Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:24 | april 15, 2012

Söndag

Hej min vän. Nu är vi hemma. Har haft en underbar påsksemester i Skåne men det är alltid skönt att komma hem.

Det är stökigt och luktar skunk men det gör inget.

Nu ska vi se hur länge mina väskor kommer stå ouppackade. Har fortfarande inte packat upp min väska från vår Indien-resa.

Packa-upp-fobi 🙂

Såg du dagens Aftonbladet Söndag?

Ett reportage som gjorde mig glad. Känns alltid bra när tidningarna lyfter fram denna typ av saker istället för skvaller och trams. Som att jag skulle hånglat med Babsan 🙂

20120415-172219.jpg 20120415-172239.jpg

All Kärlek ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Söndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med, packa upp är inte skoj! Men jag är sån att jag gör det direkt när jag kommer hem och allt åker i tvättkorgen! Då är det enklare på nåt sätt 😉 Necessären kan man ta in i badrummet och plocka upp vart efter man behöver sakerna 🙂
  Fin artikel om dig!!
  Kram, Carina

  Svara
 • Borta bra men hemma bäst;) Alltid lika kul och resa bort men alltid lika skönt att komma hem igen till sitt eget.Japp sitter här just nu med Söndagsbilagan och ska snart läsa den.Jag brukar inte köpa den men när jag såg fina Hannah på framsidan så var det ett måste.Idag har jag varit ute och promenerat en riktigt lång runda i det fina vårvädret så skönt.Nu står maten på spisen och dax att få lite mat i magen.Tänk att du redan är i v.28 .Bara 12 v. kvar tills bebisen tittar ut.Förstår att ni längtar.Ha en riktigt skön Söndag.Var rädd om dig.Puss o Kram.

  Svara
 • Typiskt att maken köpte fel tidning idag då! Lycka till med uppackningen.

  Svara
 • Yes, jag såg tidningen när jag handlade idag :).
  Kändes nästan som att det var min kompis som var med på förstasidan :).

  Ska jag komma och packa upp åt dig? 🙂

  Ha en fortsatt skön kväll!

  KRAMAR

  Svara
 • Hej! Jag hade tänkt börja tillverka armband för välgörenhet, och hade tänkt skänka ca 25 kronor per armband till era barnhem i Indien. Däremot vill jag veta hur intresset ser ut så jag vet att det blir ekonomiskt hållbart (täcka produktionskostnader osv). Jag vill så gärna hjälpa till och bidra.

  Hur tror du att det ser ut?

  Svara