Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:02 | april 20, 2012

Snö?!

God fredag min vän. Hoppas allt är väl. Jag är glad över att det är fredag men vädret gör mig heldeppad. Det öser ner snöblandat regn. Peter som igår var och köpte dressjord mm för att vi skulle fixa i trädgården i helgen. Vi kanske inte riktigt stämmer för jag har ingen större ork att dressa gräsmattan 🙂

Tim, Peters systerson, kommer upp och ska bo här över helgen och hjälpa oss. Fortsätter det dåliga vädret kan ”vi” alltid fixa i Livs rum istället.

Jag och Liv har tillsammans kommit fram till att hon ska ha den prickiga PiP-tapeten i sitt rum.

Övriga väggar tänkte jag ha vita. För att det inte ska kännas sterilt så ska jag köra på färgglada kuddar, sängkläder och matta mm. På en av de vita väggarna ska hon få göra sina handavtryck i rosa. Hon såg på TV när några barn gjorde det och har tjatat om att hon också vill ha sina händer på väggen... rosa händer.

Sitter och tittar ut över trädgården och vill bara krypa ner under täcket och sova.

Det var gummistövlar och regnkappa som gällde när jag lämnade Liv på förskolan. Kallt och blött. Nu försöker jag få upp värmen igen.

Ska ta en liten egostund och läsa tidningen, fixa naglarna och dricka mitt goda, värmande morgonkaffe innan jag sätter igång med dagens bestyr.

Nu när jag tittar ut är det bara snö och inget regn som faller 🙁

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤

 

 


14 kommentarer14 kommentarer om “Snö?!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snöar här i V-ås med, men det verkar inte bli kvar på marken iaf. Men trist är det. Tapeten var så fin, Liv kommer få ett gulligt rum. Rolig idé det där med handavtrycken också. Min dotter hade och har fortfarande också bestämda idéer om inredning, men nu är hon ju 20 så hon får bestämma själv 🙂
  Önskar dig en skön fredag och en fin helg! //Ulrika

  Svara
 • Fin tapet Liv valde!
  Min dotter fick också välja tapet, hon ville ha Hello Kitty överallt men en vägg gick vi med på 😉

  Tråk och deppväder men skönt att det är fredag och snart helg!

  Svara
 • Jag hoppas att vi blir skonade från snö och regn den här helgen, inge kul alls!! Men oftast brukar det gå över fort nu i April, hoppas det gör det hos er också! Vad roligt att göra om i rummen! Jag har tipsat mina arbetskamrater om PiP taperterna, de är också i ”göra om tankar” i sina barns rum och de bilderna du har visat på tapeterna har varit så fina 🙂

  Ha en bra dag!!!

  Kram

  Svara
 • Usch och fy för mer snö.Vi har varken snö eller regn i Skåne men kallt.Såg nu på TV 4 Väder att Skåne ska få 20 gr och sol nästa helg så det håller vi tummarna för.Jag vill ju börja använda min nya fina vårjacka men det ser inte så lovande ut.Jättefin tapet till Liv.Det blir spännande och få titta in sedan när allt är klart.ROSA händer på väggen det lät häftigt.Fortfarande står dina fina vita tulpaner så vackert.Älskar vita blommor.Önskar dig en skön avslappnad Fredag.Var rädd om dig fina du.Puss o kram.Ps.Hur går det med foglossningen är det fortfarande samma skit?

  Svara
 • Grattis Hannah! Snyggt jobbat, kvinnor kan!!!!!

  Nej fy vad det snöar men jag vet inte vad som är värst regn eller snö just nu?
  Kram!

  Svara
 • Usch ja här i småland är det oxå snöblandat regn och all energi har sugit bort feån min kropp:-(

  Underbart söta tapeter Livan kommer att få!!!
  Kram K

  Svara
 • åhhh e du lika deppig som jag ?? Det är ssåå tråigt ute usch jag blir deppig ja me

  älskade faktiskt båda tapeterna

  Önskar er härligt fredagsmys inne då i kväll stor kram Ullie

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för ditt svar sist. 🙂 Åhh den rosa tapeten med blommor var bara så fin!
  Jag är galen i rosa! Min dotter har typ bara rosa. Ingen genus här inte.

  Nu kommer jag med en fråga igen. Jag födde barn för två månader sedan och nu ser jag att jag har också fått en ”gerard”. Syns extra nu när man varit ute i solen. Vad täcker du din med?

  Kram Josefin

  Svara
 • Usch, stackare. Jag har kommit fram till att det ser bara värre ut om man försöker täcka den. Du får helt enkelt göra som jag och låta den vara och stolt stå upp för din Gerard 🙂

  Kram min Gerard-vän ❤

  Svara
 • Godkväll, fina tapeter, bra med vita väggar ändå. Jag tog rosa till Filippa samt fondvägg med Disneyprinsessorna. Lite trött på det nu haha. Men i nästa rum som de är vita väggar samt en fondvägg vi ska tapetsera så får jag leta vad vi ska ha, vill gärna ha lite tjejigt romantisk blommigt kanske, ja jag vet ej. Vi får se, spännande ska de bli iallfall 🙂 Här har de varit hemsk snöoväder med…bläk, men nästa helg kommer sommaren och då har vi visning på huset härligt…kram

  Svara
 • Låter som att det kommer bli superfint i Livs rum 🙂

  Svara
 • Snälla, lär en okunnig, vad är gerard?? Aldrig hört talas om det, eller så finns det nåt annat namn kanske?
  Vilken fin tapet Liv kommer att få 🙂 Den är ju inge barnslig heller så den står sej ju i många år framöver. Den andra rosa, är det också en tapet eller är det tyg? Svårt att se skillnad på bild.
  Ha en trevlig helg, kramar från ett snötäckt värmland..

  Svara
 • Hi hi! Gerard är min käre mans påfund. Han tittade på mig en sommar och sa att jag såg ut som Gerard 🙂 en fransman med liten prydlig mustasch.

  När solen tittar fram så får jag pigmentförändringar på överläppen. Det ser ut som jag har mustasch. När jag skrev om det här på bloggen så visade det sig att många tjejer lider av samma tråkiga musche. Har valt att kalla den Gerard och nu är vi fler som gör det 🙂

  Kram kram

  /Hannah

  Svara
 • Man lär sej nåt nytt varje dag 🙂 På mej ser det inte ut som en mustasch, jag har en!!
  Men, men, va väl meningen att jag skulle bli en apa 😉 Kram Petra

  Svara