Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:54 | april 15, 2012

Jamaica i Malmö

God söndag min vän. Hur har din helg varit? Jag, Peter och Liv sitter i bilen på väg upp från Skanör till Båstad. Vi flyger hem till Stockholm i eftermiddag. Nu längtar vi hem 🙂

Vi har haft en skön och rolig helg hos Angelica och Jesper. Igårkväll var vi inne i Malmö och shoppade på Spririt Stores och sedan åt vi middag på mysiga Carib Kréol på Möllevångstorget.

Det var jag, Peter, Jesper, Jacob, Robban och Madde som gjorde Malmö.

Carib Kréol är en Jamaicansk restaurang med god och annorlunda mat.

Vi tog in flera olika rätter och delade på maten. Fisk, kött vegetariskt och grytor. Älskar när man sitter länge och äter.

Jag fick en juicedrink på färsk passionsfrukt och mango. Snuskigt gott!

Ananasdrinken var nog inte heller helt fel.

Varma Kramar ❤

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Jamaica i Malmö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni valde en bra restaurang, dom har god mat och goda drinkar ) …. kram

  Svara
 • Ha en trevlig resa hem sötnosar! Ni verka ha haft en härlig vecka i Båstad och Malmö. Borta bra, men hemma bäst heter det ju och jag kan förstå att ni längtar hem nu 🙂 spännande med Jamaikansk mat, det såg gott ut! Och din drink skall vi inte prata om, mumma!!

  Ha en fin söndag!

  Kram
  Sofia

  Svara
 • Hej fina!
  På tal om Spirit Stores, känner inte du dem som äger dem? Snääälla, försök att övertala dem att öppna en webshop! Tack vara dig har jag förälskat mig i deras eget märke Femme. Men jag bor i Göteborg men min sambos pappar bor i Malmö så när vi är där får jag passa på.. Men det blir på tok för sällan! Hade jag kunnat se kollektionen på nätet hade jag ju kunnat be pappan att handla åt mig men man kan ju inte ens det… Fast webshop hade ju varit fantastiskt!
  En helt annan fråga, aldrig tänkt att ha en bloppis för dina läsare? Tror jag hade tyckt om mkt som du kanske har tröttnat på. 😉

  Svara
 • Åhhh jag som bara bor ett stenkast från Malmö besöker ofta Carib Kreol, såå goda drinkar!! Ananasdrinken måste jag ju bara testa nu efter att ha sett din vän dricka den;-) Hoppas du mår bra & att magen växer på fint!

  Kram
  Gabriella

  Svara
 • Åhh vad maten och drinkarna såg goda ut, hoppas ni haft en bra borta vistelse, alltid skönt att komma hem, här har vi magsjuka som härjar, Filippa fick ett riktigt illa magvisus så hon åt inte på 2 dagar, en kräkning ifrån att åka in med henne då vi hade kontakt med 1177 hele tiden, så jobbigt och man är sååå orolig då barnen är sjuka. Min mellan tjej fick magsjukan idag och min sambo har också insjuknat Filippa är dock bättre och idag har hon ätit mer än igår…ta hand om er, kram.

  Svara
 • Min mamma jobbar i Höllviken & hon berättade nyss att hennes nya chef heter Angelica & då kom vi in på att ni kände varandra;-)

  Svara