Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:06 | april 3, 2012

Nöden har ingen lag

Blev tvungen att släppa allt och åka till affären och köpa glass. Det var ett begär som inte gick att stoppa.

Sitter nu i bilen och glufsar 🙂

20120403-140511.jpg

20120403-140527.jpg
Imorgon blir det Daimstrut. Hade svårt att bestämma mig.

Kram ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Nöden har ingen lag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tryckte sandwich när jag var gravid! Annars var det bara frukt och grönsaker som gällde. Knäppt det där med begär. Var har du köpt din fina jacka?

  Kram

  Svara
 • Den kommer från H&M L.O.G.G.

  Puss

  Svara
 • Smaskigt! Glass funkar alltid 🙂 Jag är själv i vecka 28 och har just idag haft cravings på äpple?! Tre stycken hittills, and still counting 🙂

  Svara
 • Jag förstår precis! Jag har ett konstant glassbegär, det behövs inte någon graviditet för att behöva glass med jämna mellanrum :)! Bloggfamiljen har alltså fyllt tre år! Stort grattis till er! Det är ju helt otroligt. Jag började läsa din blogg första dagen som du började blogga på Mama och följde ju såklart med till Bloggfamiljen. Jag fastnade omedelbart för ditt fina inlägg om din familj, vad du gjort den senaste tiden och dina vackra bröllopsbilder. Sedan dess har jag läst din blogg varje dag. Jag har svårt att förstå att hela tre år har passerat sedan dess. Under den här tiden har jag träffat mannen i mitt liv och fått två barn, vart tar tiden vägen egentligen? KRAM

  Svara
 • Helt skumt men jag gillar inte glass så mycket. Dock så har denna kroppshydda byggts upp av bullar, kakor och smågodis. Det är ett craving som återkommer en gång i månaden. Det är då jag vill flytta in i en mörk skrubb. Äta, moffla och trycka i mig allt så det sprätter smulor och sockerdregglet rinner. Sköna mysbyxor så magen får plats att jäsa ur ordentligt och som grädden på moset släpper man ut fläskpattarna på magen.. Sen kommer man ut och lägger sig under täcket och fultjurar för att man förstört allt och gått upp dom där 3 kilona man lyckats gått ner. Jag FÖRSTÅÅÅR verkligen att Tony älskar mig så himla mycket! 😉

  Du höna pöna! Vilken fiiiiiiiin klänning. Wow, så vacker! Den passar dig perfekt. Värre för mig men det har vi ju redan pratat om. 😉

  Puss & Kram

  Svara
 • Har faktiskt aldrig smakat;) Kanske bättre och låta bli eller?

  Svara
 • Min dotter är galen i Ben och Jerrys och jag har hittills inte smakat. Borde väl göra det kanske? Har precis blivit medlem hos er via Fnulan och ska nu följa dig och de andra via FB och här på bloggen. Ha det gott!

  Svara
 • Jag älskar verkligen glass och hos oss finns de alltid någon sorts glass hemma. Men den där smaken, oh my apple pie hade jag svårt med. Tyckte den smakade ganska skumt!

  Hur som helst.. Så vill jag tacka dig än en gång för en mysig och läsvärd blogg! Jag klickar in här på familjen med glädje varje dag 🙂 Ni gör ett toppen jobb! Kram

  Svara
 • Mm det lät inte helt fel 😛 Smakar det naturligt äpple?

  Svara
 • Smakar inte alls bra!

  Denna B&J köper jag ALDRIG igen!

  Bläää…. 🙁

  Kram
  Enigma

  Svara