Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:14 | mars 18, 2012

Tvillingar

God söndagkväll min vän. Hoppas allt är väl och att du har haft en skön helg. Vi har varit iväg hela dagen. Därav min frånvaro. En god vän till oss har fått tvillingar, så vi pacakde in oss i bilen och hälsade på dem.

Det blev en dagsutflykt till Lidingö. Charlotta och hennes man Levente har precis byggt hus där. Samma dag som de fick sina söta tvillingflickor Alba och Franka gick flyttlasset.

Ett vitt, vackert hus beläget nära vattnet. Det doftade nytt och allt var så fräscht. Än hade inga små barnhänder kladdat på de vita nymålade väggarna. Här hemma är det nästan som konst (ful sådan) på väggarna. Bruna hand- och fingeravtryck överallt 🙂

Två små rosa minibuketter som matchade den stora.

Franka och Alba tre veckor gamla. Har du sett så söta? Ligger i varsin korg och sover.

Liv övade på sin blivande roll som storasyster.

Hunden Sigge.

Fina Charlotta och Alba.

Det är min vän Charlotta som är grundaren av Loppi.se, där hon även bloggar om sitt hektiska liv som trebarnsmamma och entreprenör.

HÄR hittar du hennes blogg.

Vågar knappt andas när jag håller så här små bebisar. Särskilt andras.

Tänk att jag snart har en egen söt liten flickbebis i famnen ❤

Tack för tipsen om bälte för min foglossning. Har dock redan köpt tre olika, breda, smala, värmande etc. Dyra som sjutton och hjälper knappt något. Suck 🙁

All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Tvillingar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men hjälp vad gossigt. Ja tänk snart har du en egen:) E lite rädd att jag själv skulle få tvillingar eftersom Johans farmor e en tvilling, å det tydligen brukar hoppa över en generation….å tydligen ökar risken ju äldre man är… jobbigt, men säkert väldigt mysigt med:) Hoppas du hittar nåt som hjälper mot foglossningen, vet själv hur jobbigt det är. Stor kram

  Svara
 • Herreguuu så mysigt med små små söta bebisar 😀 Nästan så jag blir lite sugen igen, men det går bra så länge jag kan låna dom med, haha
  Kram

  Svara
 • Nämen åhh så söta små bebisar;) Lyckos er lilla bebis som får så fiiina storasyskon.

  Svara
 • Men gud så söta 🙂
  Ha en bra kväll
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Oj vilka problem jag har haft att logga in, har skickat efter lösenord som inte kommit, har registrerat mig på nytt men inte fått mail.

  Men så pang så kom jag ihåg lösenordet, jag har ju velat kommentera så många inlägg men inte kunnat 🙂

  Jag träffade Charlotta på blog jam session, en kompis pekade ut henne och berättade att hon precis fått tvillingar.

  Jag har också tvillingar så jag var snabbt framme och pratade med henne 🙂

  Det är först nu som jag fattar vem hon är, att hon är någon annan kändis än tjejen som grundade loppi så det är väl inte så konstigt att jag inte fått någon respons på mina kommentarer i hennes blogg, hon är väl för stor för lilla mig antar jag 🙂

  Men söta är tvillingarna i alla fall 🙂

  Svara
 • Hej Julia,

  Vilken tur att inloggningen funkar nu och att du kom på ditt lösenord 🙂

  Charlotta är inte på något vis en kändis som tror sig vara mer än någon annan. Däremot en hårt arbetande affärskvinna. Hon har nog bara fullt upp med de små flickorna, sin son, nytt hus och hundra andra järn i elden. Därav att hon inte svarat dig.

  Stor Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej finaste Hannah!!! Åh så mysigt att goda med en lite bebis snart igen:), mmmm!!! Hoppas att det bara är tillfälligt som du har ont o att det snart känns bättre så att du får fortsätta njuta utav din graviditet. Själv är mina graviditeten det värsta jag upplevt på alla sett :(, tur att man stått ut tre gånger i allafall.
  Hur länge kan man använda era vagnar? Sitter Liv fortfarande i en?

  Massor utav kryakramar!!!!

  Lisen

  Svara
 • God morgon fina Lisen.

  Vagnen kan man ha länge. Tror det är väldigt individuellt hur länge man sitter i vagn, men vid tre, fyra års ålder vill barnet nog inte det. Liv sitter fortfarande i vagn när vi är iväg på stan eller tar långpromenader. Det unika med JOOLZ sittdel är att du kan förlänga sittdelen så barnet slipper sitta med sina knän uppe i hakan.

  Kram kram

  /H

  Svara
 • Hannah,

  nu har jag läst din blogg länge utan att bli medlem och säga hej. Men nu så är det dags; hej! 🙂

  Jag är också gravid, fast ligger några veckor efter dig. Går in i vecka 19 imorgon 🙂
  Har dina andra barn aldrig tyckt det är jobbigt att få ett syskon? Jag har en dotter som är 12 år och hon tycker det är jättejobbigt. Hon vill inte dela mig med nån, som hon säger. Vi har haft många kriser de senaste månaderna, men jobbar på att få henne att känna sig trygg. Förhoppningsvis vänder det snart.

  Kram!

  Svara
 • jag är HELT fascinerad av hur man kan ha vita möbler när man har barn och hund 🙂 hos mig skulle det bli solkigt bara av att titta på tyget 🙂 Och hon ser sliten ut, visst är det mysigt och fantastiskt härligt med bebisar men oj vad jag inte längtar tillbaka till det, been there, done that. Känns otroligt skönt att man är ur det och kan lyfta blicken lite igen.

  Svara
 • Åh, vilket fint läge de såg ut att ha vid sitt hus! Wow, tvillingar, det är häftigt tycker jag och jag är väldigt imponerad över föräldrar till tvillingar, de har mycket att stå i 🙂 sötnosar var de i alla fall och Liv ser ut att axla rollen som storasyster riktigt bra. Kärleksfull och försiktig med lilla bebisen 🙂 förstår att du längtar efter att få hålla din egna lilla tös i famnen, men nu är det mindre än halva tiden kvar. Och tiden går ju fort så rätt vad det är har du henne där 🙂

  Ha en kanondag fina du!

  Svara
 • Hej Hannah! Och alla ni andra som har barn!

  Jag tänkte fråga ni som tagit reda på barnets kön vid UL, hur ni tänkte och varför ni gjorde det?
  Jag väntar äntligen mitt första barn och samtidigt som jag vill bli överraskad vid förlossningen så kan man ju planera mer om man vet vad det blir.
  Så dela gärna med er av era erfarenheter!

  Kram

  Svara