Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:27 | maj 5, 2012

En helt vanlig lördag

God lördag min vän. Här är det lördag på alla sätt och vis. Mjukiskläder, sen frukost, slapp och inga måsten. Har dock en måste-göra-lista som gnager inom mig. Det är så mycket som måste göras här hemma. Roligt i och för sig att fixa iordning men inte lika kul när man känner sig handikappad och inte kan. Jag skulle lätt kunna slita ut alla säckar, kartonger och möbler, måla och bära om det inte vore så att min kropp skrek aj, nej och att det faktiskt inte går. Suck.

Fick flera frågor igår vart jag köpt min sockerkaksform.

Min turkosa silikonform har jag köpt på IKEA.

Minns du mina vita skålar som hänger i mitt kök? Nu pryds de av färska kryddor.

Vad har du för planer i helgen? Jag vill gå på bio men har svårt att få tag i barnvakt. Vill se ”Friends with kids” och gärna någon till film, äta massor av popcorn och mysa med Peter.

Var rädd om dig.

Stor kram ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “En helt vanlig lördag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vad fint det blev med kryddorna! ser alltid lika fräscht ut! men jag lyckas ALDRIG hålla dem levande och fina mer än några dagar=/

  hoppas du får en bra helg! och att du inte har allt för ont;(

  Svara
 • Jag kan gärna vara barnvakt till dina fina barn 🙂

  Svara
 • Vilken härlig start på lördagen, skönt 🙂 Du får ta allt i din takt och bara göra det du orkar Hannah, resten kan du alldeles säkert göra när kroppen är återställd och bebisen har kommit till världen 🙂

  Det blev jättefint med dina färska kryddor i de nya skålarna i köket!

  Hoppas du hittar någon som kan passa dina fina barn så att du och din man kan få en myskväll tillsammans! Annars får ni ha det extra mysigt tillsammans när barnen har slocknat. Kanske film, massage och godsaker?

  Själv skall jag på födelsedagskalas hos en kompis i eftermiddag.

  Ha en bra lördag fina du!

  Svara
 • Hej fining!

  Klart du ska mysa med Peter i biomörkret, någon gång 🙂 Vissa dagar vill man bara det också funkar det inte.

  Åh, de vita skålarna blev jätte fina.

  Önskar er en mysig lördag!

  Kraaam <3

  Svara
 • Hej!
  kan du lägga bilderna och texten bakom remsan hem,bloggarna,välgörenhet,barnvagnar osv? Jag irreterar mig på att den hamnar framför bilderna och texten. Annars är allt super 🙂
  Ha en bra lördag.
  maria

  Svara
 • Det måste vara jobbigt att ha så ont. Tur att man vet det går över och att det blir en stor belöning i slutändan.
  Vi har varit på blomster landet i dag och handlat lite blommor till trädgården. Sånt man uppskattar på äldre dar. Haha!

  Ha en mysig lördag!!

  Svara
 • Ja vad mysigt det är med bio. Biomörker, gott att smaska på, en bra film och sin käresta bredvid sig. Det är verkligen mysigt.

  Här hemma har jag nyss kommit hem från en bröllopssminkning. Ååh vad fin hon blev! Jag vill gifta mig IGEEEEN! Vilken underbar dag det var alltså! 🙂 Ååååh…. Jag har också en jättetrött 3 åring, en tatuering som plötsligt börjat klia :(, jag är förbi av trötthet och vill bara sova. Kanske är lika bra, imorgon ska jag ha ansiktsmålning på en stor välgörenhetsdag här i vår by. Jobb jobb jobb men ack så skoj skoj skoj! 🙂

  Hoppas ni fick tag på barnvakt!

  Puss & Kram

  Svara
 • Jag hjälper dig gärna att bära, måla och fixa!
  Kram

  Svara
 • Mys med Livan<3 Ser fram emot att få återuppleva allt det där igen med Millisen när hon blir större.:-) Mina stora tonåringar har numera annat för sig…det är tur att jag har Maja och Millie kvar. Jag vill också gå på bio!Har inte kommit iväg sedan Millie föddes och hon är 7 månader nu. Definitivt på tiden:-D Kraaam

  Svara