Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:23 | mars 26, 2012

Soffpotatis

God kväll min vän. Oj, vad dagen har gått fort. Allt har gått i ett.

Åt lunch med min älskade mor och sedan kändes det som om jag knappt hann blinka innan barnen skulle hämtas, mat handlas, middag lagas, natta barnen och nu sitter jag här i sängen med stundande gamnacke och somnar snart 🙂

Sorry för min frånvaro. Gillar inte att vara borta en hel dag men ibland blir det så.

Imorgon ska jag till MVC. Känns skönt att få komma dit och se att allt är som det ska. Under kvällen har jag legat på soffan med sammandragningar och mått dåligt.

Men det går framåt.

20120326-222048.jpg

God natt kära Du.

Kram ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Soffpotatis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är konstigt, mina dagar går precis lika fort som dina?! Önskar att dygnet hade fler timmar! Mysigt att få luncha med sin älskade mamma i alla fall 🙂 Spännande med nytt besök hos barnmorskan, det är väldigt kul att få följa hela din graviditet med allt vad den innebär. Då vet man lite mer vad man eventuellt har att vänta den dagen man själv skall gå med en bulle i ugnen 🙂

  God natt och sov gott!

  Svara
 • Gokväll/Godnatt. Vissa dagar så bara rusar klockan, har suttit i möte ikväll o har inte fått mycket mer gjort, imorgonkväll väninneträff i Tranås, så röja i hemmet får bli en annan dag. Skönt för dig att du får träffa barnmosrkan imorgon. Min syster är barnmorska o stortrivs, den ena dagen är inte den andra lik.

  Sov gott!

  kram <3

  Svara
 • Hej hej Hannah! Har läst din blogg ett bra tag nu men har faktiskt inte kommenterat tidigare.. Bättre sent än aldrig:-) Vill bara gratulera till graviditeten och berätta att vi har exakt samma bf- 14 juli… Lite kul tyckte jag:-) Jag har tyvärr haft en väldigt jobbig graviditet med en månad på sjukhus pga hyperemesis, mår fortfarande illa och har dessutom fått jobbig foglossning. Jag längtar som bara den efter den lilla bebisen nu. Som alla säger så glömmer man ju allt det jobbiga när underverket väl är ute:-) Ha en bra dag! Kram Maria

  Svara
 • Jag har också legat inne med hyperemesis. Vet vad du går igenom, kämpa på medsyster!

  Kram

  Svara
 • Åh tack detsamma snälla du! Ja det är verkligen fruktansvärt.. Tar så hårt psykiskt på en att må så pass dåligt.. Konstigt att kroppen kan reagera som om den vore förgiftad när det eg borde vara den mest naturliga grejen att vara gravid.. Kram

  Svara
 • Precis så kände jag med, som att man var förgiftad. Någon läkare sa till mig att vissa kvinnor är ”typ” förgiftade av sina egna hormoner varför dom reagerar genom att kräkas oavbrutet. Jag kräktes uppemot 30 ggr per dag, kunde inte behålla vatten eller ens en vindruva. Huuu… jag var så nere psykiskt så det kändes som jag hade kunnat hoppa från en bro. USCH. Nu har jag fött mina 3 barn klart (fattar inte att jag pallat med 3 graviditeter såhär i efterhand) och jag har ”nästan” glömt bort det. Men bara nästan…. 🙂 Snart är du också fri och mår toppen och har en alldeles underbar bebis hos dig! KRAM

  Svara
 • Oj har du orkat dig igenom det tre ggr!!!!! Starkt jobbat! Detta är min andra hyperemesis graviditet och fler orkar jag minsann inte.. Vågade knappt bli gravid nu den här andra gången heller men längtan efter ett syskon blev tillslut för stark för att kunna stå emot. Nu är det bara 15 veckor kvar och jag längtar som en tok:-) Skönt att höra från andra som upplevt samma som mig, tack för dina kommentarer. Kramar från mig

 • Men åh vad jag lider med dig. Usch vad skitjobbigt det kan vara att vara gravid. Spelar ingen roll vad alla säger, när det är jobbigt så kan det vara skitjobbigt och man vill ligga under täcket och fultjura. Självklart gör man allt för bebis där inne och det är värt det men det betyder inte att det kan suga ”fetpung” emellanåt. Filåt för uttrycket men så är det…. Jag är så glad att jag är klar med det där för mina graviditeter har varit fruktansvärt jobbiga, på gränsen till deprimerande då jag inte alls kunnat leva normalt. Det finns inte ord att förklara hur BRA jag mått när jag äntligen fått föda. Med vuxenblöja i brallan har det känts som jag hade kunnat gå ut i korridoren på BB och hjulat runt hela avdelningen eftersom de mesta onda, illamåendet och alla krämpor släppte taget i samma sekund som man födde. Tänk dig själv i dom där härliga nylontrosorna size BIG med blöjan på sniskan liksom…. 😀

  Kämpa på fina du!!! 15 veckor kommer gå fort och sen har man glömt det på en sekund! KRAMAR ♥

  Svara
 • du är en underbar människa älskar att följa din familj dagligen, och jag tror många håller med mig att det gör inget om du inte har skrivit på en hel dag på bloggen, vi alla läsare finns kvar runt hörnet ändå, lider med dig angående sammandragningarna hade med det i v25 med då jag vart gravid med andra barnet,

  älskar vagnarna Joolz är så sugen på dem själv

  Svara
 • Hej.

  Undrar vad du har för program/app för att räkna ut statistiken som du lägger ut på bloggen ibland.

  Ha en trevlig kväll.
  Hälsn Emma

  Svara