Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:03 | april 26, 2012

Kaffe med dopp

God torsdag min vän. Allt väl?

Här är det grått och mulet utanför fönstret. Ungefär som mitt humör idag.

Ska ta tag i lite jobbmail och förbereda inför nästa veckas TV-inspelning nu på förmiddagen, sedan tänker jag dra täcket över huvudet. Låta min kropp få bestämma för en gångs skull och viiiila.

Nu ska jag doppa knäckebröd med ost i mitt goda morgonkaffe. Njutbart! Hade en pojkvän en gång i tiden som blev hysterisk och gav mig en utskällning som heter duga... för att jag hade kvar min tesked i koppen när jag drack. Jag saknade all form av uppfostran och vett och etikett. Jag var en skam. Så för att "ära" hans minne så har jag sedan den dagen ALLTID låtit min sked vara kvar i min kopp med kaffe, te eller varm choklad 🙂 .

Hm, måste genast ringa Bobby och boka tid för att färga min utväxt. En soldusch skulle nog inte heller skada. Men idag tänker jag skita i allt. Myskläder, flottigt hår, inget smink och bara vara är det som gäller.

Igår tog jag en sväng in på Rusta och köpte godis och annat till Livs kalas. Hittade ett sköljmdedel som föll mig i smaken (ja, det är nästan så jag vill dricka det 🙂 ) och flera flaskor följde med mig hem.

Mmmmm! Har tvättat och hängt kläder på tork i hela huset. Det doftar ljuvligt.

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Kaffe med dopp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken konstig reaktion över en sked i koppen… Jag är med galen i sköljmedel det luktar ju såååå gott 🙂
  Jag ska med vila, har varit ute och sprungit en timme nu på morgonen så det är avklarat.
  Ha en skön dag
  Kram Lotte

  Svara
 • Jag vill oxå dricka mitt sköljmedel, bara äääääälskar doften. Hannah, du bara måste testa softlans nya sköljmedel, Natura verde. Det doftar så gott så jag blir tokig!! Och så är den bättre för miljön med! 🙂

  Svara
 • Nämen oj, jag har också alltid kvar skeden i min mugg de gånger jag dricker något som behöver röras om, speciellt om det är choklad, så du är inte ensam om att vara ouppfostrad 😉 Men jag menar vad ska man göra med skeden? Det blir ju så kladdigt och ohygieniskt att ha den någon annanstans än i muggen…

  Svara
 • Hahaha! Fattar inte sköljmedelsgrejen. Du är så rolig Hannah! Men jag är lite känslig mot dofter, det är väl därför. 🙂

  Svara
 • Hejsan i regn och rugg-vädret här kring Stockholm… 🙂

  Här har du en gravid till som är TRöööÖÖÖööööött…. Sonen har halsfluss o öroninflammation.. många vakennätter.. FÖR många vakennätter + en gravid kropp med foglossning= dödstrött!
  Jag har en saltentamen på 4 timmar imorrn.. tänk på mig då.. jag måste klara den, hur det nu ska gå till ..?..

  Ang fd pojkvänner…. .
  Du är fantastisk !!!!!!!!!!!! 🙂
  Bästa inlägget hahhaa.. !
  Jag har varit med om samma, fast mitt ex vaknade alltid med att slå i köksskåpen för han va så förbannad över att se mig på morronen, jag va ju ”nyvaken o såg hemsk ut”… Därför blev han på dåligt humör och tyckte jag va knäpp som hade min sked kvar i min kaffekopp + att jag minsann hade i MJÖLK i kaffet när jag drack….
  Jag har nu varje morron oxå en sked kvar i mitt kaffe + min mjölk (extra mkt)när jag dricker det 🙂

  Jag har varit på könsUL förra veckan.. då fick vi veta kön.. o de va som jag trodde.. Tårarna sprutade av lycka efteråt.. Mannen skämdes lite när jag på lunchrestaurangen satt o bölade av lycka hahaha..! ”Gumman folk kollar o de ser en gravid kvinna sitta o gråta de kanske tror jag är dum mot dig”..haha..!

  Ha en fin dag.. o jag ser precis ut som du så du är inte ensam 🙂

  KRAM

  Svara
 • Hoppas du kan njuta av vilan. Klokt det där med skeden. Ha det gott! //Ulrika

  Svara
 • God middag vacker.Vi har också grått och trist väder här så man kan inte bli annat än lite deppig.Men snart mycket snart är det FREDAG det ser vi fram emot eller hur Hannah?Jag förstår verkligen att du känner sig trött.Passa på och vila så mycket du kan för snart kommer liten och då blir det fullt upp;)Hahaha du är rolig Hannah med dina sköljmedel.Jag använder just nu Coops sköljmedel med doft av Aloe Vera.Annars Icas egna märke blå flaska doftar jättegott.Nu ska jag snart på lite pedikyr och ans.behandling.Hoppas man blir piggare sedan.Ha en riktigt skön avslappnad eftermiddag.Var rädd om dig.Puss o kram.

  Svara
 • Här har du en till sköljmedelsjunkie :).
  Ska handla idag så då måste jag kolla om det du hittade på Rusta finns i affären. Måste ju även se om sköljmedlet som Rebecca J tipsade om finns :).

  Hoppas du vkunde slappna av och vila idag!
  Kramar

  Svara
 • Jag börjar faktiskt nästan gråta när jag hör vad han gjorde. Usch! Heja dig som har skeden i koppen och gått vidare i livet o omger dig människor som älskar dig!
  Kram!

  Svara
 • Hej hej!

  Vissa killar finns ju inte på kartan. Finns alltid både killar och tjejer som är så otrygga i sig själva att de måste trycka till och såra andra för att ”må bra”. Hemskt! Sked i kopp eller inte. Man gör väl som man vill 🙂 Skönt att du nu har din Peter som är så himla fin mot dig och alla barnen <3

  Tycker också det är härligt att sniffa lite sköljmedel. Nå't ska man väl få för att man fixar tvätten 🙂

  I dag när jag hämtade min ettagluttare i skolan så hade han sparkat upp sin ena doja på skoltaket. Orka med! Han skulle bara testa hur högt upp han kunde sparka den för att sedan ta lyra också. En snäll kille som jobbar på fritids hämtade en stege och klättrade upp för att hämta. Tacksam mamma och en lärare höll i stegen. Min lilla vän kommer nog inte göra om det då han skämdes en del. Lite kul var det ändå tycker jag i all hemlighet 🙂

  Hoppas du har piggat på dig lite under dagen. Du behöver vila. Samla krafterna. Kom ihåg att du är bäst också 🙂

  Kraaam<3

  Svara
 • Mmm knäckebröd med ost och dopp i kaffe MUMS! En till som är som jag 😀 Och om du vill ha ett hett tips på sköljmedel så är jag just nu såld på ULLAREDS eget sköljmedel med doft av ÄPPLE. Det doftar riktigt äpple! Mums det med 😛

  Svara
 • Hej! Ja vilken spånig psykopat kille. Det finns visst många av dom verkar det som. Det handlade om att göra dig osäker och liten. Vilken liten människa han måste vara. Snacka om att bry sig om detaljer. Bra att det tog slut för du är verkligen värd en bra kille. Han var inte värd dig. Du verkar vara både mjuk, rar och stark. Bra det!
  Apropå sköljmedel så älskar jag goda parfymer och allt som doftar gott men tyvärr så är jag allergisk . Det kliar av det mesta. Jag luktar på andra. Sniff sniff.
  Ha en skön kväll och en trevlig kommande helg.
  Kram AGGE

  Svara
 • Tycker det är mer störande när min gubbe rör om i sin oboý & sen lägger skeden på bänken så JAG får lägga den i disken 😉 Har också vissa grejer som jag gör, bara för att jag kan / får göra det nu 🙂 På tal om killar, liiite kul tkr jag att det är att min dotter & du varit tillsammans med samma kille 🙂 Iofs du i tonåren & hon va det förra året.

  Svara
 • Åh, jag är också en ”doppare”. Men kör med varm choklad istället för kaffe… Lycka till med Livs kalas! Hoppas hon får en fin dag. Trevlig helg!

  Svara
 • Kaffe med dopp är det bästa! Både sött och mindre sött =) /A

  Svara