Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:11 | maj 15, 2012

Lunchdate

Hej min vän. Vilken vacker dag det blev. Så fort solen tittar fram så kommer även fler glada människor fram. Folk ler och blir trevligare. Eller hur?

Har kommit hem igen efter mitt MVC-besök och ett möte i stan. Allt verkade bra, även mitt blodtryck som vanligtvis brukar vara toklågt. Ska tillbaka nästa vecka igen och mäta magen då den borde ha växt mer än den gjort. Men inget jag ska gå runt och oroa mig för, sa min barnmorska. Inte oroa mig?! Det är Hannah, katastroftankarnas mästare du pratar med 🙂

Kommer oroa ihjäl mig till nästa måndag då måttbandet åker fram igen.

Blev bättre till mods när jag fick äta lunch med en lång och snygg man, dessutom väldigt trevlig. Min man!

Åt en fräsch hälsotallrik med kyckling och avocado. Det enda negativa med att äta nyttigt är att jag blir så fruktansvärt sötsugen. Skyndade mig till bilen efter lunchen där jag har mina gömmor 🙂

Så här långt har jag kommit med mina växter. Från bilen till muren framför bilen. Ångest.

Ha det gott ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Lunchdate”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina du! Ja,det där med magmått som dom inte är nöjda med känner jag igen. Så var det båda mina graviditeter:) men allt har varit bra! Bebisarna ligger ju olika fr gång t gång oxå,så oroa dig inte!
  Jag å sonen har fixat i vår mini trädgård på fm:) alltid skönt att få rensa bort å plantera nytt! Må gott å ha en skön ef.m/ kväll! Kram

  Svara
 • Hej!
  Härligt att vi får se solen, har ju lyst med sin frånvaro för att vara Maj månad. Lugn Hannah, barnmorskorna har bra koll, så försök att inte oroa dig för mycket. Här planeras det studenten för fullt, kul, men det är mycket som snurrar. Vad kul med en bloggträff igen, hade gärna åkt o träffat er igen o många i bloggfamiljen, så trevligt i Växjö sist, så anmäl er nu, det är jättetrevligt kan jag intyga. Själv ska jag till Morgan o Ola-connys ullared o bo i stuga med glada väninnor den kvällen/natten. Nu ska jag ut o tvätta vidare på mitt staket som är vitt egentligen men just nu mer grönt, vad är det för nedfall från ovan??

  kram fina Hannah

  Svara
 • Jag blir med så sötsugen när jag äter nyttigt 🙁 Jag håller med City, anmäl er ni som kan, till bloggträffen – jättetrevligt!!
  Kram

  Svara
 • Hej hej!
  Alla barnmorskor mäter magarna lite olika och det kan verkligen skilja sig åt jättemycket trots att bebisarna är ungefär lika stora… Så jag säger som tidigare kommentatorer; det är inget att oroa sig för 🙂

  Själv har jag haft en lite för stor mage, men lillen där inne mår bra och snart ska han väl komma ut också hoppas jag… två veckor kvar till BF idag!

  Jag är också väldigt sötsugen… du är ju smal o så annars, men jag har gått upp 16kg och är 155 cm lång. Så när jag äter glass o dumle (som jag ääääälskar) får jag himla dåligt samvete. Men men… man gör vad jag kan iaf.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Svara
 • Sålänge bebis mår bra så spelar väl inte måttet så stor roll, det känns ibland som om dem bara höftar lite ibland 😉 Vi var på tillväxtultraljud idag, ska du inte på sånt? Vi har ju samma Bf. Iaf så vägde vår lille kille ca 1900 gram och var 40 cm lång… hur f*n får dem plats i magen?!

  Svara
 • Hej Hannah,
  Solig dag här i Helsingborg också.
  Du har säkert hört detta tusen och en gånger, men försök att inte oroa dig allt för mycket, (man oroar ju sig ändå, jag vet)
  så länge din ”mage” följer sin egen tillväxt kurva så gör det inte så mycket.
  Har själv varit med om att få gå och mäta magen extra mycket mot mitten/ slutet av båda mina graviditeter (2st), men allt gick superbra. Kram A

  Svara
 • Ingen fara med bebis i magen, den växer lite blygsamt bara <3
  Kram

  Svara
 • Men vad vi är lika! Jag är på pricken likadan, katastroftankarnas mästarinna! Väljer att alltid tro det värsta, suck blir så trött på mig själv! När vi var på UL i vecka 21 med Milo hittade hon inte hans magsäck. Vi skulle gå på stan ett par timmar för att han skulle dricka lite fostervatten. Jag var helt knäckt dom 2 timmarna…. Väl tillbaka fick vi se att han druckit sig mätt så vi kunde se magsäcken. Jag började förstås fultjura där jag… Så lättad eftersom jag var säker på att det skulle gå åt skogen.

  Den kan vara så att ”Hilla” bara ligger lite annorlunda så att magen på något sätt blir lite mindre i omfång. Det kommer se finfint ut nästa gång ska du se.

  Puss min vän (förstår din oro men det är som det ska med henne).

  Svara
 • Hej Hannah!

  Var inte orolig. Hon har flyttat sig lite bara. Så var det för mig med några gånger.

  Du är härlig du med dina planteringsplaner. Muren framför bilen är väl inte så illa pinkat 🙂

  Ta hand om dig och ha en mysig kväll!

  Kram kram <3

  Svara
 • Jag är nyfiken på var du köpt dina snygga solglajjor? 🙂

  Kram!

  Svara
 • Som alla säger ovan, inget att oroa sig döe även om man gör det. De är ju bara normalt att vi oroar oss, jag är likadan, jag bokstavligen avskyr så fort de rör mina barn ngt, om de är sjuka vill man ju vara sjuk istället för dem, är ngn dum blir man ett lejon som ryter ifrån, man har alltid moderinstinkten som finns där och beskyddar och oroar, jag sa till en vännina för ett tag sen efter barnen legat riktigt dåliga i magsjukan. Jag vet ej om jag pallat med ett barn till för då måste jag börja oroa mig på nytt, jag e nojjig, men e det mina barn som är mitt allt då blir det så. Så förstår din oro, för man blir alltid de trots allt, men du ska se den lilla fina Liv/Peter bebisen mår sälkert super och är en riktigt liten going, alla behöver inte vara stora 🙂 kramis

  Svara