Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:06 | maj 4, 2012

Stolta killar

God kväll vacker. Liv sover bredvid mig och snarkar som en riktig lastbilschaffis. Så snart jag ska sova så åker öronpropparna in. Skulle nog inte sova en blund utan mina proppar 🙂

Jag och Liv har haft en mysig tjejkväll. Vi har bakat, ätit gott och tittat på Draktränaren.

Med förklädet på var det dags att börja baka. Liv gjorde muffins och jag sockerkaka.

William ringde precis helt lyrisk. Han och Mio är på Grönan och tittar på LMFAO som uppträder. Helt plötsligt kom en av dansarna fram och tog William på ryggen, sprang upp på scenen och dansade med honom på axlarna inför ett fullsatt Grönan. Efter en jobbig vecka med plågoandar som varit på honom i skolan var det här precis vad han behövde. Oj oj oj, vad stolt och lycklig han lät. Mio hade fått en boll från scenen och nu skulle de få träffa artisterna. Coolt!

Själv ska jag sova… försöka i alla fall.

Sov gott min vän.

Kram ❤

 


15 kommentarer15 kommentarer om “Stolta killar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken lycka för William 🙂 Men usch, inget kul om de varit elaka mot honom i veckan 🙁
  Söt liten baktjej du har med.

  Svara
 • Det där med elaka skolkamrater låter inget vidare. Kram //Ulrika

  Svara
 • Nej det trodde jag inte, vad tråkigt, stackars W 🙁 de är säkert avundsjuka!

  Svara
 • Vad roligt för William, så himla trist att barnen är på honom men det är som ovanstående talare sa att det beror oftast på avundsjuka fast vad hjälper det i stunden. Så skönt att höra såna här händelser då att det händer något gott till de som verkligen förtjänar det. Kram!

  Svara
 • Vad duktig hon är som bakar själv o allt 😉 måste fråga vart du köpt hjärt kakformen ju?

  Kan tänka mog att din son var riktigt nöjd o stolt över detta, skönt för honom o få något annat att tänka på en stund!

  Var superkul o se dig på bloggminglet förra helgen!

  Sov gott!

  Svara
 • Började för några år sedan då Syskonens pappa gjorde övergrepp mot deras 13 åriga syster och det pågick fram tills hennes yngre syskon föddes, Varje gång syskonen gjorde det minsta fel så blev dom slagna av deras föräldrar. skolan märkte att någon var fel för ibland kom dom till skolan med en blåtia eller hade gipsat arm. så skolan kontaktade SOC så dom blev hämtade direkt… Det tog över många år innan dom vågade prata med nån vuxen om detta. Innan dess så hann deras mamma få en dotter till som föddes 6 april-2011. Hon var knappt 3 månader gammal förän deras föräldrar började slå henne, för dom inte kunde få tyst på henne. Syskonen fick lämna då lämna Belgien och flytta till Sverige…
  Nu har Stora Systen i familjen blivit drabbad av en elakartad men obotlig hjärntumör( anaplastiskt ependymom).
  Nu har socialtjänsten bestämt att äldsta syston ska få flytta till en ny fosterfamilj och nu gör vi allt för att stoppa detta.
  Att få flytta på en 13 årig tjej som har varit med om en hel del tycker vi är helt FEL av Socialtjänsten att göra.
  Hon känner en Stor trygghet hos sin nyvarande fosterfamilj där hon också få va med sina yngre Syskon.

  Vajen är 15 år och har precis opererats för andra gången på grund av en hjärntumör.

  Hittills har hon bott tillsammans med sina systrar hos en fosterfamilj.

  Två dagar innan sista operationen hämtades hon av socialen och blev omplacerat !

  Nu kan DU hjälpa till genom att skriva på här: Stoppa Socialtjänsten

  Hjälp Venna Flore att få ha kvar sin älskade syster i sin familj!!!!!

  http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6520

  Svara
 • Vilken underbar kaka, vad e det för form du bakar i är det silikon? Duktig hon är Liv som fixar och har sig, hon måste vara nöjd som får kladda på 😉 Men vad e detta ang William??har själv haft olika problematik ang skolan med mina barn, Sonen som ej fått den hjälpen han behövt, samt min dotter som blivit utfryst av ren elakhet, men jag gick till botten med detta en ggn för alla och sen när de kom upp i högstadiet bytte hon skola. Nu har hon nya vänner och har det bra, De lustiga var, den plågande som höll på med min dotter hade själv tidigare varit mobbad, Hur hänger det ihop undrar man ju, empatin vart e den?? Kul för William att han haft en rolig dag/kväll jag hoppas verkligen de löser sig för honom. Fick även reda ikväll nu att en lärare i skolan hyttat en knytnäve mot min son, så som tur e ska jag ha EVK på måndag och rektorn är där, så de lär bli SURT för den läraren som gjort detta mot min son, inte första ggn han (läraren) är i blåsväder…ush blir upprörd bara jag tänker på det!! kram på er..

  Svara
 • Hej Hannah!

  Uppe med tuppen är vi här. Gäsp!

  Fina William, det bara högg i magen. Finns inget värre än när ens barn får ta emot elakheter av plågoandar. Hoppas att allt löser sig. Kram till dig William!

  Vilken grej att få komma upp på scenen så där. Jag blir helt lycklig för Williams skull 🙂 Det är stort! Som mina barn skulle säga.

  Hoppas ni somnade mätta o belåtna 🙂 Såg väldigt smarrigt ut!

  Önskar er en fin dag. Vi ska iväg på dop då min systers tredje flicka ska döpas. Hon får bara tjejer och jag bara killar 🙂

  Kram kram <3

  Svara
 • Vilken fiiiin sockerkaka!!! Åh Livis då som ser ut att vara gjord för det där…sötgumma!

  Vad ledsen jag blir och vet exakt hur du känner. Min mellanpojke har varit ganska hårt utsatt periodvis och det skääääääääääär i mammahjärtat. Man har lust att åka till skolan och dra alla som är elaka i håret! Man blir en lejoninna som gör allt för att skydda sin unge! Det värsta är föräldrar som inte bryr sig om att sitt barn är elakt mot någon annan, då är man rätt körd och får svårt att påverka!

  Vad härligt att han fick en liten revansch nu i form av att få komma upp på scenen, det gjorde gott i hjärtat!

  Puss & Kram

  Svara
 • Stor kram till er fina William……Hoppas han får en mycket bättre skolvecka som kommer.
  Usch gör så ont inom mig då jag hör om sånt , att det ens finns bara.

  Kram till er alla, ni är bara så bra!!

  Svara
 • Åh, Hannah, du har en sån fin och hjärtligt varm blogg. Man blir liksom harmonisk av att läsa dina inlägg. 🙂
  Duktig liten prinsessa på att baka. Söta lillflicka! 🙂

  Så roligt för din son! Jag hoppas att allt blir bra för honom i skolan. Jag vill inte ens tänka på hur ledsen jag skulle bli om jag gick höra att någon var elak och dum mot min Alve den dagen han börjat förskola/skola. Barn kan vara så elaka mot varandra ibland. Jag hoppas att situationen reder sig snabbt nu. 🙂

  Ha en underbar dag, fina du. Hoppas hela familjen mår väl och att ni får en härlig lördag!

  Kramar från ett snöblaskigt Umeå. ❤

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har följt din blogg ett tag nu, tycker att den är väldigt trevlig och intressant! Tack för att Du delar med dig.
  Jag råkade se att ni eventuellt vill ha en barnflicka när nya bebisen anländer. Jag har ingen proffs-pedagog bakgrund eller så, men tänkte ändå nämna lite sådär i förbigående att jag skulle vara mer än villig att ställa upp. Har ganska mycket erfarenhet av barn, bl.a. jobbat som au pair i en brittisk familj med 5 barn under 1 års tid. Bor i Sigtuna och har ett dagtidsjobb 4-5 dagar i veckan. Ja, du är i alla fall mer än välkommen att maila mig vid intresse. Önskar hursomhelst stort lycka till och tack än en gång för en otroligt fin och trevlig blogg!
  Kram Linnea

  Svara
 • Va häftigt att få va med å dansa! Måste ha varit världens lyckligaste kille du hade igår 🙂
  Men det här med skolan, grrrr!!! Blir oxtokig av sånt där! Antagligen är dom bara aviga på honom. Dels är han en riktigt snygg kille, det kan ju en del bli aviga på. Sen är han väl ganska berest & har träffat en hel del kändisar va? Tror det är ren avundsjuka som gör att dom är elak. Tycker så synd om honom 🙁 Hoppas att det upphör snarast, men det är ju snart sommarlov & vi får hålla tummarna för att mobbarna växer till sej inför höstterminen så att allt är bra då i skolan. Vad säjer deras föräldrar? Eller det kanske är som det bruka, ”Mitt barn gör inga fel”… Hoppas allt löser sej, kram <3

  Svara
 • Vad mysigt med en riktig tjejkväll 🙂 Vad fin sockerkakan blev, måste köpa mig en sån 🙂 Duktig Liv är på att baka!
  Vilken lycka för William!!!

  Svara
 • Gillar att du fortsätter baka trots lite missöden ibland 🙂 kram finis! <3

  Svara