Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:55 | maj 7, 2012

Broken glas

God måndag min vän. Hoppas att allt är väl.

Jag kom nyss hem efter att ha handlat målarfärg och annat som behövs när man ska agera målare. Glad i hågen var jag ända tills mitt yra jag tappar min mobil rakt i marken. Suck!

Hur surt är inte det här då?!

Flugan.

Köpte en vit färg som heter Early Magnolia. Bara namnet gör färgen fin. Den har en mycket svag rosa ton i sig som Liv kommer gilla.

Nu ska jag sätta igång 🙂

Önskar dig en härlig start på denna vecka och gott mod.

All Kärlek ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Broken glas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Inte kul med mobilen men inte så mycket att göra åt…shit happens ibland. Kul att komma igång med målningen, det tråkiga med att göra om rum är förarbetet, spackla, slipa, göra rent osv, men så otroligt viktigt att det blir riktigt gjort annars står man där med en flammig/fläckig/knölig vägg. Om man slapp det där tråkiga förarbetet så skulle jag nog måla om en gång i månaden. (Glöm inte ta bort maskeringstejpen innan färgen torkat) Ha så kul med målningen !

  Svara
 • Hade precis en kille hemma hos mig som lagade min trasiga telefon. Fast jag hade spräckt baksidan 🙁

  Svara
 • Men attans vilken start på veckan! Går det att laga, eller måste man köpa en ny när glaset går sönder sådär? Det är nog bara en tidsfråga innan det händer även mig eftersom lille sonen älskar att titta på film i mobilen ;). Vad duktig du är som ska måla själv. Jag är totalt värdelös på allt som kräver lite hantverkskunskap. Det i samband med att jag är otålig och inte så noggrann gör att det oftast slutar med ett förfärligt resultat. Har på senare tid ringt målare när sådant ska fixas. KRAM

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Trist med telefonen.
  Min sambo har ett företag som lagar sprucka iPhones, kolla in ipunkten.se
  Han hjälper dig gärna och är superduktig.

  Ha en fin dag!

  Svara
 • Å så surt på mobilen, jag gjorde lika dant förra veckan!!

  Svara
 • Hej fina flugan! 🙂
  Vad surt att tappa telefonen och ännu värre att glaset sprack, tur att det finns de som jobbar med att laga sådant 😉
  Vad kul att få sätta igång och göra i ordning rummen, tänk vad fint det kommer bli när det är klart! Färgen låter helt fantastisk och den är säkert det på väggen också 🙂 Ha en bra målardag!

  Kram/Sofia

  Svara
 • Jag har lagat min telefon på Teknikpunkten två ggr. Ligger på Folkungagatan 87 på Söder.
  Snabbt gick det (några minuter) och billigt var det (ca 500:-).

  Lycka till med målarpenseln :).
  KRAMAR

  Svara
 • Hej Hannah, läste en kommentar om att det en remsa av bloggen följer med. Jag har samma problem och löd ditt råd att vänt atills allt laddat ner, men det gick inte ändå!!! Jätte jobbigt att ha den mitt i bloggen, kan det var för du bloggar på en mack och vi har pc? När jag läser på min iphone har jag inte det problemet. Hoppas det går att ordna, tack för en jätte trevl blogg. Kram Mona

  Svara
 • Visst är det irriterande när man tappar telefonen i marken. Gjorde exakt samma sak för två veckor sedan. Andra gången dessutom…Eftersom jag ändå hade tänkt byta telefon i höst köpte jag en ny nu. Inte en kostnad man räknat med direkt…suck. Hoppas det går bra med målandet. Är också inne i en boa in mig period och vill måla om hallen innan bebis kommer.

  Svara
 • Hej!

  En butik i Märsta nära Willys fixade min mans iPhone för 800 kr, nytt glas, det blev bra!!

  Svara