Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:02 | april 24, 2012

Nio månaders väntan

Hej min vän. Hjärtat slog fint och allt såg bra ut. Hon växer så det knakar och jag kunde känna hennes lilla huvud. Tina, min barnmorska, höll mina händer så jag kunde rucka på bebis lilla huvud 🙂

Längtar efter Liten ❤

Har dock en tråkig känsla i kroppen av att inte riktigt kunna ta mig tiden att glädjas åt att det ligger en liten prinsessa i magen. När jag mest har ont så tas glädjen ifrån mig för en stund. Inte det att jag inte är gladast i världen, för det är jag, utan jag glömmer bort att vara glad och ojjar mig mest. Svårt att sätta ord på hur jag känner men du kanske förstår.

Vissa säger att ju fler barn man får så är graviditeten mer en transportsträcka. Under de första graviditeterna så planerade jag mer, köpte allt jag behövde långt innan förlossningen och allt var mer fluffigt och mysigt med att vara gravid. Krämporna var inte lika jobbiga.

Måtte den här sista tiden gå fort.

Det blev att äta lunch i bilen då tiden inte räckte till. Fastnade i fasansfulla köer pga Kinas premiärminister som var på ingång. Poliser, kineser och avspärrningar gjorde att jag missade ett viktigt möte.

20120424-135326.jpg 20120424-135442.jpg

Nu är jag på väg hem igen.

Var rädd om dig.

Kram ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Nio månaders väntan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Klart man kan känna och tycka att det är jobbigt att ha ont, vi lever i nuet-“det är NU jag har ont”…. De säger att man kan lära sig leva med smärta, visst kan man det men det kan ta tid innan man lär sig. Jag tror knappast man på ett par månader lär sig, för mig tog det några år….sorry, inte mycket till tröst det där MEN vi är alla olika så en del kan säkert “fixa” det på noll tid Se till att ta “time-out” ofta, ta det lugnt och kom i håg man måste inte göra allt, man kan skjuta upp saker… Det finns ju olika “stöd” man kan ha, jag hade det vanliga “gravidbältet” smalt men även ett bredare som är för höfter och ländrygg. Jag satt det breda ganska långt ned och kunde känna hur mitt bäcken åkte på plats igen. Fast jag vet ju inte om det är något man ska göra…men det kändes bra. Jag gillade att vara gravid men samtidigt inte, det var jobbigt och jag var irriterad på att jag inte kunde göra saker som förut pga smärtan och tröttheten…det fanns en månad jag gillade, i 4:e mån mådde jag kanon! Men resterande 5 månader var bara jobbiga men men sen var allt glömt och man var i sjunde himlen med en lite bebis….vilken känsla, wow.

  Svara
 • Kramar!

  Svara
 • Hej fining!

  Härligt med hjärtljud. Så fick du känna huvudet också 🙂 Vilken lycka <3

  Jag har inte haft sådana krämpor som du under mina graviditeter. Tyckte dock att det blev jobbigare att vara gravid för varje gång som var. För mig var det tur att de äldre barnen fanns så man tvingades tänka på andra saker när värk och jobbiga tankar knackade på. Sista tiden kryper alltid fram oavsett nr 1 eller 4 tycker jag. Trist att du har så ont. Men det är inte långt kvar nu Hannah. Snart kommer lilltjejen 🙂 Styrkekramar till dig. Du är bäst!

  All kärlek <3

  Svara
 • Kära Hannah! Vissa dagar kan kännas tunga och ibland känns det lite bättre. MEN alla har ju inte lätta graviditeter. Men det kommer något fint av det och i den stunden glöms allt det svåra o tunga bort. Har läst någonstans att du inte haft lätta graviditeter och då blir ju alla 9 månaderna en enda lång pina. Du ska se att när våren kommer för att stanna, så känns det mycket bättre o snart kommer lill-flickan till Er. Det går fort nu, Hannah! STYRKEKRAMAR till dig!

  Svara
 • Jag förstår precis hur du menar. Jag har 10 dagar kvar till beräknat, och har lidit av kräkningar/ illamående och foglossning exakt hela graviditeten (plus alla ”mindre” krämpor som hör till). Det är inte mycket alls som jag kunnat njuta av graviditeten (detta är min första). Även om jag vetat innerst inne att jag är jätte glad, så har ju krämporna tagit över. Och det har känts som man bara gnäller och ojjar sig, och aldrig skall komma ur den onda cirkeln.. Nu e det så kort tid kvar, så just nu kvittar det. Det som har varit, har varit. Men då man har jätte ont eller ligger där på badrumsgolvet, så är det inte alltid så lätt att vara positiv. Jag hoppas du får må ok under resten av tiden! Stor kram!

  Svara
 • Massor av kramar och kärlek till dig!!! Jag hade en superenkel graviditet, men fick istället en liten huligan som från sekund 1 har krävt och kräver fortfarande (trots att han är 3,5 nu!!!) MASSOR av mig. Blir helt slut bara jag tänker på det!!! Därför blir det bara ett barn för mig. Tror att jag skulle hamna på hispan med en till…. 🙂

  Puss

  Svara
 • Jättekramar! Vet verkligen hur det känns <3

  Svara
 • Jag är gravid med första barnet och nu är det 5 veckor kvar till BF. Jag känner trots att det är första barnet att detta är lite av en transportsträcka… Jag är skittrött på att ha ont i ljumskarna och ”mellan benen” vid ligamentfästena pga foglossningen… Trött som fasen på att inte kunna vända mig i sängen som vanligt, trött på att vara tung, orörlig, svag osv… Jag är också otroligt glad över min skatt i magen, men inte över krämporna. Så jo, så känner nog många och du är inte ensam!

  KRAM

  Svara