Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:47 | maj 9, 2012

Paket

Nu är det klart. Alla väggar är målade, färgkladdet borttorkat och rummet är redo att inredas. Kan nog bara täcka över sakerna när Linn målar sagomotivet på ena väggen om några veckor. Jag kan inte hålla mig från att börja fixa här inne.

Det är en skön känsla att vara klar 🙂

Funderar på att lägga in en gosig heltäckningsmatta i en ”Livig” färg i rummet. Vad tror du om det?

Det är skönt för fossingarna och ger ett varmt intryck. Vi har en vit i vårt sovrum. Så fint.

Har varit och hämtat ett paket på posten precis. Älskar paket.

Dags att börja med middagen.

Kram ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Paket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Heltäckande matta är fint och mysigt. Men till barnens rum skulle jag inte ha det. Kräksjuka och då kräkfläkar på mattan är något jag vill undvika. Men det finns säker mattor som ”lätt ” kan tas bort och skickas på kemtvätt. Spännande med renovering hur som helst
  😀

  Svara
 • En stor ryamatta kanske? Den är det bara att ta ut å tvätta med högtryckstvätten om olyckan skulle va framme. En riktigt stor en så blir det ju som en heltäckningsmatta 🙂 Ser fram mot att se bilder på rummet när det är klart. Kram <3

  Svara
 • Så härligt mjukt med heltäckningsmatta men i ett barnrum kanske det är roligare att kunna leka med färg/lera och annat skoj utan att behöva vara rädd för att slaska ned? Som redan sagts så kan man ha en stooor matta eller flera små runda (som man kan leka inte nudda golv med). En sån där grön ”långhårig” matta vid sagoskogsväggen, då blir det en fortsättning av gräset…

  Svara
 • Tack snälla för tipset med maskeringstejpen! Du räddade Livans väggar 🙂

  Grön matta var en bra ide. Tack igen.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Ska bli spännande att se bilder när det är helt klart!! Låter superfint!!

  Ja, paket är alltid lika spännande hur gammal man än är 🙂

  Kram, Carina

  Svara
 • Vilken mysig blogg! Hit kommer jag fler gånger 🙂
  Kram Jennie

  Svara
 • Mysigt men opraktiskt med heltäckande i barnrum, kanske något som går att ta ut och tvätta? Fast det finns ju säkert något smart sätt att tvätta heltäcknings mattor nu.

  Svara
 • Håller med ang mattorna, hade nog inte tagit en fast matta, de spills och kladdas ner även om man ”inte” tror det, vet inte hur många mattor jag förbrukat i Filippas rum redan, då är det iofs billiga mattor men de e väl tur det. Ha en vid sängen för det är gosigt att ha när man går upp och lägger sig, Sen beroende på möblering, har matta vid sängen samt vid lekbordet, även en del av lekytan kan man ha matta, låt fantasin flöda….Kommer bli jätte fint i Livs rum tror jag, ps sover hon inne hos er ännu? så detta e första egna rummet?? eller har hon haft detta innan med i ny renoveringstagen? bara undrar 🙂 alltid kul att förnya…kram

  Svara
 • Härligt att vara klar! Du var verkligen en effektiv målare Hannah, här går det undan 🙂 Ja, heltäckningsmatta är verkligen mysigt och gosigt för fossingarna! Spännande att få se resultatet efter inredandet sen!

  Ha en fin kväll och hoppas det var något roligt i paketet!

  Svara
 • Hej. Vad fint det blir. Det är så mysigt att ”boa” in sig när man är gravid. Förstår bara inte var energin kommer ifrån. Jag håller på o fixa sonens rum o det tar hundra år, har helt enkelt inte ork.
  I mrg bär det av tidigt till Stockholm för kurs i 2 dagar, ska bli super. Kram på dig

  Svara
 • Hannah, vad fint du gör! Förstår att du vill boa, det hör ju graviditeter till!
  Vi har faktiskt lagt in en ljusbeige heltäckningsmatta på hela vår övervåning där vi har två sovrum, allrum samt walk in closet. Vi är supernöjda! Mysigt, ombonat och väldigt snyggt! Det finns bra rengöring om det skulle bli fläckar och för övrigt så är det väldigt lättstädat. Bara att dammsuga! Vi är otroligt nöjda.
  Hoppas sista tiden går fort så att ni snart får träffa er dotter och barnen sin lillasyster! Själv går jag och hoppas på att jag är gravid med vår nr 3… Har två pojkar som är 3,5 och drygt 1,5 år och nu är vi sugna på en liten till. Ju fler barn, desto mer kärlek<3 Håll gärna tummarna för oss!!
  Önskar dig en fin dag!
  Varm kram

  Svara