Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:34 | maj 4, 2012

Tjejkväll

Nu ska jag och Livis ha tjejkväll. Bara vi två ❤

20120504-183544.jpg

Vad gör du ikväll?


14 kommentarer14 kommentarer om “Tjejkväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah
  Mysigt ni ska ha det…egen tjejkväll*L*
  Jag bakat fiber tekakor just nu, bakat mest hela dagen och snart slappa.
  Kanske kolla något på tv , ska sen till stan på ragg runda kl 2 i natt…*L*
  SÅ är det med stora barn som ska hämtas hem..

  Stor kram

  Svara
 • God Fredag på er finaste töserna.Det ser gott ut;) Popcorn,ostbågar bland mina favoriter.Ingen Lets Dance ikväll fy så trist.Jag sitter här och gör inte många knop.Kollar lite rundor här på nätet ,kollar emellanåt om du skrivit något nytt;)Sommarvärmen försvann lika fort som den kom annars hade det blivit grill men det känns för kallt.Alltså med andra ord en riktigt avslappnad Fredag.Hoppas ni får en mysig tjejkväll du och Liva. Puss o kram på er.

  Svara
 • Liva? haha Livan ska där ju stå

  Svara
 • Likadant här nästan! Jag hemma själv med två barn och vi har också gott på bordet. Barnen nu i pyjamas och sitter med varsin filt och vi kollar på tv. Tanken är att se på lets dance. Får se vem av oss tre som somna först i soffan. Ha det gött!

  Svara
 • Mysigt!
  Jag och g är själva hemma, blir nog en film i sängen. Gick det bra för William?
  Kram

  Svara
 • Mysigt med tjejkväll!!
  Jag skall sitta hemma i soffan och titta på hockeyn. Ett besök av fina vänner fick ställas in då min sambo ligger däckad i sängen med feber. Han kommer antagligen ligga där resten av kvällen så det blir jag och fredagsmyset för oss själva framför hockeyn 🙂

  Ha en fantastisk kväll med fina Liv!

  Svara
 • Så mysigt ni ha det 🙂
  Själv gör jag nästan detsamma, jag är hemma själv med mina barn och just nu äter vi pannkakor och sylt och tittar på film 🙂

  Ha en härlig fredags kväll!

  Kram Veronica

  Svara
 • Vad mysigt : ) själv önskade jag mig själv detsamma, en tjejkväll med dottern. Helgjobb kallar!
  Ha en fin helg!
  Kramkram

  Svara
 • Vad mysigt med tjejkväll och vad gott det ser ut!
  Blev lite nyfiken på vart du köpt den där skålen med dipp i? 🙂
  Trevilig kväll!

  Svara
 • Den kommer från GreenGate.

  Kram

  Svara
 • Jobbar : (

  Har suttit vid datorn sen jag kom hem, skall producera 7 st helsidor till ett Magasin, men nu verkar det som jag är klar. Nu mys i soffan med mina killar ; )

  Kram kram

  Svara
 • Fredagsmys a la Sverige. Tacos och American idol. Jaa, tacos på fredagen är svenskt men American idol kanske inte är så svenskt men mysigt tillsammans. trevlig helg! towe.

  Svara
 • Mysigt det ser ut 🙂 Räknade faktiskt med att vi skulle få ett telefonsamtal från en av våra ”mellan barn & barnbarn” pojkar. Han är 4,5 år å har varit här 2 fredagar på rad & haft fredasmys <3 När han ändå var ledig från dagis så passade han på att va här på valborg också, så han skulle ha fredasmys då mä 😉 Det är mina kusinbarn & sambons brorsbarn, tillika grannar som vi brukar låna. Jag & min kusin va så smarta så vi raggade upp 2 bröder för en massa år sen, å eftersom dom är 10-15 år yngre än oss så har ju dom småbarn nu när våra är stora, helt perfekt 🙂 Dom blir ju ganska bortskämmda när det skiljer 11 år mellan våran yngsta å deras äldsta, så kul att få handla barnkläder å leksaker igen 🙂 Ha en fortsatt trevlig helg, kram 🙂

  Svara
 • Hej har också haft tjejkväll, först ut med Filippa, blev lady & Lufsen igen och chips och jordnötsringar, mysigt bara hon och jag medans pappa kollade Hockey.

  Sen blev det filmkväll med min äldsta dotter en skräckis, hua den var läskig, creep hette den :/ så vi satte på snygg sexig och singel efter den hahaha.

  Godnatt! kram

  Svara