Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:34 | april 6, 2012

Bio

Jag och Peter har begett oss till Halmstad för att gå på bio.

Så fort vi har möjlighet så går vi på bio. Vi är två riktiga film- och bionördar.

Hunger Games ska vi se.

20120406-173151.jpg 20120406-173233.jpg

Vi får gasa hemåt efter filmen så vi hinner se slutet på Let’s Dance 🙂

Vad gör du denna långa fredag?

Puss ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Bio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch denna lååånga Fredag är ingen rolig alls och vilket trist väder vi har.Regnar och åter regnar.Ingen Påskmat inget Påskgodis.Jag tycker ärligt och uppriktigt väldigt synd om mig själv;) Men jag måste ju stötta min man konstigt vore det ju annars?Skönt att jag fick gnälla lite till dig.;))) Hoppas filmen var bra.Jag väntar också på Lets Dance.Ha en fortsatt bra Lång freeedag.Puss o kram.

  Svara
 • Hoppas ni får det mysigt, jag såg er ; )
  Mötte dig när du gick från parkeringen, såg Peter med ; )

  Vi hade själva varit på Piraterna 3D.

  Kram kram

  Svara
 • Varför kom du inte fram och sa hej?

  Skulle varit kul att få ett ansikte på dig 🙂

  Kram och Glad Påsk ❤

  /Hannah

  Svara
 • Man blir så förvånad och så vill man inte störa ; )

  Svara
 • Precis varit och sett Hunger Games 🙂 Det var vi och en massa ungar. Tyckte inte den var så barnvänlig

  Svara
 • Ha en fin biodejt tillsammans med mannen din och mys ordentligt nu dagen efter bröllopsdagen!! 🙂

  Svara
 • Åh äntligen några likasinnade! Jag och maken är precis likadana. Har vi barnvakt så kör vi biorace, har vi en ledig kväll så blir det film för hela slanten. Ni kommer få se en bra film, rekommenderar att läsa alla böckerna! Ha en supermysig kväll!

  Svara
 • Men vad tusan!!! Ser ju att du sitter på Bulls!!! Vi bor 500 meter därifrån, eller nåt! 🙂 Och vi firar påsk i Värnamo! Nästa gång du är i Halmstad, ser du till att höra av dig, damen!!! 🙂

  Glad Påsk till er allihopa!

  Kramar

  Svara
 • Ja, vi satt där en stund innan bion.

  Nästa gång lovar jag att höra av mig 🙂

  Kram

  /Hannha

  Svara
 • Det ser jag fram emot!! 🙂

  Många kramar

  Svara
 • Jag var och såg Titanic i 3D. Den filmen tröttnar man inte på.
  Men förvånas över en del som snyftade hysteriskt (det var främst tonårstjejer) men kan inte förstå hur dom är ovetandes om slutet liksom? 😉 Man kan googla filmen t.ex. Eller så snyftar dom till allt sorgligt oavsett. Jag är ingen storbölare på bio, hur är ni? 😀

  Svara
 • Åh! Den ska vi gå och se ikväll 😉 Hoppas verkligen att den är bra!

  Ha en fortsatt trevlig påsk!

  Kramar

  Svara