jag slutade med de så försvann det mesta och jag kunde vara ute i solen igen. Och samma sak när jag var gravid så fick jag också fläckar så på mig verkar det vara hormonellt. Men det här med ppiller är ju inget bra när man inte vill ha fler barn 🙁 men skönt att veta vad det beror på.

  Svara
 • En sån måste jag nog också köpa. Jag är väldigt försiktig med solen efter att jag fick beskedet att jag hade hudcancer förra året, så va försiktiga. Tro det eller ej men det kan drabba vem som helst…

  Trevlig helg!

  Kram

  Svara
 • Jag är helt nollställd när det gäller tjejnamn. Killnamnet är redan bestämt om det skulle bli en kille. =)

  Kram! Ha en fin helg! =)

  Svara
 • Vilken smart grej!! Jag som älskar att vara lite brun, men inte tycker om att sola solarium!!
  Vad kostar den?

  Måste passa på att säga att du vart jättefin i håret som blond igen!!
  Du passar verkligen bra i både blont och brunt hår. Men som man brukar säga, en skönhet klär väl i allt 🙂

  Gud vad jag vart sugen på att höra dina namnförslag, hoppas du snart berättar för oss!! 🙂 Belle är ju jätteguligt, men det kommer ju från mig som blivit kallad för Bella (eller Isa) hela mitt liv!! Haha mitt ”igentliga” namn Isabella är väl för långt för att säga hela tiden!

  Svara
 • Tycker Vivian är ett gulligt tjejnamn som skulle passa in i ditt Wioliv ”koncept”. Kanske lite för likt William om man ropar ut namnet dock … 🙂
  1395:- för spraytan??? Gud, så dyrt…

  Svara
 • Ofelia har ju inte I som andra bokstav. 😉

  Svara
 • hej hanna, jag gjorde en sån behandling på ett spa en gång och vart jätte nöjd, men ett litet tips: inte lika snyggt när det ska försvinna jag blev fläckig lite här och där tyvärr hoppas det funkar bättre på dig.

  tack för en underbar blogg väntar med spänning på namnförslagen du har.

  kram sussie

  Svara
 • Lägger ett nytt namnförslag LILLY!!! De e ju bara för sött!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag måste bara fråga dig var tröjan kommer ifrån som du har på dig i detta inlägg? Är så otroligt fin färg på den. Lycka till med graviditeten.

  Kram T

  Svara