Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:28 | mars 23, 2012

Vårvackra fredag

Härliga vårvackra fredag! Jag känner mig lycklig ända in i hjärteroten 🙂

Barnen leker på altanen och jag sitter och bara slappar i värmen.

Strike...

... a pose.

Eller så lägger man sig bara så här och vilar.

Mio åker snart hem till sin pappa. William följer inte med dit idag för han har fotbollscup imorgon. Ikväll ska vi ladda inför cupen med thaimat och mys 🙂

Vad ska du göra i helgen?

Kramar ❤

 


13 kommentarer13 kommentarer om “Vårvackra fredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här har jag njutit av solen och värmen hela dagen. Fixat i uterummet och solat utanför. Blir nog samma hela helgen om vädret är lika fint. Grillar nog lite gott i morgon o så blir det våfflor på söndag.
  Så nu ska jag koka lite ny hjortronsylt…ett måste till våfflan för mig.
  Önskar er en underbart fin helg. Kram

  Svara
 • Fy sjutton så härligt det ser ut!! Det bådar gott för min helg att se hur varmt och gött ni har det för jag skall spendera min helg i Sthlm (Vallentuna) och sitter i bilen på väg ner just nu. Jag hoppas att jag får sitta på en altan i bara linne jag också 🙂

  Ha en fortsatt fin fredag!

  Svara
 • Jag skulle haft gäster från Katrineholm, men karlarna hade rört ihop datumen så nu är det kaos nästa helg när gästerna kommer och jag är i Malmö hela helgen 🙂 men får en underbar helg utan måste så jag kan va i solen, fixa i trädgården och gå längs stranden! Ljuvligt!
  Och så har jag precis fått min underbara Willvin väska som jag vann i Bloggfamiljens event tävling ♥ Kika in på bloggen 🙂
  Jag har länkat till er alla 🙂
  Kram och Tack
  Maya
  http://mayashideout.blogspot.se/

  Svara
 • Va mysigt ni ser ut att haft det i solen. Jag passade på att vara ute på lunchen. Gick och köpte mig en glass och sen satt jag ute en stund och det var riktigt skönt. Ville inte alls gå in och fortsätta jobba.
  I helgen ska vi börja måla lister och tak i vårat sovrum för vi ska göra om där. Typiskt att man måste vara inne när det ska bli så fint väder i helgen.

  Önskar er en trevlig helg! Kram Kram

  PS. Alla som har tittat på våran vagn tycker att den är jätte fin och väldigt smidig =)

  Svara
 • Va ledsen jag blev när jag satt och läste klick och kom på att du skrev sista förra veckan. Din sida va ju höjdpunkten när man läste tidningen. Kram Kram

  Svara
 • Jag med;(

  Svara
 • Tack! Vad glad jag blir att ni gillade mina små texter 🙂 Är också ledsen över att sluta där efter fem år. Snyft.

  Puss och kram

  Svara
 • Hej Hanna!! Ser gött ut på altanen!! Undrar bara om du och din syster har bestämt att inte skriva ngt om varandra och om ni träffas? Står ju aldrig ngt om er tillsammans … Har liv träffat charlie t.ex?? Undrar bara!!
  Ha en underbar helg!! Kram

  Svara
 • Visst har det varit kanon väder, vi var i Jönköping och en sväng till Gränna, kolla in min sida på utsikten, underbart ju 😉 min äldsta dotter var där och blev klar med sitt slutprov som make up artist så äntligen är det klart, sist hon skulle göra provet hade hon åkte på vinterkräksjukan 🙁 Man är helt varm i ansiktet nu på kvällen efter en stund ute i solen. Hoppas ni får en trevlig dag imorrn på fotbollen. Kram K

  Svara
 • Vilket kanonväder vi har;) Vi har precis promenerat hem efter en super god 3 rätters middag.Så skönt väder så man tror knappt det är sant.Nu soffan och lite mera gott;)Ha en riktigt skön Fredag Hannah.Puss o kram hela dan.

  Svara
 • Har en liten fråga. Undrar bara varför det är så att William brukar följa med till Mios pappa istället för att vara med dig, Peter och Liv? Bara en fundering…

  Svara
 • William är uppväxt med Mios pappa fram till han var 4 år och kallar honom pappa. Därför följer han med dit för att träffa honom när det är pappahelg. Sedan har killarna roligare tillsammans och de får hänga ihop som bröder oavsett vem som har ansvaret för stunden.

  Svara
 • Ser otroligt skönt ut Hannah! Vad mysigt hus ni har! =) Trevlig helg! Kram

  Svara