Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:50 | april 21, 2012

Alien arm

Hej min vän.

Jag, Liv och min arm sitter och myser i soffan.

20120421-194846.jpg
Vi tittar på Disney-klassikern Svärdet i stenen.

Ska strax laga en sen middag. Fajitas står på menyn.

Vad gör du?

Puss och Kram ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Alien arm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej hej! Här är det fotboll som gäller, El Clasico närmare bestämt. Inte mitt val, men det finns inte så mycket annat att se på tv ikväll. Tittar Peter också? KRAM

  Svara
 • Jag får slå över till matchen i varje reklampaus av Kvällen är Din. Men det är inte Peter utan William som är det galen 🙂

  Mår du och dina små älsklingar bra?

  Imorgon ska jag till dina trakter. Ikea står på agendan.

  Stoooor Kram ❤

  Svara
 • Åh, tack vi mår så bra allihop! Njuter och myser för fullt med lilla tjejen och jagar och busar för fullt med storebror :). Inte en stilla sekund, precis så som det ska vara antar jag :). Är så tacksam för att jag fått så fina barn, att gå upp 05.00 som idag känns faktiskt inte ens särskilt jobbigt.

  Ikea, åh! Maken pratade om att åka dit igår, så vi kanske ses därute. Jag hojtar såklart till isåfall. Eller så märker du oss ändå, sist lade sig sonen på golvet vid sängavdelningen och skrek! Jättepinsamt. VI hamnade i en klassisk föräldrasituation, tog sonen under armen, log lite ursäktande åt andra som handlade och gick raskt mot utgången :)! KRAM

  Svara
 • Barnen sover och jag och Zoran myser framför TV <3

  Svara
 • De gjorde min sambo och Filippa med medans jag jobba :O)

  Svara