Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:55 | maj 13, 2012

Utedag

Hej min vän. Vilken skön dag det ser ut att bli. Himlen är vackert blå, helt molnfri och solen skiner. Har precis hängt ut massor av tvätt. Det doftar ljuvligt. Barnen är ute och leker och jag ska äta frukost (väldigt sent, ja vet) i lugn och ro.

Tror jag ska skita i allt inomhus. Det är stökigt… som vanligt, men idag ska jag bara ha en utedag.

Igårkväll var vi hemma och slappade. William och Mio hade dansuppvisning à la LMFAO.

En besviken Liv fick inte vara med längre.

Nej, nu ska jag ta med min frukost ut och sätta mig i solen.

Var rädd om dig och ha en underbar dag.

Kärlek ❤

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Utedag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!! Låter som en härlig början på den ljuvliga söndag! Vi har precis tagit en promenad med barnen uppe i Valsta spåren,mysigt men lite skog att promenixa i:-) Nu blir det snart lunch å sen kyrkan. Önskar Er en fortsatt skön dag! Kram

  Svara
 • Härliga bilder på aktiva barn haha.Lets Dance nästa… Här har vi också strålande sol idag underbart.Humöret känns absolut på topp med solsken.Med eller utan sol är jag idag Söndag en lycklig blivande Farmor;)Det spelar ingen roll hur många barnbarn man får lika spännande varje gång.En liten sladdis blir det denna gången,brödrarna är 7 och 6 år .Så en liiiten tumme håller vi på för en liten lillasyster;)Nu väntar en god lunch på stan och sedan en promenad i Vårsolen.Var rädd om dig du också.Passa på och njut denna sköna Söndag.Kram.

  Svara
 • Så underbart söta barn ni har och duktiga dansare är de med ser det ut som! 😉

  Vi ska också ut och njuta av det vackra vädret idag. 🙂
  Ha en härlig söndag!
  Kram 😀

  Svara
 • Haha så sköna 🙂 Liv är ju bara för söt när hon skuttar runt i sina prinsess klänningar 🙂

  Svara
 • Hihiiiii….åh va roligt! Jag ÄLSKAR när Elliot kört sina dansuppvisningar för oss. Nu är det i te lika ofta, han börjar bli stor och med det kommer allt PIIIINSAAAAMT! Jag är det mest pinsamma som finns när jag kommer till skolan t ex. Asså, Mio ser ju ut o va KUNG på det där! Skulle en annan göra sådär så skulle ryggen gå rakt av, KNAK.

  Å så Liv som inte fick vara med. 🙂 Det sär känner jag också igen. Milo kör med sina storebröder så han får oftast som han vill men när han INTE får som han vill blir set krokodiltårar och tandagnisslan. 😉

  Vi sitter ute och njuter vi med. Åh så härligt det är. Dock så blir min bekymmersrynka ÄN djupare av solen men men…. Det tar vi sen nångång. 😉

  Puss

  Svara
 • Godkväll, kollar på mästarnas mästare nu, jag och sambon samt sonen, Filippa sover sen halv 7 efter en heldag ute. Jag har oljat utemöbler och grundat sängskåp, Sambon (Adde) har klippt gräset på ca 4000kvm, jag har klippt en del med 😉 Men tyvärr strejkade åkergräsklipparen så vi fick köpa en ny gräsklippare :/ Men vi har haft en underbar dag, som du sa hängt tvätten ute så härligt när man kan göra det.

  Håller med de ovan, Liv är så söt med sina klänningar som hon älskar och killarna är jätte duktiga på att dansa och så colla och fina är de. Ser framemot lille mini Liv/Peter bebisen 😉 kramis!!

  Svara
 • cola..ska de ju vara givetvis..hehe

  Svara
 • coola, tror min hjärna glöömt hur man stavar??!! ha överseende med mina stavningar..*s* tack!

  Svara
 • Cool bild på Wille när det ser ut som tröjans tryck är utanpå armen 🙂

  Svara