Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:38 | mars 25, 2012

Fotboll och vårdagsjämningsfest

God söndag min vän. Här hemma är det alldeles tyst och stilla. Det enda jag hör är vinden som susar utanför fönstret. Liv och Peter sover fortfarande. Liv är verkligen en morgontrött liten dam 🙂

Igår var det en heldag utanför hemmet. Solen sken, lite kyligt i luften men en härlig dag.

Tristan, Liv och Mio följde William med spänning under en av matcherna.

Matpaus. Hade min nya fina skinnjacka på mig.

Efter fotbollscupen for vi in till stan. Där mötte jag upp Tanja som fyllde år och fick Il Divo-biljetter av mig i present 🙂

Suddiga vi.

Efter mötet med Tanja var det vårdagsjämningsfest hos goda vännerna David och Charlotte Eberhard. Där träffade jag även systeryster.

När vi kom hem senare på kvällen låg jag och Peter i soffan som strandade sälar och åt chips och tittade på Gladiatorerna. Liv lekte Art Attack. Har du barn som tittar på Disney Junior så vet du vad Art Attack är. Liv sa till mig, Mamma, jag gör Art Attack med mina kläder och leksaker.

Prinsessklänningen åkte på när vi skulle på festen. Hon hade med sig den i en påse, som hon släpade runt på hela dagen. Väl hos David och Charlotte gick hon direkt in på badrummet och bytte om 🙂

Nu ska jag väcka Liv för om några timmar ska vi på kalas. Hon har fått sin första riktiga kalasinbjudan. Efter det ska vi på smygöppningen av Lill-Skansen. Hon har nästan bestämt sig för att ge sina nappar till kattungarna.

Jag håller tummarna.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤

PS. Du har inte glömt att ställa fram klockan en timme va? Det slog om till sommartid inatt 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Fotboll och vårdagsjämningsfest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej hej! Tänkte bara höra vad du heter när du spelar draw something..vore super skoj att få spela mot dig 🙂 Kram

  Svara
 • Åh visst e han grym han som gör dom konstverken!!
  Ha en skön söndag!

  Svara
 • God Söndag min vän.Det såg ut till att ha varit en riktig superdag igår med sol och allt.I går glömde solen Skåne 😉 men idag har vi strålande Vårväder igen.Så idag blir det en tur ut på cykel i det vackra vädret.Jag håller tummarna för Liv idag som vill lämna napparna.Inget lätt beslut.Hoppas ni får en skön Söndag.Ps.FIN du blev i din nya jacka.Bra köp.Köpte du den andra också;))Puss o kram på dig fina du.

  Svara
 • Åh vad härligt att höra nån mer som har Art attacs hemma:) hela vårt vardagsrum brukar vara fyllda med filtar och kläder och inredning till Art attacs som vår dotter gör:) Vad härligt med en riktig utedag! Det ska vi ha idag! Ps. Skinnjackan blev toppen!!

  Svara
 • Åh, shit. Det hade jag missat! Tack för påminnelsen nu är det brottom till dotterna dans.
  Kram jessica/Kungsbacka

  Svara
 • Helloo …. Det var min sons lag ni mötte där på dina bilder. Jag är den fega mamman som stod och hejade och skrek bredvid er igår.
  Tänkte att jag skulle heja ……
  Hur gick det för er ? Blev det någon medalj ? Själva vann vi guld. 🙂
  Men jäklar va kallt det var.
  O Liv så söt hon var när hon satt där och hejade.

  Ha en bra dag !!

  Svara
 • Vad bra hon ger dem till kattungarna, Filippa gav sina till tomten innan hon fyllde 3 år. Mysigt med smygöppning. Jobbade igår kväll så hemma halv 11 ca sen bara ställa klockan och upp kl 6 igen pga jobba tidigt imorse :/ men de gick de med…härlligt väder vi haft i helgen. Kram

  Svara