Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:57 | april 5, 2012

Skärtorsdag

God morgon min vän. Nu är påsken här och med den följer även ledighet för många . Skönt.

Pojkarna har kommit iväg till skolan och jag ska sätta igång att packa inför vår trip ner till Båstad.

Jag kanske inte är piggast i stan men på gott humör är jag i alla fall idag.

Igår hade vi pizzafrossa och äggutdelning. Mycket uppskattat 🙂

De blev galet glada 🙂 .

Jag har hittat en butik i stan som bara säljer godis och gott från USA. Sådant som annars inte finns i Sverige. Flera av pojkarnas favoritgodisar hittade jag där, så de blev så glada och överraskade. En annan sak jag hittade var det här jordnötssmöret. Det är barndom för mig. Mamma var ofta ute och reste i jobb, när jag var barn, och då hon varit i USA köpte hon alltid med sig den här hem. Blev alltid lika glad och så var det mysigt när hon kom hem och vi satt och åt ur burken med sked 🙂 .

Nej, nu måste jag sätta fart.

Peters två singelkompisar ska bo här hela nästa vecka. De har redan parkerat sig i soffan och ligger och spelar XBox. Ser framför mig att det står pizzakartonger upp till taket när jag kommer hem.

Vi hörs från vägen.

All Kärlek ❤

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Skärtorsdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh så gott det ser ut med svensk pizza och vilka underbara miner på barnen när dom öppnar äggen, speciellt Mio. haha! Gulligt! Gillar ditt tidigare inlägg om syskonkärlek, dina tre är så söta och vilka små drömkillar som tar så väl hand om lillesyrran. Önskar er en fin och mysig påsk i Skåne! kram towe.

  Svara
 • Gott med jordnötssmör! Härligt att se ungarnas miner, kul att göra sina barn glada. Hoppas du får en fin påsk! //Ulrika

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ville bara berätta att vi har flera olika nötsmör, jordnötsmör också såklart, i vår webbutik http://www.plushalsa.se. Dessa är dessutom ekologiska ;). Jag önskar er en fin påskhelg!
  Kram Lindha

  Svara
 • Välkommen till Båstad! Solen skiner, himlen är blå!

  Svara
 • Vilken affär är det? Vad heter den och var ligger den? Min sambo är från Jamaica och där har dom mycket amerikanskt så skulle vara kul att hitta några roliga saker till honom 🙂 Kram

  Svara
 • Den heter något med USA och ligger på Upplandsgatan i Stockholm.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Tack snälla! Ska kolla upp det 🙂

  Svara
 • Såå roligt med de stora äggen!! Jag har kvar mitt gamla, som jag fått varje år från mamma. (ända upp i vuxen ålder, då hon brukade säga till mig och min syster: ”Men nu är ni väl för gamla för påskägg?…” Dahhh?! Det blir man väl aldrig???…) Vi fick också alltid en ny tidning/bok, frukt, något litet smycke el dyl och godis, såååå spännande och mysigt! 😀 Nu får min lille groda precis samma. Första året var den fylld med typ; tandborste, tandkräm, frukt och majskrokar. 😉 Älskar traditioner! Men nästa år får vi nog köpa ett nytt till honom, för nu går det knappt att stänga mitt. Just nu hänger det på ytterdörren med en hälsning från påskharen som har hämtat hans älskade vällingflaskor! 🙂 Önskar er alla en riktigt Glad Påsk!!

  Svara
 • Vilka oslagbara bilder, minerna, glädjen över de enorma påskäggen!!
  Hoppas du/ni får en skön och härlig påsk med allt vad det innebär.
  Stor kram
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara