Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:55 | maj 11, 2012

Orkeslös

God fredagkväll min vän.

Jag är helt tom och orkeslös idag. Ligger bara och stirrar upp i taket.

20120511-194846.jpg

Hade i och för sig en mysig stund med Mio då vi åt glass och pratade. Lagom till att vi skulle ner på Våfflan och äta mjukglass öppnade sig himlen och regnet öste ner. Så det blev glass från macken istället som vi åt i bilen och så åkte vi runt och spionerade 🙂

Liv kom precis in till mig som Pippi. Hon fick mig att le, sötnosen.

20120511-195107.jpg

Nu är det dags att anmäla sig till tjejkvällen i Göteborg. All info om var, när och hur hittar du HÄR!

Puss och kram ❤


16 kommentarer16 kommentarer om “Orkeslös”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh sån liten sötnos! Längtar tills min lilla tjej klär ut sig till Pippi! Måste fråga, din Pippitröja, var har du hittat den? Jag har letat hur länge som helst efter en sådan i vuxenstorlek. Vill så gärna ha en! KRAM

  Svara
 • Nu vet jag inte riktigt vart Hannah har hittat sin snygga tröja, men har du kollat på http://www.rutstore.se?
  Där har jag köpt tröjor och är nöjd med allt från storlek till snabb leverans! 😀
  Dom har ”pippitröjor” i olika utföranden.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag och min sambo tänkte åka och titta på barnvagn imorgon till vår bebis som kommer snart. Jag undrar var i Stockholm hittar vi Joolz barnvagn? Finns det flera återförsäljare?

  Mvh Emma

  Svara
 • Här hittar du återförsäljare i Sverige.

  http://www.my-joolz.com/dealers?country=12&region=&city=

  Svara
 • Har anmält mig och min svägerska till tjejkvällen!!!!! Skall bli superkul, har velat gå på sådan länge och äntligen kom det till en stad nära mig 🙂

  Är lite dålig på att skriva kommentarer, men jag har skrivit det innan och gör det igen. Det är så roligt att följa din blogg. Kan känna igen mig i så mycket av det du skriver. Man märker verkligen hur mycket du älskar din familj, och det gäller samma för mig. Mina två små barn och sambo betyder allt för mig och jag är så tacksam och lycklig över mina två busfrön som förgyller min dag.
  Att få uppleva sådan stark kärlek som man har till sina barn är magiskt!!!!!

  Ha en fortsatt trevlig fredagskväll 🙂

  Kram Kram

  Svara
 • Åhhhh, jag blir så himla besviken på att när ääääntligen tjejträffen kommer till Göteborg så kan inte jag gå!!:( som jag har väntat på att få träffa Dig och Peter. Har följt dig sen du var med liv och bloggade på Mama. Men men jag hoppas att det blir en ny chans för mig att gå!!!???
  Hoppas du får en härlig helg!
  Kram

  Svara
 • Hej

  Jag har anmält mig och två vänner. Kommer det en bekräftelse på mitt mail? Jag hoppas verkligen jag har turen på min sida så vi får komma men man kan ju aldrig veta.

  Kram Jenni

  Svara
 • Fin blogg!

  Jag såg lilla buren i bakgrunden. Jag tycker det är så trist med djur i bur och om alla skippade den saken att köpa djur i bur så hade det inte funnits. Jag vet själv när jag var liten, jag hade 3 kaniner i bur och nu när jag är vuxen så förstår inte jag mina föräldrar. Man tjatar och dem vill väl men i längden lär man ut fel. Djur ska vara fria, fåglar ska flyga mil och inte sitta i en bur för att en unge vill ha den. Varför inte lära våra barn att det är viktigt att djuren är fria och om dem är fria är det den högsta kärleken vi kan ge dem, dem får vara i sitt element. Något att tänka på tycker jag…
  Har du sett filmen om delfinerna i Japan? Hemsk dokumentär men handlar just om delfiner i pool, hur dåligt dem mår och det finns just för att barn vill se dem och krama dem och självklart föräldrar som tar em dit, hemskt!

  Lycka till med bloggen och ta hand om er.

  Svara
 • Åh vad kul med träff !! Synd att jag jobbar 🙁 HOPPAS på nästa gång då istället !
  Hoppas att du känner dig bättre snart.
  Man kan inte annat än att le åt de små sötnosarna… 🙂
  Jag hoppas på att du & Peter kommer fram till att göra så vi
  Kan flytta våra bloggar hit 😉
  Kram & trevlig helg!

  Svara
 • Jag tillbringar fredags kvällen med en filt om mig o tittar på en film med jämna plågor från käken. Hoppas jag aldrig behöver dra ut fler..fick lämna jobb idag med frossa men imorgon e en ny dag! Ha en skön lördag

  Svara
 • åh… göteborg känns lite för långt för att åka till :/ (50 mil…)

  får hoppas på en ”närmare” tjejkväll 🙂

  Svara
 • Jag känner igen mig väldigt mycket! Är helt slut asså!
  KRAM och trevlig helg. 🙂

  Svara
 • Hej!! Å ja ville så gärna komma på tjejkvällen, det är verkligen en dröm att få träffa dig, men som student så har ja tyvärr inga pengar att ta mig till Göteborg för (hade det varit den 25 maj så hade ja kunnat ;P) , även om de bara tar 1 timma att åka 🙁 Jag som VERKLIGEN hade bestämt mig att komma nästa gång de va tjejkväll!!

  Ja hoppas ni får det roligt!!

  KRAM

  Svara
 • Hej Hannah!
  Äntligen har jag blivit medlem 🙂 Bättre sent än aldrig som det heter, kör stenhårt på den devisen. Hoppas du känner dej piggare imorgon! Det ska bli mycket trevligt att träffa er. Frågan är hur pigg jag kommer att känna mej om jag inte packar klart å knyter mej snart…planet går ju till huvudstaden arla morgon och först ska vi lämna våra tre sockertroll hos mormor. Sov gott <3
  Kram Meandi-Anna

  Svara
 • Men du är så vacker på den här bilden (klart annars med) oavsett om du är orkeslös eller ej! 🙂

  Hoppas du mår bättre idag och att ni har en härlig helg!

  Kram kram 😀

  Svara
 • Va rädd om dig vännen….

  Svara