Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:28 | april 28, 2012

Grattis älskade Liv 3 år!

God kväll min vän. Är hemma efter en lång dag. Den började så klart med att hela familjen väckte Liv med tårta, sång och paket.

Grattis vår älskade Liv. Idag fyller Du tre år ❤

Varje dag tackar jag Gud för dig, Liv.

Idag för tre år sedan föddes Liv. En oerhört älskad och underbar liten tjej. Som jag skrev för tre år sedan… Den största gåvan.

Liv tackar för alla gratulationer 🙂

En nyvaken födelsedagstuss.

Dr. Liv

Glädje!

Liv fick en mysig och rolig morgon med massor av paket och uppvaktning från sina brorsor, mig och Peter. Vid lunch fick hon följa med oss ut till Bloggminglet i Älvsjö medan pojkarna åkte till Gröna Lund med sina kusiner.

Hon har varit så duktig och har nog haft kul också. Många av utställarna gav henne presenter och hennes kompis Mira hade skickat med en present med Fnulan.

Imorgon är det dags för en heldag à la Liv. Då blir det blir kalas och fest.

All Kärlek ❤

 


13 kommentarer13 kommentarer om “Grattis älskade Liv 3 år!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • GRATTIS Liv!! Vilken gullig tårta, hoppas den smakade lika gott som den såg ut 🙂
  Kram Lotte

  Svara
 • STORT grattis på födelsedagen finaste 3åringen Liv 🙂 Jag hoppas du har haft en riktigt rolig dag och njuter av dina fina presenter som du fått!!

  Kram

  Svara
 • Sötnosen, grattis igen till Liv!! Hon ser ut att vara väldigt nöjd med sina presenter i alla fall 🙂

  Ha en fin kväll!!

  Svara
 • Stort grattis Liv!!! Hoppas du haft en underbar födelsedag 🙂

  Kram Madde

  Svara
 • Grattis Liv, hoppas att du har haft en bra dag. Kram

  Svara
 • Hipp hipp hurra på Livs födelsedag. Stort grattis!

  Svara
 • Stort grattis till Liv på din födelsedag!!
  O vilken fin tårta!
  Kram

  Svara
 • Grattis liv!

  Svara
 • GRATTIS!
  Vilka fina presenter du har fått. Är säker på att du hade en underbar födelsedag. Misstänker att din mamma kommer att berätta om den i morgon. Vilken jättefin tårta du fick med en bild på en söt flicka. En sådan tårta har jag aldrig fått. Vilken tur du har som har så snälla och fina föräldrar.
  Nej nu måste jag gå och lägga mig för det är ju redan morgon ser jag. Jag har ingen vuxen som säger åt mig att lägga mig. Pippi Långstrump har ju heller inte någon vuxen som säger till henne. Pippi och jag gör ju som vi vill.En gång så doppade jag ansiktet i min systers tårta och hon började att gråta. Vadå så gjorde ju pippi ju! Det var när jag var barn kanske jag borde tillägga. Skura golvet med skurborstar på fötterna fick jag aldrig göra men min kompis fick minsann göra det. Vad avundsjuk jag var på henne för pippi gjorde ju så och hon var ju min idol.
  Kram på dig Liv
  Pippis f.d fan AGGE

  Svara
 • GRATTIS LIV i efterskott, hoppas att du hade en bra dag på din födelsedag.
  Du fick jätte mycket fina presenter, ser jag 🙂
  Nu kan du sjunga ihop med mamma, va bra! du ser ut som din mamma gjorde när hon var med i melodifestivalen..wow wow

  Hälsa mamma att hon är inte den ända som ”geggar” ner sig, när hon bakar..finns fler hihi..kakorna såg jätte goda ut…VILKEN FIIIIIIIN TÅRTA oxå…söta tjejen på bild va häftigt gjort 🙂 🙂

  Vill önska er alla i familjen Graf/Karyd en trevlig valborg
  Kraaaaam <3

  Svara
 • Grattis i efterskott till sötaste lilla Livan!!

  Herregud, har det redan gått 3 år! Jag minns när hon föddes ju 😉

  Kram
  Therese

  Svara
 • Men sicken liten trollunge hon är, så söt och glad, Vilken tårta så fin, nästan synd på och äta upp 🙂 fina saker med, sån mick har filippa med, inte exakt likadan men likvärdig den har hon kul med. Kul med massa presenter, ser hon fortafarande ligger i eran säng, jur gick det med avvänjandet med det? Filippa har nu börjat ligga i sin säng då e hon över 4 men jag stressar inte 🙂 men hon ville ställa sängen på ett annat sätt i sitt rum, sen dess har hon sovit i den 🙂 underbar jag får plats utan sparkar i ansikte och magen hehe kramis .

  Svara
 • Grattis i efterskott till Liv!!
  Otroligt fin tårta!!!

  Svara