Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:36 | april 19, 2012

Idag gäller det!

God torsdag min vän. Idag är det dags. Om några timmar kommer huset vara fullt av folk och matchen kan börja 🙂

Har sovit skitdåligt men startar min morgon med en energigivande frukost och kaffe. Jag ska krossa!

Låg i timmar igår och kikade runt på olika sidor på nätet, när jag ändå inte kunde sova. Letade inspiration till barnrummen och kunde så klart inte låta bli att också kika på saker till övriga hemmet.

Oj, det finns mycket jag kan skriva upp på sin önskelista.

Jag älskar det här brickbordet från Tine K.

Den här stolen skulle passa så bra i vår hall.

Sittpuff i vitt skinn. Finns även i andra färger som turkos och cerise. Åh!

Vill börja göra fint på altanen också. Ta fram alla utemöbler, köpa fina kuddar och filtar till ute-soffgruppen och ställa fram lyktor och blommor.

Har du något vårprojekt?

Nu måste jag lägga benen högt och försöka vila en stund inför mitt och Tejbz möte 🙂

All Kärlek ❤


19 kommentarer19 kommentarer om “Idag gäller det!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Soffbordet har vi haft i butiken och är om möjligt snyggare än på bilden! Brickorna köps från marknader i Marocko och blir med anledning av det lite extra snyggelisnygga.

  Kram

  Svara
 • Åååh LYCKA TILL idag!!
  Kör så det ryker 🙂

  Kramar o lyckosparkar

  Svara
 • Jag håller mina tummar på att du tar hem det här!! Tänk så stolta barnen skulle bli:-D
  Kram Lotte

  Svara
 • Kärade ner mig totalt i brickbordet och sittpuffen!!! Åh… jag älskar den där ruggiga, råa stilen. När jag får tid och råd…då jeflar ska det fixas och donas hemma. Jag vill ha en släng av orientaliskt utan att det ska vara färgglatt, silvrigt, svart, mönstrat med inslag av stora maffiga kuddar, plädar och ruffiga detaljer. Åååååh…

  Mitt vårprojekt är uteplatserna. Vi flyttade till vårt hus i augusti förra året, sommaren var redan förbi så vi hann liksom inte boa in oss med våra uteplatser. Vi har en på baksidan och en på framsidan. Prio 1 är bygga en trall, loungemöbler och sedan få bort lite insyn. Vill ju lufta fläskärslet, degmagen och skidbasktuttarna i en solstol i sommar. 🙂 Jag har en syn i huvudet på hur jag vill att det ska se ut men frågan är om man får till det….

  HEJJA DIG IDAG!!!! Kör så det ryker och sopa banan med den där snubben nu! Make me proud!

  Kommer du vara på bloggeventet imorn???

  Puss & Kram ♥

  Svara
 • Vad är det för bloggevent imorgon?

  Nästa helg ska jag dock på mammabloggevent.

  Puss ❤

  Svara
 • Kör hårt och lycak till idag!!

  Svara
 • Lycka till med matchen idag, håller tummarna 🙂
  Kramen

  Svara
 • Vilka fina grejer du hittade. Tyckte stolen var häftig.

  Vårat vårprojekt blir nog gräsmattan. Behöver snyggas till. Killarna är ju där jämt med sina bollaktiviteter. Så pass att man kan inte kan kalla det gräsmatta längre. Får bli konstgräs kanske 🙂

  Ge honom på nöten idag. Lycka till!

  All kärlek <3

  Svara
 • Lycka till idag!!!!!! Följer med spänning hur det går!!!

  massor av lycka till!!!! kram<3

  Svara
 • Hej Hanna,

  Jag har ingen egen liten baby ännu… men jag älskar i alla fall följande hemsida http://www.jollyroom.se/produkter/barnrummet.html du kanske redan har besökt sidan men jollyyroom får i alla fall mig att vilja inreda ett barnrum med en gång : )
  Hoppas sidan kan vara till lite hjälp för att hitta inspiration.

  Kramisar

  Svara
 • Heja heja!! Jag är imponerad över att du bara ställt upp på utmaningen ;)! Vad mysigt med barnrumsinredning. Jag håller på för fullt med min sons lille rum. Det finns en butik i Uppsala som har mycket fint, Lilla Enja heter den, tror att den även har en websida! KRAM

  Svara
 • Barnrum finns det något roligare att inreda ? Det finns så mycket roliga tapeter man kan sätta upp som tex på http://www.tapetshopen.se/barntapeter/walltastic-c-277-1.aspx, barn gillar ju färger och att det händer något. Det är ganska intressant det här med att inreda ett barnrum, som förälder väljer man oftast någon neutral lugn färg och när det gäller möbler etc vill vi ha så få som möjligt för vi vill att det ska se luftigt ut och plats för att leka. När man sedan frågar och ser hur barn vill ha sina rum så är det oftast tvärtemot vad en annan tänkt…det ska vara färger och kojor i varenda hörn….och helst en rutschkana från rummet till nedvåningen… Den här gång när jag ska inreda dotterns rum så får hon själv bestämma färger etc, ska bli spännande att se hur det blir 😉

  Svara
 • Jag håller verkligen med dig. Som förälder vill man ha ljust, enkelt och luftigt men barnen vill helt tvärtom. Jag kommer ha en färgglad fondvägg (gärna från PiP) i Livs rum och mycket färg på detaljer som kuddar, matta etc. Möblerna kommer dock vara vita. Hittade en våningssäng på internet med rutschkana ner. Den skulle jag köpa med en gång om Liv var lite större. Under den kunde man göra en riktigt mysig koja.

  Vill verkligen köpa den, tror Liv skulle ääälska den men hon är nog lite för liten för en hög säng.

  Kram

  /H

  Svara
 • En säng m rutschkana + att det är som ett litet slott tänkte jag köpa till min dotter när hon blir lite större/lugnare…Hon är ”vild” när hon är vaken och lika ”vild” när hon sover så risken finns att hon ramlar ur en hög säng än. Men en sådan här säng vore gulligt: http://www.boochbusa.se/sv/barnmobler/stora-sangar/kojsang-med-kojforhange-och-torn-i-fairytale-ljusrosa-princesste.html

  Svara
 • Fina Hannah, har följt din blogg sen Liv låg i magen & det känns extra kul att läsa nu när vi båda väntar vårt fjärde barn!
  Angående namn så har vi tänkt på några lika där med..på min lista över namn till vår dotter i magen har jag: Junie, Vida, Liv, Molly & Olivia.
  Tips på inredning till barnrum är de ljuvliga papperbollarna från Miss Etolie!

  Kram Helena

  Svara
 • Grattis till dig och magen 🙂

  Liv heter Juni i andranamn. Vi har samma smak 🙂

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Jag vil börja med att hoppas att utmaningen gick bra!
  Jo jag ska möblera upp sjöstugan, en friggebod med bastu nere på bryggan. Förra året hade vi gästsängar där men i år vill jag ha typ korgstolar och ett bord……Det gäller att hitta något som jag gillar!

  Svara
 • Jag och barnen flyttar till sommaren till ett jätte mysigt område (nybyggt) jag längtar till att få plantera fina blommor i krukor och utemöblerna ska fixas fram mm, kommer tapetsera om två rum, en tapet blir en london tapet, eftersom sonen har de som tema i sitt rum storstad. Filippa har varit inne nu på prinsess temat men lutar åt hello kitty fondvägg eller så skipper vi det och tar ngt enkelt som hjärtan eller ngt ja vet ej än, finns så mycket och fondväggen är max 2 rullar de kan man kosta på då anser jag 🙂 längtar såååå till mitt nya boende, du får kolla in när jag fixat allt jag sger till, kramis då lägger jag ut på min blogg…

  Svara
 • Hallåj!
  Jo, visst har vi vårprojekt… Har rätt nyinflyttade i en trea och väntar en pojke som beräknas komma den 29:e maj. Vi har behövt måla om/tapetsera i alla rummen, då det såg hemskt ut innan. Även nya möbler behövde vi, då vi nästan inte hade några sen innan. Nu är det bara sovrummet kvar och idag ska vi nog åka och välja tapeter 🙂

  Sen ska vi börja hyra in oss i ett torp med några släktingar också och där blir det nog en del att fixa & dona med såhär inför sommaren. Mycket på G, men mycket roligt också!

  Och du, GRATTIS till vinsten i XBOX 😀 själv är jag så glad för jag är Brynäsare och vi vann SM-guld i ishockey igår 😀

  Stor kram!!!

  Svara