Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:50 | mars 29, 2012

”Hembakat”

Hej igen. Jag trodde att det skulle bli fint väder idag. Solen sken så vårigt imorse men nu är det grått och regnigt. Trist.

Kom nyss hem från tandläkaren med William. Vi håller på att diskutera tandställning. Inget som han alls vill ha men som han behöver. Jag minns när jag var barn, då ville jag ha tandställning. Tyckte det såg coolt ut. Kanske för att han jag var småkär i hade det 🙂

Något annat som man tyckte var så coolt var kryckor och gips. En gång fejkade jag en stukning i hopp om att få kryckor. Ha ha!

På vägen hem stannade jag till på affären och handlade fika. Måste bjuda på något när film-teamet kommer.

Bullarna skulle kunna vara hembakat, men det blir svårare med kakorna.

Nu ska jag dyka ner i sminkväskan och fixa till ett jobbfejs 🙂

Allt Gott ❤

 


6 kommentarer6 kommentarer om “”Hembakat””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Haha! Jag tyckte också det var coolt med tandställning och ville gärna ha en. Så du var inte ensam 🙂 Tyckte det såg häftigt ut när de som var lite hjulbenta gick också. Jag försökte tappert härma. Ville också vara lite hjulbent. Kände mig extra häftig i slalompjäxorna som man kunde gå så coolt i värmestugan och låtsas att man var ballast i världen. Ha bandspelaren på axeln och glida runt på gatan gav ju också en skön känsla 🙂

  Fina William. Det är coolt med tandställning 🙂

  Idag har min pappa varit här och fikat på förmiddagen. Han spelade på sitt piano också som står hemma hos oss. Han säger att det är mitt och ungarnas men det är hans <3 Han lirar jazz och är helt grym. Alltid kul när han spelar då det finns så mkt minnen från när man var liten förknippade till vissa stycken.

  Solen tittade faktiskt fram precis nu. Hoppas den stannar lite.

  Önskar dig en skön dag!

  All kärlek <3

  Svara
 • Vad spännande med ett nytt projekt! De bullarna är faktiskt riktigt goda, tips, värm de i ugnen på låg värme en liten stund. Då blir de godare och det doftar hembakat i huset ;)! KRAM

  Svara
 • Jag vaknade till när jag såg rubriken på inlägget. För det är mycket hembakat i mitt huvud just nu och sen se det i din blogg dessutom 🙂

  Jag har precis berättat för mina blogg-läsare och vänner att jag ska börja baka bröd för försäljning under namnet ”Få lite matro med hembakat”. Det är en dröm jag länge haft men inte vågat ta steget förrän nu. Håll tummarna att det går bra för mig.

  Kram Sara

  Svara
 • Jag kommer så väl ihåg hur avundsjuk jag var på min kusin som hade brutit benet i skidbacken och fick gå med både gips och kryckor! Åh vad jag önskade att jag också fick det! 🙂

  Svara
 • Roligt det där med att du ville ha kryckor och gips, det var samma för mig på mellanstadiet. Min kompis bröt benet och fick åka taxi till skolan. Jag var grön av avund och hade genast väldigt ont i ett knä som jag tyckte behövde gipsas.
  Tandställning tyckte jag också var coolt för det glittrade så häftigt när folk log. Jag krävde en avgjuting i gips i hopp om att få tandställning, hos tandläkaren, men fick inte någon. Stor besvikelse… 🙂

  Svara
 • Jag som alltid tyckt att william har så fina o raka tänder, samma som andreas fast han har väll blekt dom, men de e inge fel på tandställning blir snyggt efteråt:)

  Svara