Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:24 | maj 3, 2012

Fotokurs med Canon

Hej igen min vän.

Jag berättade tidigare i våras att jag ska gå en fotokurs. Sedan jag började blogga har jag tagit tusen och åter tusentals bilder. Älskar att fotografera men är inte särskilt bra.

Jag gick medialinjen på gymnasiet och valde foto som tillval. Men minns inte ett jota från då så nu är det dags.

Jag har bokat och nu kan du också göra det.

Jag vill inte längre bara använda auto på min Canon. Vill lära mig allt, köpa ett objektiv och bli proffs 🙂

Jag ska gå grundkursen.

”Våra erfarna och inspirerande kursledare går igenom grunderna för att fotografera med digitala systemkameror. Vi reder bland annat ut begreppen slutartid, bländare och ISO-tal. Du kommer få en inblick i varför man har olika objektiv, en gedigen genomgång av kamerans grundfunktioner. Du kommer lära dig din Canon EOS digitala systemkamera och på så vis bli en bättre fotograf.”

Grundkursen riktar sig till dig som är nybörjare och vill komma igång med din digitala systemkamera.
Pris: 595 kr inkl. moms. (priset gäller per person och kurstillfälle)

Kursen hålls i flera olika städer runt om i Sverige.

Klicka HÄR! så hittar du all info.

Kanske ses vi 🙂

Puss ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Fotokurs med Canon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, typiskt, jag har en Nikon men hade med velat/behövt gå en kurs 😉

  Svara
 • Jag vill också gå en fotokurs och den där kursen hade passat mig perfekt, om den hade varit på distans, typiskt! Jag har också en Canon EOS, men att åka 24 mil tur och retur till Umeå är kanske lite overkill för min del 🙂

  Kul att du skall börja i alla fall!! 🙂

  Svara
 • Skule också behöva gå en grundkurs, för att förstå vad allt är till , hehe 🙂 Sen älskar jag att ta kort, tar på allt och lite till, så egentligen är det ju ngt man ska satsa på 🙂 Kanske kommer till hösten vem vet :)! ha de så kul med lärandet 😉 kramis

  Svara
 • Hej!

  Jag har gått en liknande kurs som hölls av studiefrämjandet och det var kanon. Lärde mig grunderna och nu vågar jag utmana mig själv och min kamera i större utsträckning än tidigare. För att öva och utmana mig ännu mer är med med i en fotoutmaning detta år.

  http://enlundabosbetraktelser.wordpress.com/

  Svara