Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:27 | mars 16, 2012

Snurror

Just nu hetsäter jag nygjorda smördegssnurror som smakar kanelbulle.

20120316-212554.jpg

Vad gör du?


11 kommentarer11 kommentarer om “Snurror”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser gott ut. Jag har tittat på The voice och nu har jag Skavlan på. Skönt med helg, hoppas på fint väder och kanske en båttur. Är verkligen jättedålig på att kommentera, trots att jag följt din blogg länge och kollar in flera ggr om dan. Kommer ihåg dina gravidbilder i väntan på underbart söta Liv och nu följer man med förväntan på nästa dotter. Häftigt hur man tycker att man känner dig och din fina familj..bara genom din blogg. Och din mans förstås, när han väl skriver 😉
  En underbar helg önskar jag er alla!!
  Kram Jessica

  Svara
 • Ursakta som fragar igen, men jag undrar om du vill tala om vilken modell dina Acne boots ar, jag har inte sett dem nagonstans men tycker de ar sa snygga! Bullarna ser smarriga ut 🙂
  Ha en mysig helg

  Maria

  Svara
 • Vet inte vilka du menar. De bruna är Acne pistols och de svarta är Acnes track boots.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Tusen tack- menade de svarta! Kram

  Svara
 • Hej! Jag jag läst din blogg ett tag men har inte orkat logga in och skapa en profil. Idag kände jag bara att jag var tvungen att skriva att jag verkligen tycker om din blogg. Tycker det är mysigt att du uppdaterar den så ofta. Du har liksom blivit som en ”vän” för mig fast vi aldrig har träffats. Keep up the good work!

  Svara
 • Men hur smidiga såg inte de där kanelsnurrorna ut då! Jag har värk och skit lite överallt så baka är svårt, men de där måste ju grabben kunna hjälpa mig att göra. Bara att kladda på, rulla ihop och dela va? Hur länge hade du dem i ugnen?
  Ha en fin helg!

  Svara
 • Japp, kladda på, rulla ihop, dela i ca 1 cm tjocka skivor och in i ugnen i ca 10 min, tills de fått fin färg.

  Kram

  /H

  Svara
 • Hej Hannah…Jag bara mååste få be dig om en tjänst. Din gröna jacka har jag letat efter ett tag och vill så gärna ha..Den är slut här jag bor i Ystad men det ska finnas ett nr i jackan som man ska uppge om man ringer till en annan butik..Skulle du vilja skriva detta så vore jag sååå tacksam. Sen undrar jag hur stl är i den om det är s m l typ eller 36, 38 osv
  Tack på förhand
  Kram

  Svara
 • Artikelnummer CN 165/84A. Jag har storlek 36.

  Hoppas du får tag i den.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Åh så gott! Godmorgon! Här startade dagen kl 06 med att vaken och leksystern liten son väckte liten dotter som sov. Lite väl tidigt tyckte jag som var vaken två timmar med lilla dottern. Sedan hade jag svårt att somna om. Tänker ändå se fram emot en härlig lördag med hela familjen. KRAM

  Svara
 • God morgon!
  Här ska det pluggas idag… ”jippi”? Nää… men ett måste! Pluggar till sjuksköterska 🙂
  Sen ska jag väl mest ta det lugnt! Hoppas du har en bra helg! Kram kram

  Svara