Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:44 | maj 2, 2012

Undrar du över något?

Hej i solen 🙂

Har du det bra?

Jag har haft en härlig dag. Började min dag med ett inslag för ett roligt TV-projekt och efter det gick jag över till min kära granne Tone. Vi åt en sen lunch, pratade och njöt av dagen.

Tone är helt outstanding på att baka. Fick en prinsesstårta av henne som jag bjöd mina morgongäster på. Tack! De hade nog inte velat ha mina bakverk.

För övrigt så älskar jag när jag jag får hem folk. Enda gången som jag har städat och snyggt 🙂

Jag satt i solen en stund och fick fräknar med en gång. Än så länge bara en liten touch av Gerard, men jag har inget hopp om en helt Gerardfri sommar.

Jordgubbar (och Gerard), en smak av sommaren.

Mio och Pelle inviger utemöblerna... utan kuddar.

Det har efterfrågats en frågestund, så jag tänkte köra en nu. Brukar svara på i stort sett alla frågor jag får direkt i kommentarsfältet men jag kör en frågestund i alla fall. Det hade jag alltid förrut men jag har varit dålig på det den senaste tiden. Sorry 😉

Så undrar du över något lämna då din fråga i kommentarsfältet till detta inlägg.

Stor Kram ❤


35 kommentarer35 kommentarer om “Undrar du över något?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Inga frågor förutom: va inte den där högra killen väldigt lik Persbrandt?? 🙂 önskar dig annars en skön kväll i solen:) kram kram/Jennie

  Svara
 • Ja en Persbrandt med skägg! 😉 Påminde om honom helt klart! 😉

  Svara
 • Tur att nån mer tycker det, så det inte bara är jag som ser Persbrandt i allt å alla:-)

  Svara
 • Mina stora barns pappa (exet) sägs vara väldigt lik Persbrandt (ok jag erkänner, dom ÄR lika). En operasångerska tog en gång fel på honom och skrek Miiiiikael och gav honom en stor kram. Han är singel… 😉 Tänkte ifall du också var det? 🙂 🙂

  Svara
 • nä men jag har en Persbrant-tokig svägerska här som är skrikande singel…… så en bild om du har kanske 😉

 • Var, när och hur träffades du och Peter?

  Om du väntade en pojke till, vad hade det varit för namn på tapeten då tror du?

  Vad gör dig irriterad och arg i vardagslivet. Alltså småsaker … För mig t ex kan det vara att mina killar tror att jackan ska ”hängas upp” i en hög på hallgolvet eller att dammsugaren fastnar i något när jag dammsuger. Värdsliga (men ändå lite irri) ting?

  Favoritfilm?

  Favoritkaffesort?

  Favoritmat?

  Favoritdryck?

  Om du måste välja, godis eller chips?

  Har du någon låt som fastnat i huvudet just nu?

  … Det var allt jag kom på för stunden.

  Kram <3 Malin

  Svara
 • Du är så himla duktig på att svara direkt i ditt kommentarsfält så egentligen ingen fråga. Men eftersom jag älskar frågor själv så tänker jag såklart ställa ett par.

  1) Vad gillar du för musik? Är du allätare eller är du insnöad?

  2) Har du nåt Du skulle vilja göra men inte vågar?

  3) Har ni fått någon respons från ”Vidriga hus?” (Sköna hus)

  4) Jag skulle verkligen vilja sminka Dig nångång. Säg till när du ska ut på ditt första party efter Din graviditet så lovar jag och hoppa i min lilla bärplockarbil och köra så mustaschen fladdrar med sminklådan i högsta hugg och göra dig till en riktig stjärna! Deal? 🙂

  Puss & Kram och tack för att du är du!!

  Svara
 • Åh, du kan fån sminka mig 🙂 Jag är helt värdelös på det. Kör bara mascara typ.

  Svara
 • Ja, GÄRNA! 🙂

  Svara
 • 🙂 🙂 🙂 Vi får se till att ordna det nångång. Kram!

  Svara
 • Hej Hannah, superfin utemöbel som Mio och Pelle sitter i, vart har du kopt den? Kram Lena

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har du några vidskepliga grejer som du gör eller inte gör? Ex. Jag går aldrig på A brunnar men alltid på K brunnar. Jag spottar alltid tre gånger över vänster axel om jag ser en svart katt gå över gatan. När ingen ser 🙂

  Puss på dig <3

  Svara
 • Hej Hannah!

  Hur har det gått med Ulrik? Har ni hört nåt?
  Jag tänkte även fråga nåt som du absolut inte alls behöver svara på, men hur är det med dig och din syster? I början av eran start av bloggarna så umgicks ni så ofta, ni var hos varandra och sånt där. Men nu ser man sällan att ni ses någonting. Du behöver inte svara om du tycker frågan är för privat!
  Jag tycker ni bor så fantastiskt, när allt är klart med diverse barnrum och sånt där, kommer vi då få se lite mer bilder på erat hus? Ni verkar ha det så himla fint!

  Svara
 • Hej!

  Jag undrar var du har köpt dina fina örhängen som du hade på ditt bröllop?? Jag ska gifta mig i sommar och letar efter något liknande.

  Tack för en fin blogg!
  Har följt dig sen starten

  Kram

  Svara
 • Skrev en fråga häromdagen som kanske är lite tråkig, men vad heter ”Evighetsblommorna” som Liv hittade på Ikea till sitt rum? Har sökt efter den på deras hemsida, men hittar dem inte o jag tyckte de var så fina, så hoppas du kan hjälpa mig.

  Frågor brukar ju poppa upp, men nu när man har chansen, står det helt still. Frågestund en gång i månaden kanske? ;o)

  Må gott!
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Kul med frågestund.

  1. Vilket är ditt favoritresemål?
  2. Vilken är din favoritfilm?
  3. Hur delar ni upp hushållsarbetet?
  4. Har dina söner någon sysslor som de gör hemma?

  Kram Ida

  Svara
 • Söta Hannah!!

  Här kommer ännu en privat fråga…. 🙂 Funderar lite kring det här med läppförstoring. Jag har i princip inga läppar och är det något jag skulle kunna tänka mig att ”fixa”, är det just läpparna. Har du självt gjort något med läpparna? Om så, vad skulle du rekommendera?

  Puss och kram

  Svara
 • Jag har funderat lite över din vän som nyligen fått barn vars kejsarsnitt du var med på, förlåt men kommer inte på vad hon heter.Har hon skaffat barn på egen hand, utan man eller kvinna? Hur har hon gått till väga? Tycker att det är ett intressant ämne som alltid är spännande att få höra om. Nu handlar ju inte frågan om dig och din vän kanske inte vill dela med sig av det och det förstår jag men tänkte att det skadar ju inte att fråga 🙂

  Hur länge har du och Peter varit tillsammans? Ditt inlägg om Peter för inte så länge sedan värmde in på djupet. Även fast jag inte känner dig(mer än att jag läser din blogg)så blev jag glad för din skull som om du vore min närmaste vän. Alla förtjänar att vara lyckliga och må bra och inte bli dömd för saker som hänt i ens liv. Jag har oxå en man som tog mig för mig och inte mitt förflutna.

  Har du bra kontakt med William och Mios pappor? Hur kommer det sig att William följer med till Mios pappa?

  Huvva vad nyfiken man blir på allt när man får fråga dig frågor. Jag tar inte illa upp om du tycker att mina frågor är för privata.

  Tack för en varm blogg!

  Kram Maria

  Svara
 • Hej jag undrar om ni har någon barnflicka?

  Har ni någon fondtapet/vägg i ert hus?

  Svara
 • Hej!
  Vart har ni köpt Livs runda vita bord som hon har i sin lekhörna i köket? Håller på och letar som en tok efter ett sån´t men hittar bara fyrkantiga. Är det ”Milla-stolar” från Mio som ni har till? Tack för en mysig blogg =)
  Kram

  Svara
 • Vart har ni köpt er härliga stora soffa? Är på jakt efter liknande

  Svara
 • Vi sitter i bilen på väg till Stockholm. Kan du rekommendera någon extra rolig barnaktivitet :)? På schemat står Junibacken och Skansen. Vi behöver oxå tips på mysig pizzeria nära Skansen. Tycker att du är en toppen-mamma så du har säkert förslag 🙂 ha en bra kväll.

  Svara
 • Hej Hannah

  Du är fantastiskt vacker! Hur sminkar du dig? Om du tränar, vad tränar du?

  Ha en fin kväll!
  /L

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vad trevligt med en frågestund 🙂

  Några roliga frågor:

  1. Vilken färg dominerar i din garderob?
  2. Vad är din högsta dröm?
  3. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
  4. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara?

  Kram Veronica

  Svara
 • Hur var du som ung?:)
  vill du att dina barn ska bli som dig?
  Kollar du på big brother?, vad tycker du om programmet?
  Hur träffades du och peter?

  Har din dag varit bra?;)

  Svara
 • Skulle du ställa upp i ”så ska det låta” om du blev tillfrågad?

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vad har du för bebisnamn förslag till bebisen? Hur tränar du, eller hur tränade du innan du var gravid, och vad åt du då osv.

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag undrar om du och Magdalena någonsin åkte iväg på en rute 66 resa i USA? Tror att jag hörde det på radion för flera år sedan att ni tänkte göra en sådan resa tillsammans.
  Har en fråga till. Vilken gymnasielinje har du gått om du gått på gymnasium.
  Jaha nu kom jag på en sista fråga och den lyder…vad tycker du om att bära päls.
  Tror att det räcker med frågor nu.
  Tack på förhand för svar.
  Kram AGGE

  Svara
 • Hej!
  Jag undrar hur ni förvarar er utemöbel som man ser på bilden (nöten). Har velat inskaffa en likadan men var gör man av den när det inte är säsong?! Den vita lammullsstolen från Swedese som jag sett Liv sitta på ibland, är den för barn eller för vuxna? Sen skulle jag vilja höra vad du tycker är de främsta plus och minus med Joolz vagnen. Jag har en själv och gillar den massor förutom en sak, sufletten! Den är alldeles för kort.

  Svara
 • Hej Hannah,

  Jag undrar hur man kan hjälpa till med sådant projekt som ni gör i Indien förutom att ge pengar? Finns det annat man kan göra? Tex skänka saker eller liknande?

  Svara
 • Hej!
  Skittöntig fråga – jag vet – men i ett inlägg skrev du att du beställt 3-pack bh:ar från TV-shop. Min fråga är: är det värt att beställa? Är dom bra?
  En något mindre töntig fråga – vad får dig att tappa tålamodet? 🙂 Har bliden av dig att du aldrig gör det 😉
  Ha en fin dag.

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Hur ofta träffar Mio sin pappa?
  Hur kommer det sig att dina barn är så ofta med Magnus. Har ni en bra kontakt?
  Vad brukar du och din syster göra när ni ses?
  Har du haft någon åldersnoja någon gång?
  Har du några tips på bra moderna inredningssidor?

  Kram Theres

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Är William, Mio eller Liv döpt? Hur ser du på dopet?

  Hoppas du får en fin dag, kramis

  Svara
 • Hej!

  Har fått för mig att du har massor av medlemskort i olika butiker, precis som jag……Har du tips på nån bra plånbok där man får plats med alla dessa? Vad använder du? Min bågnar snart plus att jag lagt ur en del och då missar man ju ibland att få med dem när man åker och shoppar 🙁

  Kram, Carina

  Svara
 • Jag har ingen fråga, bara en liten heja heja kommentar såhär på torsdagsförmiddagen! Du är så duktig som kämpar på och jobbar samtidigt som du har foglossning och annat graviditetsrelaterat jobbigt. Bara det att du har tre barn och är gravid samtidigt får mig att vilja buga av beundran. Jag har ju så fullt upp med mina två små! Duktiga du, inte långt kvar nu!! KRAM

  Svara