Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:40 | maj 9, 2012

Boa-fas och hysteri

God kväll min vän. Här hemma har kvällen gått i ett. Middag, läxläsning och kvällsrutiner av avlöst varandra. När barnen somnat lade jag mig på soffan med benen högt. Har tittat på Grey´s och bara slappat. Har du haft en bra kväll?

Lämnade in min mobil på lagning idag. Saknar att inte kunna spela Rumble 🙂 Inte kan jag ringa någon heller då alla nummer finns på min mobil. Imorgon får jag tillbaka den igen med nytt glas. Skönt.

Hämtade en nyklippt William hos Hanna på Create i eftermiddags. Han är så stor och fin min pojke. Blir alldeles varm i hjärtat.

Vid middagsbordet frågade vi pojkarna vad de ville jobba med när de blev stora. William sa att blev han inte fotbollsproffs så ville han bli fotograf. Han älskar att fota med min systemkamera och är riktigt duktig. Han hjälper ofta mig att ta bilder.

Jag slutade inte vid ett färdigmålat rum utan fortsatte direkt med att skruva ihop Livs säng och sätta upp nattlampan, så fort jag kom hem.

Liv sken som en sol och var helt spattig av lycka över sin säng. Snart börjar inskolningen i det nya rummet och sängen. Hur ska det gå?

Det värsta är att jag tror att det är jag och Peter som kommer får det tuffast. Känner redan nu abstinens efter henne trots att hon ligger bredvid mig i sängen 🙂

Tycker veckan går så fort. Redan torsdag imorgon. Härligt!

Jag gläder mig extra mycket åt att dagarna går fort. Vill inte var gravid längre. Jag längtar så mycket efter bebis och att slippa ha ont.

Tänk att jag snart kommer ha en liten gofis bebis i min famn. Kan knappt förstå det. Fyra barn! Det är bra jobbat 🙂

Det är lustigt att man alltid kommer in i en boa-fas när man är gravid. Jag blir helt hysterisk och vill bara fixa fint och ha ordning. Ska till IKEA imorgon och köpa säng till Mio och saker till Livs rum. Tack för inputen angående heltäckningsmatta. Vid närmare eftertanke så håller jag helt klart med om att det är opraktiskt. Väldigt fint och mysigt men som många skrev så är det lättare att ha en vanlig matta. Det kommer nog lekas med lera och kladdas en hel del vid ritbordet. Matta it is.

Nu är det dags att sova… så gott det går.

God natt.

All Kärlek ❤

 

 


15 kommentarer15 kommentarer om “Boa-fas och hysteri”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förstår dig, min sover oxå i sitt rum, dock halva natten & sedan går hon in i sömnen till oss 😉 då blir jag glad & lugn igen 😀 det är ju så mysigt.
  Älskar alla bloggar hos er på bloggfamiljen, ni har inte haft någon tanke på att utöka den, så att alla kan få ha sin bloggar på familjen? Som tex på MAMA’S hemsida. Hade varit så kul 🙂
  Sov gott! Kram

  Svara
 • & William är så söt & blev så fin i håret. Tänk när min skrutta blir så stor 🙂

  Svara
 • Hchf morgon Linn.

  Vad kul att du gillade kläderna! Vi har länge funderat på att göra sidan så att många fler kan blogga i Familjen. Vi får se om det är möjligt rent tekniskt och vad som krävs. Det är ju bara jag och Peter som drivar BF 🙂

  Stooor kram

  H

  Svara
 • Hchf? Låter som en ny diet. Sketans mobil 🙂 GOD Morgon ska det så klart stå.

  Svara
 • Snygg blev han i håret också fina William! Kul att han vill bli just fotograf (om inte proffs) det tror jag inte att så många barn i hans ålder kan tänka sig. Men det är bra att barnen får utlopp för sin kreativa sida och det verkar det som att ni är duktiga att uppmuntra dem till också 🙂
  Ja tänk att du snart har en liten bebis, så mysigt! Fyra barn är VERKLIGEN bra gjort Hannah, du kan vara en stolt mamma till (snart) fyra så fantastiska barn 🙂

  Här har kvällen varit bra! Förutom middag, sova middag (pensionärsvarning jag vet) och handlat mat så har jag tagit en löprunda och känner redan megatränibgsvärken i benen. Vi får se om jag överlever morgondagen 🙂

  Tack för att du finns!!

  Svara
 • Tack snälla:-)

  Efter att ha läst din blogg så är jag sjukt sugen på havregrynsgröt. Så nu ska jag ner och göra en god gröt med russin.

  Kram kram

  Svara
 • Härligt! Hoppas att gröten smakar 🙂

  Kram

  Svara
 • Wiliam blir / är nog en riktig tjejmagnet 🙂 Vad duktig du är som orkar hålla på med allt fast du har ont, tycker du är igång hela tiden! Vilken snygg säng Liv fick, stora tjejen nu ju 🙂
  Tyckte inte rummet ser så där jättestort ut? Min yngsta har ett rum som inte är så stort & det är också nymålat & bara väntar på att bli inrett, & när jag läste att du funderade på heltäckningsmatta så blev jag sugen på att lägga in våran stora ryamatta i hennes rum 🙂 Borde täcka mycket golvyta om man inte har den under sängen & så, kanske vore nåt för Livs rum också? Kram duktiga du, hoppas att du får sova gott & snosa Livan i natt 🙂

  Svara
 • Tänkte faktiskt fara runt och leta efter en stor ryamatta idag. Dessvärre är rummet rätt stort så det krävs en bjässe till matta 🙂

  Det är Williams stora byrå som står mitt i rummet och gör att det ser litet ut.

  Varma kramar 

  Svara
 • Ser så mysigt ut 🙂

  Svara
 • Han är så fin William. Han verkar så rar och omtänksam också… Påminner lite om min äldsta, Thedde eller Theodor som han heter egentligen. Han är storebror och har ett jättestort hjärta.

  Vad DUKTIG du är Hannah. Fasen… Med värkande fogar och allt! Det är ett högt pris man ofta får betala på kvällen när man fixat och donat hela långa dagen! Jag fick alltid sota med faslig värk på kvällen när man överansträngt sig under dagen. Dock så är ”boahungret” större än o tänka på nå fogar… OCH FINT BLIR DET!

  Min mellanpojke Elliot sov hos mig i 10!!!!! år. Strax innan lillebror kom så hade vi ”skolat in” honom i sin egen säng. Säger bara BELÖNINGSSYSTEM! En A4 i någon finfärg på kylskåpet, sen stolpa upp måndag till söndag. För varje natt man klarar att somna i sin egen säng fick man 1 klistermärke på respektive dag, för varje natt man klarade att sova i sin egen säng hela natten fick man 1 klistermärke till. (Ska klistras dit själv). När en vecka gått går man igenom. Har man 7 klistermärken så köper man en liten leksak (?). Har man mer än 7 så åker man och gör något roligt. Har man full pott (14 klistermärken) får man alldeles själv välja vad man vill göra.

  Detta funkade super för oss och faktiskt något jag tagit till många gånger under pojkarnas uppväxt!

  Puss & Kram

  Svara
 • God morgon Niiinis min vän. Ja, fy tusan vilken vidrig smärta det är på kvällen och under natten. Ångrar mig varje kväll att jag inte bara tagit det lugnt 🙂

  Bra ide med belöningssystem. Det ska jag apa efter. Inatt önskade jag innerligt att hon sov i egen säng. Sparkat och snurrat runt. Puh!

  Jag tänker ofta på dina blåbärsbullar. Jag fick kasta alla mina 🙁

  Om du sminkar mig någongång kaaaan jag inte få smaka dina nybakade bullar då? 🙂

  Puss och Kram 

  Svara
 • Sötis Hannah! ♥

  Såklart att du ska få smaka mina bullar hjärtat, som dom SKA smaka! 🙂 Haha… Vi tar det i samband med sminket. Smink, glitter, skumpa och bullar. Vilken härlig combo! Men du, bakprogrammet ringde igår och sa att det blivit förseningar för att många på TV4 varit sjuka. Dom ville ringa och be om ursäkt och säga att vi skulle få besked i slutet av denna veckan eller i början av nästa. Buhuuu…. snacka om att hållas på halster, orkante mer snart! 😉

  Att bero på att vara gravid och ha en inneboende i sängen. Jag var väl ganska så höggravid när Elliot fortfarande låg skavfötters med mig… vaknade en morgon med hans fot mellan mina skinkor liksom. Min stjärt hade typ ätit upp hans fot. (Den jättebjässen till ärsel jag hade så förstår jag att den var lite hungrig 🙂 ). Då kände jag att nu får det vara nog på riktigt. Det var då jag körde stenhårt med belöningssystemet. Han var så duktig min stora (lilla) kille som bara ÄLSKADE att sova hos sin mamma. Så jag vet hur jobbigt du har det. KÄMPA PÅ! Det kommer gå jättebra, Livan kommer klara det galant!

  Puss & Kram

  Svara
 • Mysigt att få boa och fixa! 🙂 Har samma säng till dottern och letar just nu efter en mysig matta till hennes nytapetserade och fixade rum.

  Storebror har en stor, fyrkantig och mjuk ullmatta som är multirandig som alla barn, både våra och de som kommer på besök, älskar. Matta it is!

  Charlotta
  http://blogg.familyliving.se/tillbakadaralltborjade/

  Svara
 • Hej Hannah,

  vad kul att ni skall komma hit till Göteborg, det gillar vi!!

  Tycker det är så kul, jag har precis oxå kommit in i min boa-fas.. vi har en liten (stor) kille som blev tre i februari och nu väntar vi en liten tjej ungefär samtidigt som dig (går in i v.31) på måndag.. och nu har min boa-fas börjat.. underbart!
  Min man blir lite smått tokig på mig, det skall flyttas om bland sovrummen, tapetseras mm.. Vad har du för nya boa-planer idag brukar vara den första kommentaren jag får när jag kommer hem från jobbet 🙂 men mysigt är det!

  Må så gott!

  Kram från Göteborg

  Svara