Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:12 | maj 12, 2012

Weekendvinst

Hej min vän. Allt väl?

Har precis kommit hem efter en eftermiddag på stan. Mötte upp Anna och hennes man Anders som vann en weekend till Stockholm med hotell och middag. Det var jag och me&i som hade tävlingen. Bästa me&i-säljaren vann, vilket var Anna. Bra jobbat 🙂

Anna och Anders kom upp från Skåne imorse. Vi mötte upp dem på en fik och ikväll ska det äta flott middag på Och Himlen därtill i gamla skatteskrapan på Söder.

Anna hade med sig små presenter från me&i till Liv. Tatueringarna gick blev en succé.

Liv försökte fånga en duva... utan större framgång.

Köpte en kopp från GreenGate i present till Anna. Kunde inte låta bli att köpa en likadan till mig själv och min GG samling.

 

Dags att börja med middagen. Har tre hungriga killar som vill ha mat.

Kram ❤

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Weekendvinst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul att Anna vann. Hon är ju en duktig säljare, lyckades sälja till mig också. En jätte gullig tjej 🙂

  Svara
 • Tack för dina fina ord <3 Hoppas ni blev nöjda med kläderna 🙂

  Svara
 • Vilka fina GreenGate muggar. Nästan så jag skulle köpa på mig ett par för är man lite nere så blir man genast på bättre humör av att bara se muggarna 🙂
  Kram

  Svara
 • Tack för en mycket trevlig fika! Vad roligt att småsakerna jag letat fram ur gömmorna lyckades locka fram leenden från Liv 🙂 Har sparat en sån keps åt Bella också, love rååsa. Tack ellibelli – vad gulligt skrivit av dej <3 Nu ska vi äta frukost och sen göra Stockholm – det verkar till och med bli vackert väder!!

  Svara