Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:14 | april 17, 2012

Kvällsrutinernas millimeterrättvisa

Hej min vän. WOW, vad många fina namnförslag jag har fått. Flera av namnen har jag skrivit upp på min lista 🙂

Tack ❤

Alltid kul med inspiration. Finns ju så oändligt många vackra namn. Tror att när hon väl kommer till världen så ser man direkt vad hon ska heta.

Det blev en sen kväll igår. Pojkarna hade så mycket att berätta från påsklovet. Vi låg också och läste länge. Har hittat en bokserie som de gillar och varje kväll läser jag högt ett kapitel eller fler. Under påsklovet har vi missat halva boken så det blev att sträckläsa ut den.

Nu väntar vi på att den sista spännande delen ska komma ut i bokhandeln.

Vi har våra kvällsrutiner som inte går att rucka på. Det är som om de inte kan komma till ro om vi inte varje kväll läser, ber vår nattbön och pratar en liten stund. Varje barn måste få sin egna tid på kvällen. De ligger nästan och klockar så jag inte är en minut längre hos den ene än den andre 🙂

Det är millimeterrättvisa som gäller när det kommer till mammatiden.

Godnattkram.

Liv säger bestämt, Det är MIN William.

I eftermiddag har pojkarna lovat att träna med mig inför torsdagens showdown med XBOX och Tejbz. Börjar bli stressad men känner mig peppad. Klart  jag, gammelmorsan ska vinna över pojkvaskern Tejbz 🙂

Det ska verkligen bli kul och pojkarna är galna av förväntan över att självaste Tejbz ska vara hemma hos oss. Men de skulle bara våga hålla på honom i denna utmaningen.

Hade jag kunnat skulle jag köra en ”Rocky” idag. Dra huvan över huvudet och bege mig ut för att springa och lyfta stockar.

Det här spelen kommer bli vår fredagsunderhållning framöver. Riktigt roliga spel, särskilt Kinect Sport. William och Mio gillar Kinect Star Wars bäst och Liv tycker om att vara någon av Disney Pixar-karaktärerna i Kinect Rush. Något till oss alla.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Kvällsrutinernas millimeterrättvisa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad mysigtmysigt! Ja kvällsrutiner för barn sägs vara viktigt och faktiskt något som hänger med lite resten av livet. Barn är tydligen rutinknarkare, läst mycket om det eftersom vi aldrig fått sova eftersom Milo inte gillar sömn så mycket. 😉 Nu har vi hittat en slags rutin som funkar för honom och han sover OK, inte inatt dåra (mrs zombie här på andra sidan) men annars.

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, vad glad jag blir att ”mitt namn” var med på listan Hannah! Hihiiiiiii……. då vet jag ju att ”hon” är med i namnplaneringen so far. Min lilla ”Hilla” som du har i magen. 😉

  Nu ska jag tycka och tänka om Dina namn där på listan:

  Vida (som sagt var, dom tillverkar Pellets, du minns väl bilden :))
  Villemo (håller med Peter, då slår hon dig med världens yngsta gumma)
  Minny (fint faktiskt, gillar det… men det slår inte Hilla)
  Hilla ( HURRRAAAAAAA, lilla hjortrons smulan i magen)
  Minya (Varför tänker jag på Star Wars här?)
  Ester (Vart är i:et?)
  Rut (Vart är i:et?)
  Ilse (Hära har ju i:et hamnat helt galet…. ) 🙂

  HILLA (klapp klapp klapp) HILLA (klapp klapp klapp)

  Puss & Kram

  Svara
 • Tack för en underbar blogg!
  Har kommer lite flera namnförslag: Inez, Olive, Smilla, Isolde, Mika, Nike, Ellie, Livia..

  Svara
 • Hej, jag har själv 3 pojkar och önskar såklart en tjej men min man säger stopp =)
  En kompis till mig har en bedårande söt dotter som heter Vira, det är ett fint namn. Vilma är ett annat.
  Kram från mig..

  Svara
 • Här kommer ytterligare namnförslag 🙂

  Jag tycker att Line är otroligt vackert, med i som andra bokstav och passar bra ihop med de övriga namnen på dina fina barn!

  Vi hade Liv som förslag till vår dotter, men ändrade oss till Line, för att i slutändan ge henne namnet Lina istället 🙂

  Svara
 • Hej!! Några förslag: Viola, Wilma, Nika, Gina, Lionella, Kiara!
  Önskar dig en fin dag fylld med glädje & kärlek 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Oh vilken underbar godnattkram William fick av Liv, mitt hjärta smälter, kan inte se mig mätt på bilden, det är verkligen syskonkärlek.
  Måste vara underbart att bli så ompysslad av sina storebröder som Liv blir av både Mio och William.
  Men både du och Peter utstråler sådan värme och kärlek om era barn så det är något som barnen bär med sig också.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram <3

  Svara
 • Underbart med en liten pa vag och som kommer att fa supersyskon som kommer att alska henne till dods. Superspannande.

  Varfor inte bara ett vanligt namn som;

  Linnea eller Tora(Torah)

  Wiolivor
  Wiolivea

  Kramar till hela familjen

  Svara
 • Jag tycker Lillvi är ett supergulligt namn. Det är egentligen ”kort” för lilla Viveka. Jag har bara sett en liten sötnos som heter det, men jag fastnade direkt och det paasar bra med era övriga namn och Wioliv. Annars är Olivia en härlig bokstavsmix från Wioliv. Kram och all lycka.

  Svara
 • Måste bara fråga, vart är den ursöta pyjamasen med grodor ifrån?

  Svara
 • Hej Jojjo,

  Det är en tunika från me&i.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Vi har väldigt liknande kvällsrutiner läser jag, mysigt!

  Klart du kommer slå Tejbz, inte en tvekan om saken!
  Kram fina <3

  Svara
 • Fler namnförslag, du har säkert redan fått dessa, men men :):)

  Liss
  Linnie
  Ciara
  Aida
  Tilda
  Lilly
  Viola
  Linn

  Kram LinnP

  Svara