Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:51 | mars 17, 2012

Nattfilm och vagnar

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag. Här har det varit hemmamys utan särskilt många ansträngningar.

Har så fruktansvärt ont i mitt bäcken. Det strålar ner i benen och värker något vidrigt. Kan inte komma upp ur soffan utan hjälp och vända på sig under natten är omöjligt. Känns jobbigt att ha så ont redan nu. Jag har ju ca.16 veckor kvar.

Jag ojjar mig och mina gumljud och stön har, om möjligt, blivit värre än någonsin. När jag frustade och stönade idag tittade Mio på mig, gav mig en kram och sa med sorgsen röst, Åh, mamma, har du blivit pensionär?! 🙂

Vi for till kontoret en sväng och träffade Pauline och hennes kille som också ska ha barn. Hon är en här i familjen och ville så gärna ha en JOOLZ. Hon slog till på limited edition-vagnen. Den ska jag också ha. Det finns bara 20 st i Sverige och 1500 st i hela världen. Så snygg!

En trött Liv väntade med diskborstar och chipspåse på att vi skulle fara hem.

William var på fotbollsträning så det var bara Mio och Liv som följde med oss till kontoret.

Mio fick syn på något.

Halta och lytta jag.

Så här trötta var Peter och Liv i eftermiddags. Jag gjorde dem sällskap efter att ha tagit bilden.

Nu sover alla barnen och jag och Peter ska kolla på film. Jo Nesbös Huvudjägarna.

Puss och god natt ❤


17 kommentarer17 kommentarer om “Nattfilm och vagnar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förstår att det känns kämpigt med värken. Ta hand om dig ordentligt kära du! ♥ Roliga Mio 😀 , om han träffade mig skulle han säkerligen ställa samma fråga till mig. Jag känner mig på allvar som en pensionär. Det är bara rynkorna som fattas.

  Svara
 • Ahh vilken fin bild på Liv och Peter, rofylld! Å Mio är ju bara för rolig, hihi!!
  Ha en fortsatt skön helg, å passa nu på att vila när du kan.
  Stor kram

  Svara
 • Åh, din stackare! Jag hade foglossningarna from hell när jag var gravid. Känner fortfarande av dem ibland. Sååå irriterande! Som att inte mens och nio månaders mag-kånkande var nog, vi ska dessutom få men för livet av kånkandet. VAD har vi kvinnor gjort för ont, liksom! =D
  (Fast kånkandet är mest jobbigt när det är jobbigt. Resten av tiden är det ju bara mysigt.)

  Svara
 • Hanna! Jag har oxå vidriga foglossningar REDAN nu oxå. Och då är jag i vecka 18.. Åkte till hjälpmedelscentralen och införskaffade mig ett bälte. Inte det klassiska bältet utan ett brett foglossningsbälte av märket Helly Hansen! Över rumpan är den 20cm och smalare ifram. När jag väntade barn nr 1 hade jag det klassiska bältet som jag personligen tycker är skräp. Fungerade Inte. Men Helly hansens fullkomligt älskar jag. Ett litet tips bara till dig gravida kvinna 🙂

  Svara
 • *Usch Hanna…..precis så hade jag det med min första son. Jag tog ett varmt bad varje morgon och kväll och det hjälpte lite grann. Sen fick jag ett bäckenbälte och det var toppen. Har du testat att prata med barnmorskan om det?

  Håll ut- 16 v går fort ska du se.

  KRAM

  Svara
 • Fina Du, så trist! Är det nu man ska säga att det är värt det? Nja… ingen tröst nu, eller hur! Jag hoppas att du kan slappna av i alla fall, för ju mer du spänner dig och har ont ju mer kommer det att värka.
  Hela denna helgen håller vi på att flytta in på vårt nya kontor, härligt med nya fräscha lokaler!
  Puss och kram min vän

  Svara
 • Hoppas du mår bättre snart.
  Trevlig helg
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Stackars stackars! Det är VIDRIGT och svårt att förklara för någon som inte haft det. Man kan inte tänka på annat ju…man använder ju trots allt det där bäckeriet en hel del varje dag! Svårt att verka oberörd när det skär som knivar i hela muffleriet! 🙁 Jag har tyvärr fortfarande problem med mina fogar sen Milo. Min barnmorska säger att det finns kvinnor som kan få det resten av sitt liv tyvärr. Jag är nog en av dom då det var 3 år sen Milo kom. Stor bebis (5 kg), flerfödslar och en tung graviditet sägs vara orsakerna. Jättetrist och jag har ont ofta! 🙁 Hoppas att du får hålla dig fri från din foglossning så mycket som möjligt under resten av din graviditet. Det tar bort så mycket av det som faktiskt är lite mysigt med graviditeten (även om det inte är mycket enligt mig).

  Härlig bild på Liv o Peter!! Sen var du o Mio riktigt tjusiga oxå 😉

  Puss & Kram

  Svara
 • Så jobbigt med foglossning! Tydligen så hjälper verkligen att göra knäböj (man sätter sig som på en stol, stannar kvar nån sekund där nere och sen upp, upprepa x antal gånger). Vet en som blev av med jobbig foglossning helt genom att göra det varje dag, hon blev tipsad av sin PT.
  Jag har precis börjat med det själv och tycker att det har hjälpt lite hittills.

  Svara
 • vad jobbigt att ha så ont!

  Vart har du köpt den häftiga barn fotöljen!?

  http://mammatilltresmatroll.se/

  Svara
 • Hej,

  Den kommer från Peters gamla jobb och går dessvärre inte att få tag i. Säljs inte i Sverige längre.

  Kram

  /H

  Svara
 • Stackare som har så ont! Håller tummarna för att det lättar!
  Vilken härligt bild på far och dotter sovandes på soffan – MYS!

  Kramar

  Svara
 • God eftermiddag! hua för foglossning, hemska smärtor. Har tittat på stackars grannen då hon fått gå med kryckor, sjukskriven stora delar av graviditeten, första barnet….hoppas, hoppas du blir bättre Hannah. Gosig bild på sovande pappa o dotter. Härliga glada Mio, så fint namn! Här har det varit en Loppis o lite fotbollshelg och nu är det Söndag igen, tycker helgerna går för snabbt!

  Önskar er en go söndag och ett varmt bad Hannah, gör nog susen för bäckenet!

  kramar

  Svara
 • God Söndag min vän.Stackars dig som redan har fått foglossning och div.krämpor,inget kul alls.Det är ju ett tag till Juli(; Jättefiiin bild på Pappa och dotter.När jag såg den så kom ordet KÄRLEK direkt upp i huvudet.Lilla Liv är så lik sin Pappa.Kan undra om det är en liten mini Hannah som tittar ut i Sommar;) Ha en skön Söndag med familjen och var rädd om dig.Puss o kram från ett regnigt och grått Skåne.

  Svara
 • Vi tittade också på den filmen igår,riktigt bra tyckte jag!!Här har det också slappats hela helgen med maken & barnen..

  Svara
 • Hej Hannah,
  hoppas att värken har ”lugnat” sig.
  Du är superfin idet ljusa håret, (passar i både ljust och mörkare), tycker jag!
  Vilket fint halsband det guldiga med dubbla hjärtan, lite ovanligt. Kram A

  Svara
 • Chipspåsen är nästan lilka stor som Liv. Gott, jag är så avis på er som har tillgång till svenska OLW eller Estrella chips! mumms! kram towe.

  Svara