Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:48 | april 16, 2012

Barnrum

Hej igen 🙂

Tack för namnförslag och uppmuntran ❤

Det skulle även vara kul om namnet passade in i Wioliv. Vårt förteg heter Wioliv. Bokstäver från alla våra barns namn finns i företagsnamnet. Wi för William, Liv på slutet och vänder du uppochner så står det Mio. Bebis får ju inte känna sig utanför.

Nu har jag hämtat Mio och Liv. Oj, vad glad Liv blev över att se sin bror. Som hon har längtat efter sina brorsor och de efter henne.

William verkar dock inte ha saknat mig lika mycket som jag honom, för han ville hem till en kompis efter skolan 🙂

Mio och Liv lade sig i solen på vår gräsmatta när de kom hem.

Kraaaaam.

Det gläder mig att de har en sådan fin kärlek till varandra.

När man är gravid, i den månaden jag är i, så ska hår och naglar bli bra. Håret ska bli tjockt och glansigt och naglarna ska tydligen växa så det knakar. Ett tag hade jag fina naglar men nu tappar jag bara hår och mina naglar är katastrof. De skivar sig och går av.

Har köpt ett nagellack från Dior som jag tycker har en fin naturlig färg och håller bra.

Det är inte lika fint att ha mörka eller färggranna naglar när de är så fula. Ska se om de blir bättre om jag smörjer in nagelbanden olja varje kväll.

Har mycket denna vecka med jobb och XBOX-utmaningen, men nästa vecka ska jag påbörja mitt home-make-over-projekt.

Att ”boa” och vilja fixa i hemmet är också något som kommer med graviditeten.

Jag ska fixa i pojkarnas rum, måla, köpa nya sängar och inreda Liv och bebisens rum.

Ser mycket framemot att förnya och fixa. Får se om jag klarar av att måla annars får Peter rycka in.

Hittade lite inspirationbilder som jag tänker använda mig av till Livs rum och bebisrummet. Pojkarnas blir mer enkla med en tuff fondtapet med graffititryck. De vill inte ha så mycket krimskrams.

Fina Bilder va?

Stor Kram ❤

 


56 kommentarer56 kommentarer om “Barnrum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ivy tycker jag är ett jättevacker namn som kanske kan passa in:) Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram

  Svara
 • Hej Hanna!

  Ja du det e så härligt med syskon kärlek .

  älskar att kolla på barnrumsinredning så kul

  hoppas att du hittar något fint till rummen kram kram

  Svara
 • syskonkärlek det bästa som finns, har turen att mina två tjejer Olivia och Linn leker fantastiskt bra tillsammans. Kanske namnförslag där 😉
  Lycka till namn är inte lätt, kram

  Svara
 • olivia hade ju varit ett fint namn.

  Svara
 • Med tanke på erat företagsnamn så passar ju Olivia eller Viol (Viola) jättebra!
  Annars är Cimone fint.
  Victoria kanske?

  Svara
 • Hej Hannah. Kom tänka lite på namn. Miranda. Det har ju bokstaven i som andra bokstav och dessutom har det ju lika många bokstäver som William. Mio och Liv har ju lika många bokstäver. William, Mio, Liv & Miranda 😉
  JuniBlomman.

  Svara
 • Tips för trista naglar som skivar sig KÖP Miracle Nails.Håller verkligen vad dom lovar.Jag har aldrig haft så fina naglar som jag har nu.Dior nagellacket var jättefint.Har du ett nr.på det? Vet du om det går att beställa på nätet? Puss o kram.

  Svara
 • Även jag har några namnförslag..
  Olivia (passar även in i ert företagsnamn),
  Disa, Wilma, Wilda, tilde, Siri, elisia och Alicia 🙂

  Svara
 • Hej igen Hannah. Jag tycker namnet Leia är väldigt fint också ! Kram

  Svara
 • Viola fick du ovan, Violetta (smeknamn blir Vio), Mira, Mia & så en kovändning – Petra!!! Pappa måste ju vara med 😉

  Svara
 • Jag tycker ju Fnulan är ett bra namn faktiskt!
  LOVE

  Svara
 • Eller… Lilian? Lillan?

  Svara
 • Lilly tycker jag är ett gulligt namn!
  Säg till om du behöver inredninghjälp jag kommer på ett kick!

  Kram och hoppas du får sova i natt 

  Svara
 • Så fina bilder på Mio och Liv!! Syskonkärlek! Ska bli roligt sen att se hur rummen blev, du måste ju visa resultaten! 😀

  Ha en bra kväll! /Åsa.

  Svara
 • Fina namn som passar in i ert företagsnamn:

  Wilma
  Olivia
  Linn
  Elin

  Svara
 • Jättefina namn!!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det är en bit för er att åka men min man har en Nordsjö Idé & Design butik här på Ekerö som erbjuder fantastiskt utbud av färg och tapeter i en inspirerande miljö. Åhh… va roligt att renovera och förnya – me like ;)!
  Lycka till…
  Kram Lindha

  Svara
 • Hej Hannah!

  Stackare som har så ont. Jag har själv aldrig haft foglossning så jag vet inte riktigt hur ont det gör. Väldigt ont vad jag föstår. Hoppas värken släpper lite snart.

  Fina de är dina små troll. Hon är mkt för att kramas eran lilla Liv. Tycker det ser så mysigt ut 🙂

  Vad måga namnförslag du har fått in. Klurigt att välja. Mina förslag är Mira och Mini <3 Både sött och coolt 🙂 Hade vi fått en tjej när vi fick vår fjärde kille så hade hon hetat Mini 🙂 Det hade vi redan bestämt.

  Jag tror att rummen kommer bli superfina. Gillar grenarna med de rosa blommorna.

  Önskar dig en mysig kväll!

  All kärlek <3

  Svara
 • Kom på ett annat namn som har i som andra bokstav och passar in i företagsnamnet också.
  WILMA 🙂

  Svara
 • Hej,

  Har läst din blogg ett tag och det är alltid lika skoj att läsa om din vardag och jag beundrar dig för allt du hinner med att göra. Du känns som en frisk fläkt!

  Själv går jag också i väntans tider och har BF om 27 dagar!!!! Jag längtar mer och mer för varje dag och ser fram emot förlossningen med en skräckblandad förtjusning. Jag har två pojkar sen tidigare, Melvin och Malte och nu när UL säger tjej (vilket jag inte vågar tro på) så kommer det nog bli en Molly eller Maja…annars en Melker. Jag har snöat in mig på M som du kanske märker.

  Hoppas verkligen att du inte behöver ha så ont som du skriver hela graviditeten ut för det låter inge vidare….

  Jag fortsätter att följa din vardag för det gör mig så glad!

  Ha en fortsatt bra dag 🙂

  Svara
 • Olivia är både fint och företagsanpassat och Milly är himla fint! Själv har jag en Viola och det är naturligtvis mitt absoluta favoritnamn. Hennes andranamn är dessutom Lilly, som storebror skulle ha fått om han var en flicka.

  Har förresten också i:n i båda våra barns namn – det finns många fina namn med den bokstaven. 🙂

  Lycka till med namnfrågan

  Charlotta
  http://blogg.familyliving.se/tillbakadaralltborjade/

  Svara
 • Åh va kul o göra iordning barnens rum 🙂 O att grunna på namn är ju också ett trevligt nöje man har då man väntar liten… Wiola tycker jag är jättegulligt och passar även in på företagsnamnet! Line, Vilja, Lisen(med risk att få ökennamnet fisen…). Svårt men roligt det där med namn! Ha en bra kväll och hoppas foglossningen ger med sig lite! Kram

  Svara
 • Jag igen….Vilda eller Vilma.. Börja bakifrån WIOLIV så blir det VIL….
  Kram i massor

  Svara
 • Olivia och Wilda är jättefina namn!

  Svara
 • Hej Hanna, ja jätte fina bilder på barn rum 😉 Mina naglar var jätte dåliga för en tid sen. Jag köpte Trind nagelstärkare och körde en två veckorskur man målar ett lager dag 1 ett till lager dag 2 sen tredjedagen ett lager på fjärde dagen tar man bort lacket (med ett milt nagelremover) sen kör man likadant igen i ca två veckor. Sen använder man trinden som underlack;-) funkar jätte bra med tålamod. Sen ska du använda scratch nagel olja dyr men dryg och kanon den använder dom på de flesta nagelsalonger. Lycka till! Leiya är så fint namn börjar på L lika som liv 🙂

  Svara
 • Olivia tycker jag!! 🙂

  Svara
 • Stackare som har fått foglossning. Det hade min bästis, hon kunde ens gå i badkaret själv. Hon fick det redan i 3dje månaden. !2 veckor går fort. Snart är hon ute. Namn på din lilla tjej kan väll inte bli bättre än Vilda. Precis som min 🙂 lilla Vilda. Men bered dig på att hon kommer att bli galen om du döper henne till det. Ibland önskar jag att jag döpt Vilda till Lugna istället 🙂
  Kramar i massor till dig
  Lizette

  Svara
 • 12 veckor menade jag ju!

  Svara
 • Ischa för foglossning, hade det själv när jag väntade vår Milo. Kunde inte jobba från slutet av juli & han är född 8 november. Men det var det värt! <3
  Olivia, Mira-Li (så heter Milos kusin), Milly, Lilly ja några namnförslag 🙂

  Lycka till! Svårt med namn, vi visste inte att det var en Milo, hade några killnamnsförslag men konstigt nog bara ett namn om det skulle ha blivit en tös (Olivia)

  Läser din blogg ofta men första gången jag kommenterar 🙂

  Tack för att du bjussar så mycket av dig själv & ditt liv.
  kram

  Svara
 • Glömde jue ett namn: Nilia hur fint som helst! 🙂

  Svara
 • Hej Hanna! Jag har läst länge men har aldrig brytt mig om att bli medlem. Men nu kände jag att jag inte kunde låta bli för jag har världens bästa namnförslag till dig.
  Jag vet bara en enda som heter det och det betyder också liv/leva/leve nämligen :
  … VIVA…
  Såå fint!!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Va trist att du mår så dåligt, hoppas sista tiden går fort nu.
  vilket datum är det uträknat till? Har glömt vad du skrivit 🙂 Namnförslagen står jag fast vid Minea eller Ziri. Sen tycker jag Siw är lite coolt 😉

  kram ida

  Svara
 • Hej Hannah! Tänkte höra om inläggen från din gamla blogg finns att läsa någonstans? Kram och tack för en bra blogg

  Svara
 • Kära Hannah, man får verkligen ventilera när man är gravid. Att ”gnälla” känns som fel ord, kroppen och psyket utsätts verkligen för påfrestningar. Samtidig ska man vara lycklig. Det är inte alltid som alla känslor och hormoner är sams! Älskar dina inspirationsbilder, bebisen kommer att få det finaste av barnrum :)! Angående dina namn är alla fina och väldigt personliga. Jag slänger in min dotters namn Alice, men även Linnéa (Liv och Linnéa känns fina ihop), men även en ny favorit, Emmy! Oavsett vad ni väljer så blir det super! KRAM

  Svara
 • Fina bilder!! Lite namnförslag: Wilda, Vilda, Milly, Milla, Mia, Vida, Viola, Vila…ja, några förslag där. Jobbigt för dig att du ska måsta ha så ont och inte får sova bra..
  Kram!!!!!

  Svara
 • Håller med om att Vida är fint! Eller varför inte Olivia? Passar in i Wioliv. 😉 Siri, Wilma, Ella är också fina namn. 🙂 Tack för en trevlig blogg!

  Svara
 • EIRA är ett fint namn:)

  Svara
 • NILWA är också ett fint namn:)

  Svara
 • Även NILDA

  Svara
 • Gokväll! stackare med foglossning, ajaj, har själv ledproblem o ibland är det så fruktandsvärt o man tar sig knappt framåt. Fina bilder på barnrummen. Här kommer ett mycket fint flicknamn , Noelia. Det är indiansk och så fint.

  kram

  Svara
 • Tycker Lovis är jättegulligt.
  Andra fina Wilma och Alma

  Svårt men kul att välja namn eller hur?
  Kram

  Svara
 • Fina barn rum, namnförslag Emy, Vilda, Lea men de passar ju ej in på företaget då kanske 🙂

  Svara
 • Jag tänker på Viva, eller Vivan………mina absoluta favoriter är Stella och Svea! Min flicka heter Alice 🙂

  Ha inte läst alla namnen…..

  Hoppas du hittar nåt du gillar 🙂

  Svara
 • Några till ……..Flora. och Minja

  Svara
 • Hej Hanna
  Nu har jag äntligen blivit medlem hos er och kan kommentera
  Tack för hjälpen

  Krister/ Kaffehörnan

  Svara
 • Nellie!!!!!!! är hur fint som helst.
  My
  Maya
  Julija
  Myran
  Alice
  Lea
  Kine

  Svara
 • Hej vackra Hannah!
  Har äntligen registrerat mig så att jag kan kommentera på sidan. Är så glad att jag har hittat din blogg, den förgyller min vardag! På min sons dagis går det en flicka som heter Vidia. Tycker det är ett mycket vackert namn, som en variant av Vida. Ha en underbar tisdag!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag tycker Olivia, Vera, Melina, Ellen och Simone är fina namn:-)
  Önskar Dig en fin dag!
  STOR KRAM

  Svara
 • Tänkte på mitt eget namn om ni ville ha ett med i som andra bokstav.
  Linn, är ett namn som jag själv gärna döpt mitt barn till om jag inte själv hette det 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej. Här kommer några namn du kan välja bland.

  Emilia
  Milia
  Olivia
  Vida/Wida
  Wilma
  Milly
  Millie
  Line
  Miranda
  Mililani (hawaiianskt)
  Eira
  Myra

  Svara
 • Barnerom er så göy! Der kan virkelig väre kreativ å la fantasien få fritt spillerom! Jeg fikk barn i januar og da var jentenavnet vi skulle bruke Smilla, nå ble det en gutt i stedet og han ble döpt Mio, takket väre navninspirasjon fra deg. Så takk! Smilla har ikke I som andre bokstav men passer endå greit inn i Wioliv om man bare velger å se bort fra sèn;)
  Ellers er Sienna en personlig favoritt!
  Lykke til med oppusning av barnerom og navnevalg!

  Svara
 • sängen med sänghimmlen är ju jättesöt men lite opraktiskt? hur ska man kunna använda lådorna under sängen när det står ett skåp för?

  Svara
 • Tjing!

  Var hittade du bilderna på barnrummen?
  Skulle vilja veta var man få tag i sakerna på de två nedersta bilderna.

  Tack på förhand!

  Svara
 • Hej! Du har redan fått många fina namnförslag men Elise tycker jag är fint. Vad söta dina barn är mot varandra!! Ha en bra kväll! Kram Jessica

  Svara
 • Wiola är ett fint namn! En vacker blomma och passar klockrent in i ert företagsnamn =)

  Svara
 • Olivia blir väl perfekt om det dessutom ska passa in i Wioliv 🙂

  Svara