Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:27 | maj 15, 2012

Ensamätare

God morgon min vän. Har precis lämnat Liv på förskolan och är på väg till stan och MVC.

Morgonkaffet tog jag med mig. Av spåren jag lämnat efter mig kan man se att jag gärna dricker och äter glass och godis i bilen. Helst när jag är ensam så jag får allt för mig själv 🙂

20120515-092343.jpg

Önskar dig en fin dag.

Kram ❤


1 kommentarerEn kommentar om “Ensamätare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • haha känner igen de där i bilen och hemma, gömmer allt under soffbordet så fort ngn kommer hehe!!*asg* Förra sommaren när vi var på grönan, vann vi MM och kexchoklad, ett gulligt får samt en liten nallebjörn. I år ska vi dit och VINNA lite till, barnen älskar det & jag med, kan inte sluta ta lotter brar, blir lite dyrt men men de e det värt!

    Svara