Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:56 | april 24, 2012

Mama Mia

God tisdag min vän. Hoppas allt är väl. Här hemma sjunger och dansar Liv till ABBAs Mama Mia. Hon kan lyssna på den låten trettiogånger på raken och verkar adrig trötttna. Nu har jag lärt henne några moves till låten 🙂

Nu ska jag lämna Liv på förskolan och fara in till stan och MVC, Mama Mia 🙂

Efter Mama Mia ska jag ut till BabyProffsen i Länna och kolla till JOOLZ.

Önskar Dig en fin dag.

All Kärlek ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Mama Mia”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hon är så söt Livan! Minns när dottern fick en en mini karaoke i julklapp, hon blev själaglad och sjöng för glatta livet 🙂

  Önskar er en toppen dag, kramen!

  Svara
 • Haha, va söööt hon är 🙂

  Svara
 • Sötaste Livan, helt sjukt så stor hon har blivit, men det är ju inte så konstigt hon skall ju snart bli storasyster, HÄRLIGT………

  Kram kram

  Svara
 • God dag Hannah! Sötaste Liv, vad härligt att få dansa loss till ABBA sådär en tisdagsmorgon 🙂

  Ha en bra dag!!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Härlig vårdag idag 🙂 Klart den ska kickas igång med sköna Livanmoves. Sötis!

  Önskar dig en toppendag! Lycka till på MVC

  All kärlek till dig <3

  Svara
 • Tänkte bara säga Grattis till Mio som har Bolibompa namnsdag idag 🙂

  Svara
 • Lycka till idag!!!

  Svara
 • Ha en superdag Hannah.Lycka till .Puss o kram.

  Svara
 • Ha en underbar dag, alltid lika spännande att höra pyrets hjärta och veta att allt är okej. Inte långt kvar nu! 😀

  kram!

  Svara
 • Hihiiii…. söööötis! hon ser ju ut och pumpa järnet. Hahaha, ÄLSKAR dom små liven när dom kör sitt lilla race. Milo är också sjukt kul just nu. Tror att 3 årsåldern är den festligaste av alla. 🙂 Man skrattar så man kiknar och så blir han sur på mig liksom, för att jag skrattar! 🙂

  Jag är så sjukt slut mentalt idag. Var med på slutcastingen igår för ett stort bakprogram som ska spelas in i sommar och sändas i höst. Vi är 60 kvar och 12 går vidare till själva tävlingen och TV programmet. Jag såg blåa prickar av nervositet igår, det är HELT sant! Har Du gått på castings nångång? Snacka om att utsätta sig alltså. Jag var på väg att vända bilen 300 gånger igår och skita i alltihopa men jag gjordet det. Är så stolt över mig själv nu för att jag vågade och för att jag utvecklas nåt enormt av detta. 40 års kris verkar vara bra skit! 🙂 Nästa vecka får jag veta om jag är med. Håll tummarna är du snäll!!!

  Alltså en sak till. Måste fråga. Hon Linda från ”Bonde söker fru” var där igår. Alltså uppe på meter TV. Hon var så smaaaaaaaaaaaal. Tycker ju att hon ser så normal ut på TV. Lägger TV på massa kilon? Stämmer det? För kommer man (mot all förmodan) med i programmet ”I have some training to doooooo”.

  Puss och kram och hoppas Hilla var piggelin på Mama Mia idag. 😉

  Svara
 • Ohh, vad söööt!!! 😀 Min lille prins ääääälskar också Mama Mia!! Vi står nog för 1000 av visningarna på youtube. 😉 Han vill höra den om och om igen.
  Imorgon ska jag till Louise på Frisk & Skönhet för att prova på en spraytan! 🙂 Det ska bli jättekul. Tyckte du att det gav en bra effekt? Jag är nästan genomskinlig nu så på mig borde det synas iaf….

  Ha en bra dag och hälsa Mio med en kram på bolibompa dagen!
  kram

  Svara
 • Söta Livan som gör moves i stolen 🙂
  Läser i tidningen Amelia som kom idag. De nämner dig ang din graviditet men visar en bild på Magdalena. Proffsigt ;).

  Hoppas det gick bra på MM idag!
  KRAMAR

  Svara
 • Hannah, jag har fått problem med att ”listen” följer med när jag ska läsa allas inlägg! Jag menar den där det står; Hem, bloggarna, välgörenhet osv.
  Är det bara jag som har det så?! Har inte sett att någon annan har nämnt det. Isåfall är det såklart min dator som strular…. 😉

  Svara
 • Hej, tyvärr kan det bli så om man scrollar ner innan sidan har ”laddat” färdigt. Det är en bugg vi försöker fixa men väntar man tills bilderna är uppladdade innan man scrollar så försvinner problemet.

  Kram

  Svara
 • Men ååh, lilla Livan, ’hej Peter’, shit vad lika de är! 🙂

  Kram på er!

  Svara