Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:17 | april 12, 2012

Kakmonstret

Hej min vän. Hoppas att du är vid gott mod och att allt är väl.

Jag och Liv vaknade vid 10 och har nyss ätit frukost. Njuter av att ha haft helg hela veckan.

Liv älskar att titta på olika klipp på Youtube. Nu sitter hon och tittar på Charlie bit me på repeat. Igår satt hon en timme och tittade på olika sätta att baka och göra vackra och roliga kreationer av kakor och godis. Är hon verkligen mitt barn 🙂

Något som hon också gillar är Mupparna, Sesame Street. Hennes favoriter är Elmo och Kakmonstret.

Det finns ett speciellt klipp med Kakmonstret som hon har sett säkert hundra gånger och skrattar lika mycket varje gång.

%CODE1%

Amoooor!

Hittade en tröja här som hennes farmor gjort till Amanda när hon var i Livs ålder.

Väldigt passande. Eller hur?

Nu ska vi klä oss och fara ner till lekplatsen.

Hej på en stund.

All Amooor ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Kakmonstret”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • GRATTIS till Liv på hennes namnsdag!
  HURRA HURRA HURRAAAAAAA

  Svara
 • Grattis på namnsdagen Livan!!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vilken mysig tröja! Verkligen passande 🙂 Jag gillade också kakmonstret kommer jag ihåg.

  Grattis på namnsdagen Liv <3 Hoppas din dag blir superfin.

  Här hemma var vi precis ute i lite regnstänk. Saknar solen och de sköna vårdagarna. Vad man saknar och längtar… Du saknar och längtar efter Peter förstår jag. Är helt säker på att han känner lika för dig 🙂

  Ha en fin dag!

  All kärlek <3

  Svara
 • Hon är ju för söt Liv! 😀
  Min äldsta dotter är 2,5 år och yngsta är 6 månader, jag blev så glad när jag läste att ni väntar ett till mirakel. Det finns inget bättre!
  Hoppas att ni har en mysig vårdag!

  Svara
 • Grattis Livan på din namnsdag!
  Åh vilken mys tröja, blev ett litet mini kakmonster:)

  Svara
 • Har hon namnsdag idag? Åh grattis till Liv. Ja men hon verkar ju så jäkla cool ungen, har ju faktiskt fått träffa henne IRL. 🙂 Sötisunge!

  Men du, buhuuuuuu….. Böla när du skriver så fint om din man. Så fint skrivet direkt ur hjärtat! Precis så känner jag för min Tony. Att han ställer upp så mycket på mina barn, skjutsar till träningar och fick tom sadla en häst åt Elliot fast han är livrädd för hästar. Han är med på föräldramöten och engagerar sig i skolan o läxor. Va tacksam man ska vara för det! Alla har det ju faktiskt inte så…. Det är så man känner sig som en stor familj också. När det aldrig blir ”dina ungar” av det hela. Utan ”våra ungar”. Underbart Hannah! Härligt att vi träffat männen i våra liv. 😉 Även om min kan vara ett riktigt jefla pucko ibland. 😉

  Puss & Kram

  Svara
 • Grattis Liv på namnsdagen!

  Svara
 • Vilken vacker dotter ni har!

  Svara
 • Måste säga att Liv har grymt fina ögon! Blev helt fast när jag såg dom, riktigt fina! =)

  Svara
 • Du är så skön!!! Fick ett leende på
  läpparna när jag jämförde muppen och Livs tröja! ; ) Det händer ofta när jag läser din blogg, jag gillar den verkligen! Tack för att du delar med dig och skapar bra läsning och tar fina bilder!

  Kram
  Sara

  Svara
 • Visa henne detta klipp. En galet gullig flicka skojar med Kermit 🙂 //Ulrika
  http://www.youtube.com/watch?v=CTqCVJW2qOw&feature=share

  Svara