Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:51 | april 29, 2012

Bullbak med smak av bak

God morgon min vän. Jag ställde klockan på åtta för att hinna med allt inför Livs kalas. Det är bara jag som är vaken. Skönt med en tyst och lugn morgon, för resten av dagen blir nog inte det 🙂

Gick och lade mig alldeles för sent igår för jag skulle baka blåbärsbullar. Kom på den smarta idén att baka på kvällen så jag inte skulle behöva tänka på det nu på morgonen.

Påminn mig nästa gång jag ska baka att jag INTE kan baka. Det finns en anledning till att vi har konditorier.

När jag stod strax innan tolv igårkväll med en plåt blåbärsbullar som såg ut som en spya, Peter skrattandes till tårar, jag med blåbär på hela magen (den är ivägen så mina kläder är alltid solkiga på megen) och trött, då bestämde jag mig för att aldrig mer baka!

Jag har försökt i så många år och jag har nu förlikat mig med tanken på att jag… suger!

De är inte bara fula, de smakar skit också.

Jag lyckades dock med mina brownies, som jag i och för sig glömde kakaon i. Det får bli bullar och kakor från ICA.

Lördagkvällens middag går att jämföra med mina bullar 🙂 Orkade inte laga mat och barnen åt hamburgare från grillen så det blev grillad kyckling till mig och Peter.

Rensade den och satt sedan och åt bara kyckling, utan någonting till, med händerna.

Finmiddag i förorten.

Var trött efter en lång, men rolig dag ute på Bloggminglet på Rica Hotell i Älvsjö. Det var flera hundra bloggande tjejer som var där och vi var ca tio utställare.

Har flera bilder från gårdagen med de får du se ikväll.

Ann Söderlund intervjuade mig och vi ställde ut med Joolz och Bloggfamiljen. Fnulan var också där och spred glädje.

Kvällen hade varit rolig såg jag på Fnulans blogg där det bjöds på middag, uppträdanden och karaoke med Tess Merkel.

Vill bara visa dig lite söta bilder på Liv från igårkväll, sedan måste jag sätta igång att dekorera och fixa här hemma.

Liv fick en väska full av smink och ett sminkhuvud av sin moster. Oj, vad hon älskar att kladda... förlåt, sminka sig och dockan. Tristan tittade undrande.

Igår på Bloggminglet hade Kalaspinglan.se, som har allt för barnkalas, maskerad mm, montern bredvid oss. Där hängde det maskeradkläder, prinsessklänningar, glittrande smycken och annat som gjorde Liv helt vild.

Hon fick en Mimmi-outfit från Kalaspinglan som hon älskar.

Nej, nu måste jag sätta igång.

Önskar dig en fin söndag.

All Kärlek ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Bullbak med smak av bak”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!!!

  Men hjärtat!! HAHAHA…. Vad hände???

  Du e rolig du! 🙂 Inte såg dom ut som en spya men som att det exploderat lite i dom. Å smakade inte gott heller? MÄH! Det låter verkligen konstigt ju, för dom är halleluja goda liksom!? Missade du nåt kanske…. Aja, jag ska bjucka dig på ett gäng blåbärsbullar nångång, å dom lovar jag kommer inte att smaka skit! 😉

  Ha en härlig kalasdag! Själv ska jag måla våra utemöbler svarta idag och smeta på mig BUS (så jag också förhoppningsvis blir svart) för 40 årsfesten på valborgsmässoafton!

  Puss & Kram

  Svara
 • Jag som tycker du bakat och de har varit så fint var ggn, de verkar som du ju lyckats med, men de ör väl typiskt när man ska vara duktig och göra sig till så blir det pannkaka av allt…:/ Hoppas ni hade en trevlig lördag, kram

  Svara
 • GRATTIS TILL VÄRLDENS SÖTASTE BEDÅRANDE LIV I EFTERSKOTT <3 hoppas du får ett fantastiskt roligt kalas:)!!!!!!

  Hahahaha Hannah sötast är du…& sluta aldrig baka:)!
  kraaaam

  Svara
 • Vet du vad? Jag tror inte att jag heller skall baka, det gick dåligt för mig igår! Men, tvärtom för mig gällande dulce de leche, den blev allt annat än bra och jag fick dessutom en brännskadad hand på köpet av kokande het kondenserad mjölk. Synd med dina bullar, men tur det finns att köpa när det krisar. Du har iaf lyckade brownies att bjuda på 😉

  Ha en fin dag!

  Svara
 • Haha!

  Baka mitt i natten kanske inte är det mest optimala 🙂 Men vad gör man inte för att hinna med. Ibland eller rätt så ofta faktiskt så köper jag färdigbakat från affären eller bageriet. Tar bort stressen i alla fall 🙂

  Livs tårta blev ju helt underbar. Fin hon är! Hon verkar ha haft en kanondag!
  Hoppas Liv får en riktigt kul dag idag också.

  Kram kram <3

  Svara
 • Hoppas att ni får en underbar dag och Liv får sitt livs födelsedag! Tack för igår fina Hannah! Det var jätteroligt att få träffa dig igen! Vi ses i GBG!! Kramar!

  Svara
 • Hehe ja sådär blir det oftast för mig med när jag ska till att baka, jag rekommenderar delicatos goda bakverk istället! 😉

  Ha en härlig valborg och njut av solen!

  kramar

  Svara
 • Måste bara säga vilken underbar klänning hon fick Liv så söt ..:)

  Svara
 • Hej Hannah! Det var roligt att träffa dig på Bloggminglet och ännu roligare att Liv blev så nöjd med sin Mimmi Pigg klänning. (så att hon inte ångrade sig och ville ha den rosa istället;) Och vilka fina bilder på henne i klänningen, den passar verkligen söta Liv. Jag undrar om det går bra att låna någon bild på henne och lägga upp på Kalaspinglans Facebook sida? Jag återkommer också till dig angående ev samarbete som vi pratade om via mejl. Soliga hälsningar från Gunnel på Kalaspinglan.se och HappyBling.se

  Svara
 • […] Hon hade med sig en fin present till Livis och även till mig jag gav mig ju på att baka hennes blåbärsbullar, vilket slutade i katastrof. Som vanligt när jag bakar. Jämför våra bullar här! […]

  Svara