Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | maj 16, 2012

Jag har Räddat Rabatten

Hej igen min vän.

Nu har jag i samarbete med Ellos Räddat dagens rabatt!

Just nu kör Ellos en rolig kampanj som heter Rädda rabatten! Varje dag släpper de en eftertraktad produkt till halva priset – under förutsättning att någon lyckas rädda rabatten. I måndags krävdes det 20 personer som heter Anna, igår åtta tjejer som bor i Visby och idag, ta-daa, Hannah Graaf!

Så från och med nu till och med fredag kan alla köpa de här snygga Tretorn Soho stövlarna på Ellos för endast 350 kr! (ord. pris 699 kr).

För att komma åt erbjudandet klickar du HÄR!

Snygga va?

Puss ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Jag har Räddat Rabatten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tjohoo! Tack, Hannah! Nu passade jag på att köpa ett par välbehövda stövlar. Tycker att alla tar så mycket betalt annars, för ett par sulor med gummi på. Men nu vore man ju dum som inte slår till, haha! =D
  Ha en bra dag. Kram

  Svara
 • Wohoo! Nu är jag snart ägare till ett par röda stövlar!

  Svara
 • Hej Hannah! Jag är den där personen som aldrig brukar kommentera bloggar, men nu så. Blev till och med medlem här för att kunna skriva det jag har på hjärtat. Här kommer det.

  Jag trillade över din blogg för ett tag sedan och i ärlighetens namn måste jag (motvilligt) erkänna att jag hade mycket förutfattade meningar om dig. Varför vet jag egentligen inte, men jag antar att de kom till liv under Systrarna Graaf-tiden. Hur som helst, jag bestämmer mig för att skumma igenom några av dina inlägg och vad händer? Jag är fastnar direkt och fick därmed en rejäl knäpp på näsan! Åh, jag älskar när sådant händer. Ser mig inte som en fördomsfull person, men tydligen.. Nu ska jag arbeta ännu hårdare med att bli en mer öppen människa – som du! Du verkar vara en oerhört fin och genuin person med sunda värderingar. Den värme och kärlek du utstrålar gör mig glad varje morgon när jag läser din blogg. Det är en härlig start på dagen! Jag önskar att jag kände dig, för jag tror att alla behöver lite Hannah-power i sitt liv.

  Egentligen vill jag bara säga tack och önska dig allt gott. Ta hand dig och familj.
  Krambomb och god natt!

  Svara
 • Jättefina stövlar. Ska nog investera i ett par jag med 🙂

  Svara
 • Nähäpp den rabatten vill inte, fastän jag tryckt gilla så har jag ett rött skynke i vägen 🙁

  Svara