Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | april 23, 2012

Min me&i outfit kan bli din

Hej min vän. Hoppas att du har vaknat på rätt sida och känner att det kommer bli en bra vecka.

Jag tänkte kicka igång denna måndag och nya vecka med en tävling. Vad säger du om det?

Jag har en favoritoutfit från me&i som nu kan bli din. Tre stycken outfits lottar jag ut.

De här shortsen och tröjan köpte jag på min me&i-träff i februari. Nu längtar jag till värmen så jag får ha på mig mina shorts. Tröjan använder jag redan flitigt men jag tycker att det är en snygg kombo.

Shortsen är så mjuka i kvalitén så jag kan ha de under magen och tröjan är luftig och faller fint över min växande mage.

Egentligen är det inga gravidkläder med det är så pass mjukt och skönt material att det funkar som det också. Kommer använda detta lika mycket när jag är ”vanlig” igen 🙂

Comfy shorts och Dragonfly blus.

Och nu kan du bli en vinnare. På me&i:s HEMSIDA (under Om oss) finns en intervju med mig. I en av frågorna berättar jag om ett specifikt motiv som Liv tycker om. För att bli en vinnare behöver du veta vilket motiv jag pratar om samt motivera varför du ska vinna dessa snygga plagg.

Senast söndagen den 29 april vill jag ha ditt svar. Du lämnar svaret i kommentarsfältet. Lycka till!

Stor Kram ❤


123 kommentarer123 kommentarer om “Min me&i outfit kan bli din”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hittar inte intervjun med dig på hemsidan. Har letat i 1 timme nu och ger upp 🙁

  Svara
 • Hittar inte heller! 🙁

  Svara
 • Ni hittar det under ”om oss”, där under står det ”Hanna Graaf, vårens Me&I ambassadör”

  Lycka till!

  Svara
 • Liv gillar sin grodprinsessa 🙂 Hon är såå söt i den också:)

  Har aldrig provat me & I till mig själv, endast några plagg till mina barn och vill såå gärna vinna kläderna!
  Är ingen kjol/kläning person och går däför mkt i byxor/shorts på sommaren så det vore toppen med något mer att utöka gardroben med! Det är inte helt enkelt att hitta snygga shorts som är både skön och snygga ( så att man kan jobba dem)

  Hoppas på tur 🙂

  Ha en fin dag, kram

  Svara
 • Jag hittade intervjun så nu hjälper jag väl alla när jag skriver svaret Grodor.. 🙂

  Jag vill vinna eftersom jag inte är gravid nu men har en 4 månaders tjej här nu och har kvar lite ”gravidmage” som jag gärna vill dölja under något snyggt plagg.. så detta verkar passa perfekt! 🙂

  Tack för en härlig blogg dessutom!!

  Svara
 • Hej !

  Intervjun ligger under ”Om oss”.

  Svaret är ”Små GRODORna, små grodorna är lustiga…….”.

  Vänligen
  Tina

  Svara
 • Liv gillar sin lilla grodprinsessa =) Det gör min dotter med Me and I kläderna är de som alltid kan tas på utan protest. Jag vill jätte gärna vinna din fina outfit då jag tycker det är svårt att hitta fina och framförallt sköna shorts så jag håller tummarna!
  Kram Johanna

  Svara
 • Liv gillar grodor och speciellt sin grod prinsessa 🙂 Jag skulle vilja vinna outfiten som en pepp present inför sommaren. Efter en jobbig graviditet som gjorde att jag blev sjukskriven i v. 27 till att nu 7 veckor efter ett planerat kejsarsnitt är i full gång med träning igen, Så vore det roligt att få fylla på garderoben med något extra fint 🙂

  Hoppas renoveringen går bra hemma hos er, jag läste att du bad nattbön med dina små det tog jag efter och nu ber jag med min son varje kväll. Kramar

  Svara
 • Lilla Livis gillar grodor! Kläderna är jättefina, helt i min smak! Min fina kära man har varit duktig och rensat i garaget, kanske lite väl duktig då jag stuvat undan en säck med sommarkläder som numera ligger på återvinningen 🙂 Blev inte så glad när jag upptäckte det. Jag är i alla fall i stort behov av nya sommarkläder och skulle bli jätteglad om jag vann!!! Hoppas nån annan får glädje för mina också 🙂 Kram från mig

  Svara
 • Liv gillar grodor.

  Jag skulle bli överlycklig om jag vann din outfit då jag håller på med en enorm viktnedgång. Kommer inte ihåg då jag senast vägde det som jag väger idag, och det skulle vara toppen att få välkomna våren/sommaren i underbart fina Me & I kläder.

  Håller tummarna!

  Ha en jätte fin dag.. Kram!!

  Svara
 • Liv gillar grodor 🙂 Jag vill vinna för jag behöver en sommaroutfit att gömma lite mage i när lillebror tittat ut. Är i v 35, har gravidkrämpor av alla slag (väntar tredje), en tom garderob och ingen ork att fylla den på egen hand 😉 kram Hanna

  Svara
 • Grodor och främst då ”Grodprinsessan” är Livs favorit!

  Använder oxå mycket at Me&I´s kläder till min dotter, men har (ännu) inte köpt något till mig själv… Men skulle gärna vilja prova de!
  Här växer magen oxå, går imorgon in i v. 30! Ska bli kul att träffa den nya lilla personen som sparkar därinne i magen… 🙂

  *kram*

  Svara
 • Svaret är grodor!

  Jag vill vinna chansen att få känna mig lite extra fin i nya kläder! Det är inte alltid man kan unna sig det utan kläder till barnen prioriteras. Men jag hoppas på min tur!

  Svara
 • Grodor är hennes favoritmönster speciellt prinsessgrodan hon fick först.
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann dessa fina kläder, har precis lyckats med att gå ner alla gravidkilon efter min tredje graviditet så nu ser jag fram emot sommaren när jag kan gå i shorts utan att jag behöver tänka på min figur som jag inte var speciellt nöjd med, men nu är rätt stolt över! Kram

  Svara
 • Grodor
  Åh, de där shortsen har jag kollat på mååånga gånger, de ser grymt sköna ut!! De SKA in i min garderob, förr eller senare 😉 T-shirten ser med jätteskön ut och snygg är den med. Härlig passform. Så där snygg som du är skulle jag med vilja vara i sommar:-) Jag håller mina tummar och tår för jag älskar verkligen kläderna.
  Nästa vecka ska jag själv ha ett Me and I-party så jag ser fram emot att få se kläderna ”på riktigt”.
  Kram Lotte

  Svara
 • Hej Hannah!

  Ha ha! Söta Liv tycker om sin grodprinsessa <3

  Åh, jag har inga snygga sommarshorts. De där såg snyggt ut! Sen är jag dålig på att uppdatera min egen garderob. Speciellt sommargarderoben. Kläderna ser jättefina ut. Enkla och snygga. Nu håller jag mina tummar 🙂

  Varm kram <3

  Svara
 • Liv gillar grodor! 🙂
  Jag är inte gravid ännu men hoppas på att snart bli!
  Marint och vitt är mina favoritfärger på sommaren, gillar verkligen det marina så dessa plagg hade passat mig perfekt! 🙂
  Kram

  Svara
 • Grodor är Livs favorit!

  Vore kul att vinna men förtjänar inte det mer än någon annan, är gravid med samma Bf som dig så jag är här inne och läser varje dag, kul att följa någon som är lika långt gången, sen heter jag ju också Liw, fast med W 🙂

  Svara
 • Liv gillar grodor. Jag önskar vinna eftersom min vår/sommar garderob är obefintlig. Efter flera års sjukdom har pengarna inte räckt till att köpa några kläder. Hoppas på tur!

  vh
  Mamma Monika

  Svara
 • Grodor är ju såklart Livs favorit, och speciellt hennes prinsess groda.
  Skulle vara superkul att vinna och få lite nytt i garderoben! Det piggar alltid upp och speciellt då jag fått reda på att jag klarat min kandidatexamen i stadsplanering efter tre kämpiga år! Ny plagg välkommnas när man ska ut i arbetslivet.

  Svara
 • Livan gillar grodor !! 🙂
  Mycket snygga kläder, älskar både tunikan & shortsen!
  Jag vill vinna för att förhoppningsvis behöver jag snart lite kläder att växa i !! 😉 samt att det är kul att kunna använda sig av kläderna när man får tillbaka sin vanliga kropp igen!

  Kramar // L

  Svara
 • Hej!
  Älskar din outfit =) Men du passar ju i allt.
  Svar: Livs favorit är grodprinsessor, hon älskar grodor. (Liv jag kan avslöja att jag faktiskt också älskar grodor dom är jätte söta)

  Outfiten skulle passa gravida mig nu till sommaren då jag kommer vaklarunt i stor mage och då vill man ha luftiga kläder.
  kramar Jessica

  Svara
 • Hej Hannah! Livan gillar Grodor =)
  Du är otroligt vacker till att börja med och varför just jag ska vinna är: Jag har precis klarat mitt mål med att gå ner i vikt, jag har gått ner 14 kg sedan i januari, efter 2 graviditeter och nu är jag tillbaka, men har inga kläder som passar till sommaren!
  Jag har aldrig vunnit något heller för den delen så att vinna ett fint sommar set skulle verkligen göra min dag =) Stor kram på dig!

  Svara
 • Livan gillar grodor! 🙂

  Jag skulle blir enormt glad för de fina kläderna! Idag är det min födelsedag och jag tycker detta vore en grymt fin födelsedagspresent till en rätt trött mamma till en fantastisk 2,5-åring.

  Kramar!

  Svara
 • Livans favorit är grodor 🙂 Kan hålla med henne om att de är supersöta!

  Kram!!

  Svara
 • Hejsan!
  Liv gillar grodor!
  Skulle så väldigt gärna vilja vinna detta!

  Redan som 18 åring förändrades min kropp
  Nu tre barn och 10 år senare har min man sagt stopp
  Nog inga fler små jag någonsin får
  och ner till min ursprungliga vikt jag kämpat denna vår
  Än kanske jag drömmer om liten igen, men visst känns det bra
  Att låta kroppen hämta sig, det är ju denna kropp jag hela livet ska ha
  det hänger och huden känns plötsligt lite stor
  men i denna kropp jag trivs, det är ju i den jag bor
  så snygga kläder av riktigt bra kvalitet vill jag verkligen ha
  men när plånboken säger stopp, hoppas jag på vinst, det vore toppenbra!

  Svara
 • Livs favorit är grodor!
  Jag skulle vilja vinna för jag har gått ner en del i vikt och de flesta sommarplagg är för stora. Det skulle vara så roligt att möta sommaren i nya snygga kläder!

  Svara
 • Livs favorit är hennes grodprinsessa.Jag vill jättegäna vinna den fräscha outfit även om jag INTE är gravid.Jag har precis gallrat ut en hel garderob som är alldeles för stort så nu behöver jag köpa på mig massor av nya kläder inför Vår och Sommar.Precis min stil avslappnat och snyggt,fräscht lika snyggt till flipflops som till med klack.

  Svara
 • Hej! Liv gillar grodor! Jag älskar Me&I kläder, det skulle vara jätteroligt att vinna ngt. Har faktiskt aldrig vunnit ngt:-(. Ha en skön dag:-)

  Svara
 • Hej Liv älskar ju grodor.

  Å jag skulle vilja vinna dessa snygga plagg, visste inte att de hade så fina kläder,men nu är jag överbevisad:) hoppet är det sista som överger en… ha en toppendag!

  Svara
 • Hej!
  Det är ju det gulliga grodmönstret som är Livans favorit! Jag vill såååå gärna vinna denna fina och sköna sommaroutfit! Min motivering är att jag aldrig någonsin har handlat mig ett par shorts för att jag tycker att jag har varit för stor för att ha det, men nu har jag joggat bort 10 kilo och den här sommaren ska bli min första i ett par shorts. Dessa vore perfekta!
  Mvh
  Åsa

  Svara
 • Det är den söta grodprinsessan som är Livs favorit. Så även min dotters favorit 🙂

  Jag är nu i vecka 20 av min graviditet och är sjukskriven pga av ständigt illamående och kräkningar. Har varit inne på gyn.akuten två gånger för att fylla på med dropp. Har inte haft någon ork eller lust till shopping utan går här hemma i mina mysbyxor.
  Men Nu när jag är halvvägs av graviditeten hoppas jag verkligen att detta vänder och att jag kan få njuta lite av min graviditet. Och vad passar inte bättre än en uppiggning med en snygg outfit från Me & I till sommaren.

  Svara
 • Grodor är det rätta svaret som Liv älskar 😉
  Efter en tuff period i livet, nyligen separerat, letat ny lya och flyttar äntligen in i den till helgen, går större delen av min inkomst till inredning till hemmet, skulle därför sitta så otroligt fint med en ny outfit att ta på sig.
  Ser ju så otroligt ljuvlig ut också!!!

  Tack för en super blogg.

  Svara
 • Men å så snyggt!!! Stiligt som rackarns! Får gå in och beställa ett set!
  KRAM FINA

  Svara
 • Grodor!

  Jag kommer aldrig lyckas bli lika snygg som du, men kanske kan jag i alla fall bära lika snygga kläder som dig?? 🙂

  Ha en bra dag.

  Svara
 • Svar: Grodor

  Motivering: Allt har gått fel idag…både i privatlivet som har en rejäl uppförsbacke och på jobbet, dessutom ställdes mitt flyg in i maj så nu står jag utan hemresa….Kanske kan få stå på flygplatsen och vänta (förgäves) men i ett par riktigt snygga kläder från Me & I?!

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Livan älskar grodor & framförallt prinsessgrodor ;)!
  Jag har sparat pengar i två år för att ta med hela familjen på en fantastisk solsemester i juni. Många slantar har hamnat på resekontot och jag har inte kunnat prioritera nån ny garderob på grund av det. Nu är jag ”i hamn”… resan betald och fickpengar sparade och jag är sååå stolt över mig själv. Varför jag skulle vilja vinna är just för att jag skulle vilja glida runt i en snygg outfit på vår familjeresa till solen ;)!

  Kram Lindha

  Svara
 • Liv tycker om grodorna!

  jag tycker själv om Me & I för de är så snygga och kvaliten håller om och om igen! jag är just nu höggravid och efter att ha gått upp i vikt nu 20 kg och har ca 4 veckor kvar så avskyr jag att klä på mig så en ny snygg outfit vore toppen till en trött och just nu jättetjock blivande trebarnsmamma så jag kan varaoch känna mig lite snygg i sommar!

  Svara
 • Hej!

  Livan älskar grodor. Framförallt grodprinsessor!

  Jag skulle vilja vinna denna underbara outfit.
  Under de gångna året har all min tid gått åt till att amma och har inte hunnit med mig själv alls!
  Fick en underbar liten son som bara acceptera tutten. Inte napp inte flaska och när de var dags att äta mat vägra han bli matad och spottade och fräste. Sen han var 4a månader så vakna han och åt en gång i timmen. Vilket gjort att energin har varit knapp. Vid 11 månader kom vändningen efter en kräksjuka. Idag är han ett matvrak och jag har äntligen fått tillbaka min kropp och lite tid för mig själv. Och min sambo har fått tillbaka mitt riktiga jag! Nu vill jag känna mig fin igen och göra mig fin för honom också. Vet att han är trött på mina slappa leggings och bekväma tröjor. Och de skulle va kul att känna sig snygg när man är på väg till jobbet i Juni igen. De va ett tag sen man gjorde de!

  Svara
 • Liv gillar grodor =)

  Jag är gravid och väntar vårat första barn i augusti och jag skulle verkligen vilja vinna dessa plagg.
  Jag har verkligen ingenting att sätta på mig i sommar och det känns väldigt trist att behöva köpa en massa nya kläder. Med första barnet finns det så mycket annat som man behöver köpa och det kommer gå åt en himla massa pengar iaf. Jag skulle verkligen bli jätte glad om jag vann.

  Kram Kram

  Svara
 • Livs favorit är självklart grodor! Hon är så söt i dem grodkläderna som hon har! Min dotter hade passat fint i dem oxå, Speciellt den som finns i årets kolektion!!
  Hoppas på tur att vinna! Tack för tjejkvällen i växjö och dina fina blogg!

  Svara
 • Liv gillar grodor : )

  Då jag bodde i Sverige köpte jag en Me&I klänning i lika mönster till mig och min dotter. Den är fortfarande min favorit efter 5 år och kvaliteten toppen. Skulle gärna vilja vinna topp och shorts i samma sköna material då jag ej kan få tag på me&I utomlands.

  Kram

  Svara
 • Svar: Livan älskar ju grodorna!

  Jag står just nu i ett vägsjäl av mitt liv. Har varit mamma ledig i snart 3,5 år och ska snart ut och jobba igen. Har som många andra under mammaledigheten mognat och vuxit. Känner mig inte alls tillfreds med att gå tillbaka till samma jobb som jag haft i 10 år utan ska ge mig ut på okänd mark och söka nya jobb, jätte läskigt. Det första jag behöver är ny garderob. Barnen har blivit prioriterade under mammaledigheten och alla vet ju att vara mamma ledig gör än inte rik….

  Kramar Carina

  Svara
 • Liv älskar grodor. (Grodprinsessa)

  Kläderna ser verkligen sköna ut och jätte snygga på dig, men du är ju alltid snygg 😉

  Kram ha en fin dag!

  Svara
 • Liv är speciellt förtjust i sin grodprinsessa 🙂
  Jag tror jag skulle passa kanonbra i dessa kläder, snygga och fräscha – lite fart över dem / sportigt… precis vad jag giller 🙂
  Skuttar runt här på sidorna ganska ny och trivs 🙂
  /Kerstin

  Svara
 • Livs favortimotiv är: Grodor.

  Tänk att ha dessa snygga shorts till sommaren. Håller tummarna för mig om det skulle kunna gå för sig. Kan väl inte klaga på gravidmage, barnen är 9 och 13.

  Svara
 • Hej!
  Var såå länge sedan som jag skrev något, har dock följt bloggen 🙂
  Varit fullt upp med allt möjligt.
  Svar:
  Liv älskar grodprinsessan
  Jag skulle bli jätte glad för denna vinst. Känner att positiva händelser är så välkomna.
  Ha det bra.

  Svara
 • Grodor är svaret:) Jag är ett stort fan av Meandis kläder och hade varit jätteglad för kläderna, har en lite dryg dag idag med vab av förkyld dotter:(
  Hoppas på tur!

  Svara
 • Grodor, prinsessgrodor! Du och jag är beräknade samma dag och jag har haft stor glädje av att följa din blogg. De dagar som är lite tuffa är det gott att inte känna sig ensam i detta lyckliga tillstånd!

  Svara
 • Grodor!

  Jag skulle gärna vilja vinna dessa shorts för dom ser ut att vara smala i benen.
  Jag har väldigt smala ben och har svårt att hitta modeller som sitter fint, tycker att dom flesta shorts är väldigt breda i benen.

  Tack för en bra blogg 🙂

  Mvh Maria

  Svara
 • Hej!

  Var nyligen på ett Me&I-party och blev helt frälst i kläderna. Tyvärr räckte plånboken bara till ny kläder till min dotter, därför vill jag jättegärna vinna detta till mig själv.

  Liv älskar grodor och speciellt prinsessgrodor.

  Kramar Emma

  Svara
 • Hej Hannah!
  Svaret är grodor!!! Jag vill vinna detta fina klädset för jag som ”hemmamamma” till två små guldklimpar är i stooooort behov av lite andra kläder än de mjukisbyxor jag spenderar de flesta dagarna i ;o) (brallorna är inte snygga och har passerat utgångsdatum för ca 15 år sen hahaha) . Har valt att vara hemma med mina två små och har vårdnadsbidrag vilket inte ger särskilt mycket om ens några pengar över till kläder till mamman i familjen. Därför skulle jag bli hur glad som helst om jag fick vinna!
  Tack för en fin blogg!
  //Hanna

  Svara
 • Svaret är: grodorna

  Motivering: efter att ha kämpat i tre år har jag äntligen nått min målvikt. Inte målvvikten ur samhällssynpunkt, men 25 kilo mindre och så att jag trivs med mig själv igen. Dock så tillåter inte CSN med två små gullungar att försörja inköp av den nya garderoben som helt plötsligt behövs:-) denna vinst skulle vara ett underbart steg på vägen! Håller alla tummar 🙂

  Tack för en bra blogg Hannah!

  Svara
 • GRODOR SÅKLART 🙂

  Svara
 • grodor såklart!

  jag är gravid med nr 3 i vecka 25. Känner mig inte super nice varje minut men skulle bli het i den outfiten, de vet ja. Kanske en överraskning för pappa i familjen 😉
  Skönt med luftiga kläder o marinblått och vitt är sååå snyggt!

  Hoppas på tur!

  Svara
 • Svaret är förstås att Liv älskar grodor helt visst
  bland barnkläderna råder på det motivet ingen brist
  Så alla gamla trasor goodbye
  Hannah Graaf bjuder på modepartaj
  Tokinspirerad, laddad för sommarshopping
  är en outfit från me&i som glassarnas topping! 🙂

  Svara
 • Grodor är svaret! Hoppas på tur:)

  Svara
 • Hej Hannah!

  Liv älskar grodor, så gulligt! Min dotter är helt frälst på ormar, inte lika mysigt 😉

  Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna ! Outfiten var så sommarfräsch och jag skulle vara lycklig om jag fick strosa runt i så fina kläder! På sommaren brukar jag ”gömma” mig i luftiga tunikor och stora klänningar, vore kul med något som framhäver kroppens former mer….blir en liten utmaning att känna mig bekväm i dessa kläder med , det är ju trots allt finare och man ska älska sin kropp,även efter några graviditeter 😀

  STOR KRAM från Angelika i Jönköping

  Svara
 • Hon älskar sin Grodprinsessa och allt med grodor på! Gulligt!

  Jag är också gravid och är nu i vecka 29. Jag har varit hemma och varit sjukskriven sedan flera månader tillbaka och är lite less på det och väntar bara på att veckorna ska gå! Jag tycker att det är så svårt med mamma kläder och när jag läste din blogg, som alltid, och såg det som du hade på dig så kände jag att jag jättegärna skulle vilja pigga upp mig och mitt sinne med det! Det var supersnyggt på dig iallafall!
  Tack tack!

  Svara
 • Liv älskar grodor!

  Efter nio månaders graviditet som resulterade i vår andra underbara dotter för 4 veckor sedan är jag i stort behov av att uppdatera garderoben. Behöver ha något skönt till sommaren innan jag vuxit tillbaka in i mina vanliga kläder.

  Svara
 • Svar:grodor.

  Jag vill vinna för kläderna var helt enkelt superfina och ser väldigt sköna ut!

  /Annelie

  Svara
 • Hej! Svaret på motivet som Liv gillar är Grodor.

  Min motivation till varför jag vill vinna är enkel. Under våren har jag kämpat med att gå ner i vikt. Har gått ner så mycket att jag inte längre har ett sommarplagg i garderoben som passar denna sommar utan allt är för stort och hänger som trasor. Skulle vara roligt att vinna något snyggt att ta på sig och visa upp sin nya figur i.

  Kramar till dig! <3

  Svara
 • Såklart gillar lilla Livan grodor!

  Vilket härligt set! Sommarfräscht verkligen!

  Jag är gravid i vecka 18 och blev positivt överraskad av att det går att använda även när man är gravid.

  Mina barn (1 och 3 år) har en del Me&I-kläder men jag har aldrig kommit mig för att testa något till mig själv så det vore förstås superkul!

  Brukar tyvärr inte ha tur när det gäller tävlingar men nån gång ska ju vara den första, kanske nu 🙂

  Hej o kram! Tack för en härlig blogg!

  Svara
 • Liv älskar såklart grodor, precis som min snart 3 åriga dotter. 🙂

  Själv har jag lyckats gått ner 27kg och mår så mycket bättre, hoppas verkligen att jag vinner då jag tyvärr inte har råd att unna mig något till mig själv då barnen går först.
  Supersnygga shorts!

  Svara
 • Liv gillar självklart Grodor:D blev supér glad när jag såg dina kläder från me&i då det tog en liten stund innan jag fatta att kortet var ny tagna och att du hade gravid mage där under. Jag är själv i v 22 och tycker de är jätte svårt att hitta kläder som e snygga nu till sommarn som sitter bra. Är väldigt smal frå början men gått upp nu å fått mage så inga gamla kläder passar alls:P Har strl 38 nu men hittar verkligen inget ändå så man blir ju lite depp:/ Letar på webben å när man går ut i butikerna så e de bara HM som brukar ha kläder just för mammor å kollar på vanliga sidan oxå men nop total kört tycker ja de e:P vill se sommrig ut å behöver ju inte just va mamma kläder men oftast ser de ut som ett tält på mig å känner mig bara stoooor:P hade gärna vunnit de kläderna för ser jätte snyggt ut! Hade boostat upp mitt sjävförtroende nu när man inte alltid känner sig på topp med sina rundare former här å där;) Om inte annat så fick jag lite inspration till vad jag kan ha på mig 😉 Tack för en insperareande och mysig blogg!!!

  Svara
 • Hej,

  Grodor är det som sötaste Liv gillar.

  Jag skulle vilja vinna detta fantastiskt fina set för att det ser så skönt ut och kommer vara perfekt till sommaren. Vad lycklig jag skulle vara om jag fick chansen att vinna denna gång!

  Tack för en fin och inspirerande blogg!

  Kram

  Svara
 • Grodor ska det ju vara till Liv 🙂

  Jag är gravid i v26 och det har tyvärr inte varit en dans på rosor. Förutom den underbara känslan förstås att få bli mamma för första gången med världens finaste man och att känna en bebis sparka i magen – magiskt. Har ALDRIG brytt mig om min vikt (väger i normala fall 67 kg och är 1.74 lång) vilket har uppskattats av vänner som ofta nojar sig inför badsäsongen. Men under min graviditet har jag gått ner i vikt, istället för upp. Totalt 7 kg just nu, och då har jag ändå ett myom på 15×9 cm också. Bebisen väger helt normalt så det är helt enkelt jag som tunnas ut. Av obegriplig anledning – jag äter som en tok! Vräker i mig vad som helst och alla säger – oj du ser nästan sjuk ut nu men tänk vad härligt – du kan äta vad du vill!

  Men nä, det är inte härligt. Det är oroligt, och hemskt att se hur min kropp försvinner. Många tårar när jag står framför spegeln och provar mina kläder som är allldeles för stora och som gör att jag ser sjuk ut. Är 1.74 lång och köpte för ett tag sen, efter ett tåranfall (ja, hormoner är det ju också) nya mammabyxor. Men eftersom jag är rätt lång så blev de för korta i benen om jag köpte rätt storlek. Så jag kan nu inte ha dem heller. Bestämde mig då för att det bara blir tights framöver. Och att jag bara skulle ta på mig kläder som jag kände mig fin i, även om det inte blir så stor variation. Man utreder just nu varför jag går ner i vikt, har även fått högt blodtryck för första gången i mitt liv som jag nu efter två månader blivit sjukskriven för. Till råga på allt får jag förfärliga IBS-skov (tredje omgången just nu, 7-10 dgr varar det) pga att jag inte får äta min medicin som hjälper nu när jag är gravid. Och när både bebis och myom trycker på tarmarna känns livet rätt hopplöst ibland. Då är det tur att det jag har i magen är värt det – han eller hon är det som får mig att kämpa vidare!

  Lång story, vet inte om du orkat läsa så här långt. Men när jag såg dina fantastiskt fina kläder drömde jag mig bort till en sommar där jag skulle känna mig såå fin. Och jag längtar efter det. En stor tröja som ”döljer” lite av tanigheten men som ändå inte gör att man ser sjuk ut. Och sen lite tightare shorts till det. Lycka 🙂

  Svara
 • Motivet är grodor 🙂

  Efter att ha tappat över tjugo kilo på kroppen
  så vore det verkligen toppen
  att i snygga och sköna kläder från bästa Meandi
  få möta denna sommaren i!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Livs favorit är grodorna:-)
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann dessa härliga kläder.. Har haft det motigt den senaste tiden, lider av hyperemesis gravidarum och har varit inlagd på sjukhus i tre veckor, pga av detta missade jag helt julen som är min favorithögtid, illamåendet finns där ännu och dessutom har svår foglossning tillkommit. Ovanpå allt så gick byggföretaget som höll på att bygga vårt hus i konkurs så nu har vi förlorat en massa pengar tyvärr. Men men jag försöker se det positiva.. Vår bebis mår bra och vi kommer förhoppningsvis att hinna flytta in innan han/hon tittar ut, men en sak är säker.. Detta är sista gången jag är gravid (har en 3,5 åring sedan tidigare). Har väldigt svårt att hitta kläder som sitter skönt och inte förvärrar illamåendet så detta set hade verkligen gjort sig i min garderob:-)
  Kram Maria

  Svara
 • Grodor är motivet! 🙂

  Jag håller tummarna och önskar att jag vinner då alla fem barn verkar vara helt ur fas och knappt kunnat ärva något av varann till denna sommar. Blev till att köpa mycket nytt och då blir det ju man själv som vuxen som får snåla. Klagar inte alltså för jag älskar att shoppa åt barnen, men det vore kul med en så fin outfit att möta våren i London i med min mamma (som bjuder med mig dit om en månad). 🙂 Kommer längta ihjäl mig efter barnen, även fast det bara är två nätter borta. 😀

  Kram

  Svara
 • Livs favorit är: GRODOR.
  Snygga kläder, spanade på dem när jag va på Me&I-träff härom veckan.
  Ville dock inte köpa eftersom jag är mitt uppe i ett viktminskningsprogram!
  Jag skulle vilja vinna kläderna eftersom jag hoppas att de kan hjälpa mig att nå mitt mål. 🙂 Det är alltid bra att ha något att se fram emot!!

  Ha en bra dag! Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en oroligt bra blogg! Livs favoritmotiv är grodor.
  Min mamma är gravid i 25:e veckan (jag är 18 år, mamma är 36). Jag skulle vilja vinna kläderna dels eftersom att de var otroligt snygga och dels för att mina föräldrar har en ganska taskig ekonomi för tillfället, på grund av att deras företag inte går så bra. Det i sin tur har lett till att de aldrig köper kläder till sig själva, för att de helt enkelt inte har råd. Alla pengar som blir över går till mig och mina syskon (jag är äldst av fyra snart fem barn och vi har samma mamma och pappa), jag skulle vilja skämma bort mamma med något, framför allt nu med, när hon är gravid och det är ju suveränt att det passar att ha även efter graviditeten.
  Önskar dig en fortsatt trevlig vecka!
  Kram

  Svara
 • Livs och även min äldsta dotters favoritmotiv är groda!

  Jag tycker att jag borde vinna för att jag gjort en sån härlig viktresa! Borta är 14 kilo överflöd och kvar finns en smalare, mer välmående och starkare tjej som dessutom fått ett nytt självförtroende. Men kvar finns dessvärre en sorglig garderob som inte har kunnat bytas ut i samma takt som kilon rasar pga den ekonomi som ofta uppstår som föräldraledig! Hade varit en verklig bonus att få vinna ett av dina outfits! Kram till dig!

  Svara
 • Svar: Liv älskar grodor, precis som min snart 5 åriga dotter som går på dagisavdelning grodan och därför förknippar sig själv med en liten groda.

  Vore underbart att vinna denna outfit till mig själv, eftersom jag ärligt talat inte äger ett enda par shorts och de är snart sommar. Snacka om att jag kommer svettas i mina byxor annars dessutom var de ju grymt snygga.

  Kram Sanna

  Svara
 • Liv älskar GRODOR såklart!:-)

  Vilken outfit……skitsnygg helt enkelt….vill ha:-) Tycker att jag är värd det efter att ha tappat alla mina gravidkilon samt att min garderob behöver ett par snygga shorts, för det saknas just nu!!

  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Lilla Livan gillar grodor!

  Håller tummarna att vinna lite schyssta sommarkläder där den växande magen ska få plats! <3

  Svara
 • Grodor är rätt svar 🙂 Som student som försöker att inte ta lån är sommargarderoben tom. Efter att ha kämpat bort några kilo med träning, hunger och slit har jag nu fått vad jag tycker är en fin kropp från tå till topp hihi 🙂 Därför önskar jag nu att få unna mig med lika fina kläder som du! 🙂

  Svara
 • Liv gillar grodor, speciellt sin grodprinsessa.
  Jag håller verkligen tummarna att jag vinner dom fina kläderna från Me&I
  Kram

  Svara
 • Kläderna ser jättesköna ut och jag vet att iaf blusen är det då min syster har en. Och den är ju superfin!

  Livans favvo är grodprinsessan eller grodor överlag.

  Jag skulle vilja vinna din outfit så att jag också kan glida runt i mjuka, sköna och bekväma MEN snygga kläder i sommar.
  Jag hamnar annars lätt i mjuka, sköna och bekväma MEN inte så snygga kläder :).

  KRamar

  Svara
 • Wao vilka snygga kläder, och perfekt om de är sköna också! I like! Hoppas jag får njuta av sommaren i de kläderna!

  Liv gillar grodor, speciellt sin grodprinsessa!

  Kram Marie

  Svara
 • GRODOR…. Gravid, magen börjar komma och allt är obekvämt.. Dessa kläderna var så snygga, precis i min smak. Hade så gärna viljat ha dom i min garderob till sommaren…

  Svara
 • Svar: Liv gillar grodor och särskilt en grodprinsessa!

  Jag skulle gärna vinna din outfit som är såååå snygg (och du också såklart 🙂 ) Jag längtar så efter sommaren och denna outfit skulle passa perfekt att ha på sig i sommar så jag håller tummarna att jag blir en av vinnarna!

  Svara
 • Hej!

  Livis älskar ju grodor. Och jag skulle bli jätteglad att vinna dessa kläder. Jag ska börja ett nytt jobb nu i juni och vore ju jätte kul att ha nya kläder på sig.

  Jag älskar din blogg och läser den varje dag.

  Hälsningar Camilla

  Svara
 • Hej Hannah!

  Liv älskar grodor-prinsessgrodor 🙂

  Då jag inte har några egna barn (och tråkigt nog aldrig kommer kunna få några egna) att dressa i me and i hade det varit roligt att själv få klä sig i dessa underbara plagg!

  Tack för en kanon blogg!

  Kram
  M

  Svara
 • Livan älskar grodor, skulle vara underbart att vinna ett sådant snyggt sommarkit till sig själv. Man ser ju alltid till att barnen får först sen kommer man själv i sista hand, och den hör sommarn blir det nog extra tufft då makens jobb hänger löst:(

  Svara
 • Liv gillar ju grodor – prinsessgrodan :-))

  Vore fantastiskt kul att få vinna kläderna, då me and i kläder är helt super i färg, form o kvalité.
  Blir ju ofta att jag glömmer bort mig själv och handlar till barnen i första hand. Vore ju helt klart skoj att få börja nya jobbet efter mammaledigheten i en snygg outfit!

  Mia

  Svara
 • Svaret är Grodprinsessan!!
  Riktigt fina kläder det där, jag vill gärna vinna eftersom det heltenkelt var supersnyggt och jag vet knappt när jag köpte kläder till mej själv sist, sonen prioriteras för mej! Håller mina tummar jätte hårt för mej 😉

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag vill gärna vara med och tävla, har aldrig köpt Me&I kläder innan, varken till mig själv eller mina barn. Så det hade vart väldigt roligt att få testa något nytt och så är denna outfiten så fin och verkligen perfekt för sommaren! 🙂

  Efter att ha läst intervjun så såg jag att Livs favorit är grodor 🙂

  Kramar

  Svara
 • Liv älskar grodor och jag älskar me&i:s kläder! Så hoppas hoppas att jag får möjlighet att vinna det snygga setet=) Håller mina tummar och tår. Kram!

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Livs favorit är grodprinsessan..! Bra smak, jag är oxå svag för grodor efter många år på Grodans fsk… Kläderna fr Meandi är snygga men så sköna att de passar perfekt för oss som leker m barn både på jobbet och hemma…
  Min lilla prins här hemma har precis fått en tröja från en tidigare kollektion, den m sura grodor på!

  Är mitt i en period där livet snurrar alldeles för fort och är dålig på att ta hand om mig själv, lite kläder fr Meandi skulle muntra upp! Toppen skulle dölja muffinsmagen perfekt!

  Ta hand om dig!

  Kramkram ❤

  Svara
 • Svar: grodor

  Min motivering: Dessa plagg är både ursnygga ihop & bra nyckelplagg att kombinera med annat i garderoben. Skulle komplettera sommargarderoben perfekt! Snygga sommarfrächa färger som gör sig bra till sommarbrun hud. Lekvänliga vilket är prio när man har 2 små mirakel till barn. Me & I håller alltid jättebra kvalitet & pga av alla dessa anledningar önskar jag att vinna.

  Svara
 • Liv gillar grodorna. 🙂
  Som min lilla tjej, som jag väntade när du väntade Liv ( vi var dock några v efter, vår skrutta kom först i juli, som vi längtade). Judith, var vårt första barn efter tre missfall o nu efter ytterligare tre missfall väntar vi barn nr 2 o vi håller alla tummar o tår att det ska gå hela vägen. Jag skulle bli så glad över att vinna dessa snygga plagg som skulle muntra upp mig o min garderob i all ängslan/oro./förväntan/längtan.
  All lycka till dig o din fina familj

  Svara
 • Livs favoritmotiv är prinsessgroda!
  Jag vill gärna vinna eftersom min sommargarderob behövs fyllas på. Förra sommaren helammade jag och satsade inte på sommarkläder direkt. Dessutom är denna outfit så snygg att man kan ha den både till fest med klackar men även i sandlådan till ett par Converse.
  Jag hade blivit tokglad om jag vann!

  Svara
 • Liv älskar ju grodor och sin grodprinsessa.

  Tänk vad kul det skulle vara o vinna dessa snygga kläder!

  Kram

  Svara
 • Liv gillar grodor och då särskilt sin grodprinsessa!! Min lilla groda älskar apor! 🙂 Själv gillar jag verkligen kläderna från Me&I. Jättebra kvalite och snygga, roliga motiv. Det du har på dig är superfräscht och helt i min smak! 😀
  Hoppas på tur….

  Kram kram

  Svara
 • Hej hej.

  Rätt svar är att Liv gillar grodor 🙂

  Jag skulle så gärna vilja vinna. Behöver piffa upp garderoben lite. Blir inte att man köper klädet till sig själv längre, utan det är skygglapparna som kommer på när jag går igenom damavdelningen 😉 Känns onödigt att köpa kläder till sig själv, så istället går man till barnavdelningen och spenderar pengarna där istället. Fast någongång kanske mamman borde köpa något till sig själv, istället för att jämt gå i samma jeans o hoodtröja ha ha 😉
  Dessa kläder från Me and I var så otroligt fina och hade blivit så glad om jag vann. Lite nytt och fräscht är vad både jag o min garderob behöver.

  Är så roligt att läsa din blogg 🙂

  Kram på dig!

  Svara
 • Livs favvis är grodprinsessan!

  Hade vart så kul att vinna lite till barnen, men också till mig själv såklart 😉
  Håller tummarna..

  Svara
 • Hej Hannah!
  Rätt svar på frågan är grodor 🙂
  Jag går hemma med en 2månaders bebis och har dessutom en 2-åring i huset! Full rulle om dagarna. Går i samma gamla (med betoning på gamla 🙂 )kläder jämt. När jag jobbar har jag arb.kläder (vårdyrke) så jag har liksom aldrig någon anledning att vara fin. Dessutom stundar dop ochh jag borde kanske klä mig i något annat än nerspydd trasig t-shirt 😉 , finner aldrig tid att kolla runt. Tyckte outfiten var fin! tack för fin blogg.

  Svara
 • Livs favoritmotiv är grodor 🙂

  Har en snart tre veckor gammal angelika här hemma och det är ju jätte mysigt men att ha gått upp 20 kilo under graviditeten är ju inte lika mysigt 🙂 gifter mig i septemeber och har som mål att komma ner i min gamla strl. hade varit kul att ha ett delmål efter vägen att komma i dom fina kläderna lagom till sommaren. lite ”godis” efter vägen till det stora målet 🙂

  Svara
 • Grodprinsessan är Livs favorit. Jag hoppas på att vinna då jag är gravid med första barnet, och kommer i sommar att vara i desperat behov av nya kläder som matchar min ”nya” mage 🙂

  Svara
 • Grodor är Livs favorti 🙂

  Vinner jag detta set kommer min fosterbrors gravida tjej få det, ja så får det bli! Känns helt rätt att få gynna henne med ett par ubersnygga och sköna comfy shorts och en smickrande dragonfly blouse.

  Svara
 • Grodor är svaret! 🙂

  Jag vill verkligen vinna för efter mina 3 barn har vikten ökat något, men för 5 veckor sen tog jag tag i det hela och har nu minskat med många kilor, vilket nu betyder att min garderob borde förnyas!
  Outfiten var supersnygg!

  Hoppas att turen är på min sida denna gång… 🙂

  Svara
 • Hej!
  Livan hon älskar grodprinsessan!
  Jag hade gärna velat vinna för att vår lille kille han får alltid en fina kläder ifrån Me&I…men Maman..hon får aldrig något. 😉 Mammans prio etta är ju sin Lillkille..men hon hade blivit så glad över denna outfit. Perfekt i sommar!

  Kram på er

  Svara
 • Grodor är Livs passion i livet. Och jag kan verkligen förstå henne. Älskar grodor till min lille prins.
  Anledningen att jag ska vinna är rätt och slätt för att jag tänkte köpt den oufiten från början, men insåg att min ekonomi tillät inte det denna gången. Dessutom är ju Me & i kvalitet är ju bara bäst.

  Önskar er en fin dag.

  Svara
 • För det första vill jag säga GRATTIS till din graviditet som jag helt har missat. Svaret är att Livs favorit är grodprinsessan. Jag vill vinna dessa kläder för att jag vill se lika snygg och fräsch ut som du gör Hannah! Jag älskar kläderna ifrån Me&I men det blir oftast ”bara” att jag handlar till barnen. KRAM!

  Svara
 • Liv gillar grodor( och grodprinsessor:)). Jag skulle vilja ett set för att jag har gått ner tio kg sedan förra sommaren med hjälp av bättre kost och mer motion. Min garderob behöver fyllas på med kläder av mindre storlek. Ett trevligt men kostsamt ”problem”;).

  mvh Linda

  Svara
 • Hej Hannah!
  Liv gillar grodor/ grodprinsessan!
  De här underbart fina Och sköna kläderna borde bli mina, eftersom jag liksom du väntar tillökning i början av juli.
  Så för att muntra upp en trött gravid kropp( nyförlöst), så behövs det lite tillskott i garderoben!!;-)

  Svara
 • Liv älskar grodorna 🙂
  Och jag älskar Livet 😉 Så därför borde jag få glida runt i de fina kläderna i sommar när jag och mitt tjejgäng för första gången åker iväg på en tripp utomlands utan karlar och utan barn! 😀

  Ha det gott så länge och lycka till med graviditet och en underbar liten! 🙂

  Svara
 • Liv tycker om grodor/grodprinsessan.

  Jag har genom åren aldrig haft någon direkt stil. Jag har famlat bland olika stilar och plagg och inte förstått att något är en trend förrän plagget redan är ute och har ersatts av något annat. Då som först har jag köp det. Jag har inte vetat vem jag är eller vad jag vill, förrän nu… När det det fattas ett år till 40 och jag är gift och har 2 underbara barn, nu vet jag vem jag är och vad jag vill. Jag vet också vilken stil som är jag, som får mig att vara bekväm och ha självförtroende. Sakta men säkert byter jag ut plaggen i min gamla garderob till kläder som är jag, som håller länge. Kläderna från Me&I är precis i min smak, det är min stil, det är jag. Det vore underbart att få vinna, jag håller båda tummarna!!!

  // Maria

  Svara
 • Hej!

  Grodor gillar hon – och vem gör inte det? 🙂

  Jag vill vinna för att kläderna är otroligt fina och för att jag förtjänar det! Ja, faktiskt gör jag det, även om det kanske är osvenskt att säga så.
  Jag har haft en tuff period i livet men börjar äntligen se ljuset i tunneln. Lite glada överraskningar – och jag skulle känna att sommaren faktiskt är något att se fram emot.

  Kram!

  Svara
 • Liv tycker om Me&i’s fina grodtryck!

  Jag är galet förtjust i Me&i’s kläder och har de senaste säsongerna fått upp ögonen för alla fina vuxenkläder. Om tre veckor kommer jag att ta ledigt från mannen och barnen och springa Göteborgsvarvet tillsammans med två andra småbarnsmammor. Jag skulle gärna vilja bli belönad genom två underbara Me&i-plagg! Förhoppningsvis har jag även något mer välsvarvade ben att visa upp i shortsen till sommaren efter utmaningen med en halvmara 🙂

  Du ser verkligen strålande ut på bilderna och kläderna klär dig fantastiskt! Hoppas att du slipper mer ont av graviditeten och kan njuta av små mysiga sparkar eller hicka från bäbisen istället 🙂

  Svara
 • Hej!

  Livs favoritmönster är grodorna!

  Då jag är student med två barn och hus har kläder till mig absolut inte varit prioriterat, utan det är barnen som har gått i första hand.
  Jag hade absolut behövt lite nya sommar kläder och så coola som shortsen och tunikan är hade det passat mig perfekt.
  Jag håller tummarna att jag är en av de lyckliga 🙂

  Kram på dig!

  Svara
 • Liv gillar grodprinsessan:)
  Min äldsta dotter på 3 år älskar också kläderna från Me&I. Har varit på ett par träffar och det är ju så mysigt att sitta och fika med sina fina vänner och samtidigt kunna shoppa! Själv har jag inte testat ”vuxenkläderna”….så det hade varit himla kul att vinna denna fina outfiten:) Tycker att jag är värd det för jag har gått ner mina gravidkilo:)
  Ha en fin dag!!!!!

  Kramar

  Svara
 • Hej, tack för en fin blogg!!

  Svaret är GRODOR.

  Me&I har alltid varit ett favorit märke. Med tre killar så har det varit toppen med slitstarka kläder som håller. (tom. färgerna). Skulle vara jättekul att vinna dessa fina kläder då jag nu är inne i en sjukskrivningsperiod och inte orkar gå ut och köpa kläder. Tack för mig och Glöm inte att andas och lev här och nu!!!! 🙂

  Svara
 • Livs favoritmotiv är grodan!

  Själv tycker jag att jag är värd att vinna denna übersnygga outfit eftersom jag kämpat mig ner 10 kg i vikt och har några fler kvar som ska bort innan sommaren.

  Och vad vore väl snyggare än dessa kläder, på min nya slanka kropp 🙂

  Och eftersom jag har haft flera me&i-partyn själv hemma vet jag hur fantastiskt sköna deras kläder är!

  Svara
 • Liv gillar grodor!

  Jag borde vinna för att jag är gravid för andra våren i rad nu! Förra året den här tiden var jag i vecka 39, och just nu är jag i vecka 30.
  Jag skulle verkligen behöva något som muntrar upp mig och gör mig pigg och glad! Järnet är lågt, likaså blodtrycket. Men med en vild 11-månaders hinner jag mest ta hand om henne och inte mig själv 🙂

  Svara
 • Livs favoritmotiv är grodan och speciellt sin grod prinsessa. Jag beöver nya sommerplagg och lite uppmuntring, efter att ha en liten 1-åring hemma som inte vill sova på nätterna och en 3-åring som inte vill sova längre än 5-6 på morgonen. Då hade det varit fint med lite lyx i form av kläder. tack för en jättebra blogg.
  P.S. tack att du skriva så ärligt hur du mår nu, mådde 9 månader illa och mådde ännu mer illa bara för att jag hade dålig samvete att jag inte gick runt och njöt och var glad att jag var gravid.

  Svara
 • GRODORNA 🙂

  Jag tycker om me&i och skulle gärna vara snygg i vår/sommar i dessa snygga plagg.
  I detta regnväder hade jag haft shortsen med ett par grovstickade atrumpbyxor under, snyggt som sjutton! Och blusen är ju hur snygg som helst, smickrande för alla figurer!

  Svara
 • Grodor…samma som min dotter! Så jag köpte klänningen med en groda på o en vecka innan hon skulle få den så kom hon på att hon inte gillade grodor längre 😀 Rart!

  Gillar tröjan jätte mycke men ska jag vara ärlig så har jag inte fastnat för shortsen än! Därför har jag inte vågat köpa dom….men vem vet de kanske blir sommarens favorit om man lyckas vinna!!!! Har inte dom extrapengarna för att chansa.

  Vågar jag hoppas tro?! 🙂

  Vårliga hälsningar från norr!

  Svara
 • Hejsan,
  Rätt svar är grodor.
  Skulle bli överlycklig om jag vann.
  Kramar

  Svara
 • Hej Hanna!
  Liv gillar ju grodor 🙂
  Jag hade först sett denna tävling dagen då du la ut den men tänkte att, ja ja det är nog ingenting för mig. Sedan halkade jag av en slump in på ett Me&I party som en väns vän hade igår. När jag där hade provat just denna outfit så tänkte jag, Jisses vilka underbart sköna kläder dem måste jag ha! Men precis som alla andra så kommer ju kidsen först och det var dem jag beställde kläder till. Tänkte att jag kunde ju faktiskt ha turen att vinna dem här 🙂 Så.. nu håller jag alla mina tummar!
  Kram

  Svara
 • Svar: Liv älskar grodor:-)
  Fräscha kläder att önska för att kunna använda i härlig sommargrönska.
  Då plånboken ibland är lite tunn skulle det kännas rätt sunt, om jag turen hade att denna outfit vinna tror jag skulle bli så glad att jag skulle svimma:-)
  Önskar dig en bra dag!!

  Svara
 • svaret på frågan är grodor jag gillar också grodor för jag gillar alla djur och insekter. Jag skulle vilja vinna det här plagget för jag skulle vilja ge det till min mamma som present till henne för att hon jälper till mycket med mina lexor då jag behöver jälp av någon.och så har jag nyss fått en lille bror så det är lite anorlunda här hemma och ganska körigt och så lite stressit ibland=) =)

  Svara