Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:41 | april 22, 2012

Gosa

God kväll min vän. Har du haft en skön helg?

Jag har bullat upp kuddar och ligger skönt tillrätta i sängen. Barnen sover och Peter är och lämnar av sin systerson Tim och hans kompis Ahmed på centralstation. De har bott över hos oss i helgen och hjälpt oss i trädgården. Nu ska de ta tåget hem till Båstad igen.

Jag har haft en skön och lugn helg. Det är inte mycket som har hänt men mycket har vi fått gjort. Har börjat tömma Williams rum som ska målas och bli Livs rum. Han får gästrummet som är ljust och fräscht. Just nu känns det som ett evighetsprojekt att fixa alla rummen men också kul.

Pojkarna ska få nya sängar och skrivbord. Deras våningsängar med skrivbord under är nedmonterade och ska säljas på Blocket. Livs säng ska jag åka och köpa på onsdag då den kommit in på lager igen. Det går sakta framåt.

Kom på att jag har flyttat, renoverat, målat eller byggt hus sent under alla mina fyra graviditeter. Så nästa gång vi ska flytta eller bygga om så är jag troligtvis gravid… igen 🙂

Liv somnade i bilen på väg hem från IKEA. Bar in henne i sängen när vi kom fram men då vaknade hon och ville bara kramas. Gooosa, som hon säger.

Vi körde matchat idag. Pippi-tröjan är vår favorit.

Puss!

Liv hittade söta evighetsblommor med färgglada krukor till som hon ska ha på sitt nya rum.

Vi gillar blommor som man slipper vattna 🙂 .

Vi åt en god middag innan Tim och Ahmed åkte hem. Har fått känna på hur det är att ha två tonåringar i huset. Har behövt laga tredubbelt så mycket mat och köpa hem litervis med mjölk och massor av brödlimpor.

Var rädd om dig.

Tack och god natt.

Stor Kram ❤

 


10 kommentarer10 kommentarer om “Gosa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Första gången jag kommenterar…
  Vi bara tacka dig för din fina och positiva energi!
  Man blir glad av dig!
  Kram och lycka till mef barnrummen!

  Svara
 • Tack snälla ❤

  Stor kram och God natt

  /H

  Svara
 • Jag trodde det var riktiga blommor…men perfekt, sådana måste jag köpa. Jag misslyckas alltid med blommor, antingen för mycket vatten eller så för lite. Värst är att för andra gången har jag ”dödat” blommor hon planterat på dagis och tagit hem, har så dåligt samvete för det.
  När det gäller fixa/måla om rum så är det väl så man känner när det är vår, man har fått tillbaka energin efter vintern och vill att nytt. Jag vill sååå gärna börja fixa dotterns rum nu, det är ju så kul med barnrum….Som jag sagt tidigare så är kroppen lite begränsad men samtidigt vill jag inte att någon annan ska göra det heller, då finns risken att jag inte får det som jag vill ha det 😉

  Svara
 • Hej hannah
  så mysig liv är min 3åring hade en sån stund i helgen också, att gosa,
  du o din familj är så mysiga, kul o prova på tonåringar, snart är väl william tonåring

  Svara
 • Det är så roligt att göra om hemma, men tar mer tid än man hade tänkt sig. Blir nyfiken, så kan du inte lägga upp lite bilder sen när det är klart?

  Svara
 • Absolut, det lovar jag att göra.

  Kram

  /H

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har nu läst din blogg ett bra tag och vill bara tacka för att jag får följa din fina blogg och din vardag. Jag önskar att fler kunde vara som du, speciellt när det kommer till de sociala medierna, muntra upp och uppskatta andra runt omkring sig för vilka de verkligen är! Tack snälla för detta och du inspirerar verkligen!

  Många kramar till dig!
  Isabelle

  Svara
 • Tack snälla Isabelle. Vad glad du gör mig ❤

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej!
  Liv är ju för underbart go så söt.
  Jag håller med att ovanstående kommentarer om att man blir glad att läsa din blogg, kommer alltid vara dig trogen =) Du är en fantastisk person som har ett varmt och gott hjärta.
  kram på dig

  Svara
 • hej hannah!
  måste börja med att säga att jag verkligen fastnat för din blogg!
  du känns som en väldigt varm person!
  Var har du köpt Livs pippitröja? har en själv men skulle vilja ha varsin till barnen =) ett namntips också: Lisen. passar ihop med wioliv =)
  många varma hälsningar Camilla

  Svara