Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:34 | maj 13, 2012

På gatan där jag bor

God kväll vacker. Har du haft en bra helg? Vad har du gjort?

Själv har jag haft en skön dag i solen. Var iväg och köpte växter som jag tänkte plantera, men har skjutit upp mitt planteringsprojekt till imorgon… eller en annan dag 🙂

Satt länge i förmiddagssolen.

I eftermiddags möttes flera av oss grannar, och alla barnen, hemma hos Tone och PJ. Där grillade vi och satt länge och pratade.

Det blev rusning till Tones kladdkaka. Jag, Peter och barnen slogs om de sista bitarna 🙂 .

Tone, Rosie och Jag. Vi har verkligen världen bästa grannar.

Nu ska jag och min halsbränna sätta oss upp i sängen och försöka sova.

Tack för att Du finns.

God natt ❤

 


11 kommentarer11 kommentarer om “På gatan där jag bor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skönt med så trevliga grannar 🙂 Här har vi firat dotterns och sambons födelsedagar. Å ikväll var barnen så lyckliga för de fick äta ute haha 😉
  Hoppas du lyckas sova!
  Kram

  Svara
 • Wow vad snygga ben du har!!!!

  Åh vi har haft en jättemysig dag. Jag har skrattat så jag kissat på mig åt Milo idag. Han har sparkat fotboll och såg så rolig ut. 🙂 Sen har han kört pottan heeeela daaaan, så nu är han så stolt och lycklig min lilla pojke. Jag säger bara ÄNTLIGEN! Han har varit svår alltså…

  Vilka härliga grannar! Sånt där är så mysigt… Huuuu, under några år bodde jag i ett villaområde granne med en arg dam med jättepattar och aldrig någon BH som skällde på ungarna jämt. Hon var svår, väldigt jobbigt stundtals. Idag blev vi bjudna på tårta av grannen nästgårds så jag rullar fram efter den här helgen.

  Försök sova gott nu, att knarka novalucol och samarin funkade halvbra mot halsbränna för mig.

  Puss

  Svara
 • Ni ser ut att ha haft helt underbart väder. Här uppe i norr har vi inte haft fullt lika tur, men en otroligt rolig helg. Har deltagit i något som kallas matstafetten där över 150 olika par åker runt till varandra och äter förrätt, varmrätt och dessert och sen samlas på en lokal för fortsatt fest. Mycket roligt då man inte känner dem man ska till och inte vet i förväg heller. =)

  Svara
 • Hej hanna jag är en 18årig tjej som heter hanna och söker sommarjobb/ jobb o jag minns att du snart ville ha en barnflicka, jag har följt din blogg sen start och skulle tycka det var kul. Bor inte i stockholm men kan flytta på mig nu när jag tar studenten, jag har även körkor för att kunna köra till olika aktiviteter m.m så är du lika intresserad som mig så får du gärna höra av dig:)
  Kort om mig så är jag posetiv glad o pratglad tjej som tycker det är kul med barn och är själv barnslig av mig så vi skulle kunna göra mycket kul tillsamans, självklart kan jag vara allvarlig ochså men har nära till skratt:)

  Svara
 • Ps. Vill du träffa mig så skulle jag kunna komma på bloggträffen den 24maj för då är jag ändå i göteborg:)

  Svara
 • Hej finaste!
  Hoppas allt är finfint! 🙂 Som vanligt skäms jag enormt över att jag inte varit här på länge, och att jag är här alltför sällan, men jag har fullt upp med studier och hinner helt enkelt inte med bloggar. 🙁 Det är jobbigt!
  Har iallafall skummat igenom de senaste inläggen lite snabbt, för att få en liten inblick iallafall, om hur det står till nu. 🙂 Usch, jobbigt med halsbränna! 🙁 Vet inte hur det känns, men, vet andra som haft det när de varit gravida, och vad jag hört av dem så är det INTE kul!
  Hoppas du inte har problem med pollenallergi iallafall. Själv har jag ganska rejäl allergi, och i år är den värre än vanligt. 🙁 Såhär risig som jag är i år av allergin tror jag aldrig jag varit förut. 🙁 Jag snorar och nyser och rinner konstant ur ögonen. Nässpray och pappersnäsdukar är hårdvaluta här för tillfället. Dock har jag inga ögondroppar. Skulle behöva allergitabletter också, men de är slut på varenda apotek här i stan, så jag får klara mig utan dem! 🙁 Ja, det är jättejobbigt, och vissa dagar kan jag typ inte vara ute alls. 🙁 Häromdagen var det riktigt riktigt jobbigt, för då kunde jag inte andas genom näsan alls, så att äta var en ren plåga! :/
  Så just nu tycker jag bättre om regnigt väder än soligt, för då är inte allergin lika jobbig. Och blåst, som det varit idag, är inte heller superkul. Sol och blåst i kombination = Inte alls kul! men jag trotsade både väder och allergi idag, och tog en promenad ner till sjön. Behövde rensa själen lite.
  Men annars är allt bra! Har precis fixat färdigt alla ansökningar inför hösten, så nu kan man släppa det, iallafall tills vidare. Och nu håller jag på för fullt att söka sommarjobb. Är dock svårt för en i princip outbildad och oerfaren snart 25-åring att få jobb i den här staden. 🙁 Men men… Lite kul blir det iallafall i sommar, oavsett om jag kommer ha pengar eller inte. Tur att man har såna bra föräldrar, som bjuder med en på såna häftiga resor ibland!
  Men nej, nu ska jag sova! Väckarklockan ringer kl. 07.00, och då vill jag vara åtminstone hyffsat pigg!
  Kram på dig finaste Hannah och din fina fina familj! Var rädd om er allihopa!

  Svara
 • Det är INTE ok att ha så sjukt snygga ben när man är preggobert! Själv ser jag fortfarande ett par elefantben när jag tittar ner på mina stammar… Din lilla loppa! 😉 ta en kladdkaka till! Kram finis!

  Svara
 • Hej fina!! Kära nån vad magen växt, förstår att det är jobbigt!! Här är man på väg till veckans första arbetsdag, fast det blir en skön vecka, imorgon ska jag cykla med wilmas klass till Rävsta, å sen e man ledig tor-sön. Å så verkar det bli sol på det:) ha en skön dag!! Stor kram

  Svara
 • De är livet, med härliga grannar runt om en så man inte alltid måste åka iväg för att träffa de andra vännerna, jag gillar att man bara spontant kan komma över på en kaffe osv, inte alltid planera allt 🙂 Skulle ju fråga ngt också men det försvann nu tydligen?? hmmm jo just de de var de där med halsbrännan, hua de hade jag med eller har ja typ varje ggn, men gavisconet hjälper, tog de ända in på förlossningsdagen hehe halsbeännan e såå jobbig:/

  Som jag skrev i ett tidigare inlägg ang helgen som varit så har jag oljat utemöbler grundat sängskåp mm, de finns o göra hela tiden. I efm får vi besök så min äldsta dotter ska stå för fikat och baka kladdkaka och äppelpaj *s* ha en toppen dag! kramis, ps vad fint Livs rum blivit såg de i tidigare inlägg men inte alltid jag hinner kommentera, härligt fönster med, ljust och fint..

  Svara
 • Låter som en härlig dag. Hoppas du får en fin vecka Hannah!

  Svara
 • Hej!
  Fastnade för dina fina krukor som påminner om stora stenar, var kan man hitta dom?! Tycker mig känna igen dem…
  Är ny läsare här på Bloggfamiljen, men här kan nog bli fast 🙂

  Svara