Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:58 | maj 16, 2012

På språng

God morgon min vän.

Nu ska jag bege mig in till stan för en TV-inspelning.

20120516-065715.jpg

Ville bara önska dig en fin dag ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “På språng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Luca till

  Svara
 • Lycka till

  Svara
 • Lycka till och ha en kanonfin dag Hannah!!

  Svara
 • Vilken fin bild på dig! Så fin!
  På väg till jobbet nu, halvdag idag!
  Hoppas du får en härlig dag!
  Kramar

  Svara
 • Lycka till tjejen;) Fin bild på dig Hannah.

  Svara
 • Spännande, ha en fin dag fina Hannah.

  Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Åh vad spännande!

  Ha en superfin dag du med underbara människa.

  Kram <3

  Svara
 • Vackra du!!
  Lycka till 🙂

  Svara
 • Ha en superdag

  Svara
 • Vad spännande, undra vad de är för tvprogram, själv har jag jobbat natt. Är tvungen att gå upp tidigare och skjutsa sonen till sin pappa (hans bil har gått sönder) :/ så bara för mig och skjutsa dit han, de är hans vecka med barnen de två mellan barnen 🙂 Så nu har jag bara äldsta dotter och minsta dotter hemma.

  Härligt med buxabom de är så fina och lavendel luktar ju så gott. Har köpt 3 olika krukor i olika strl som jag ska ha sen utanför köksfönstret när jag flyttar, så längtar ju så till att få köpa ngr växter/blommor. Ska även ha vid ytterdörren i en högre inkkruka, tror de kommer bli jätte fint 🙂 Vill som du ha lättaw blommor, för jag har tendens att ta död på allt :/ så lättskötta som glömmer att bli vattnade lite då och då, inte massa pillande utan de för gärna växa o bli stora och fina utan för mycket gröna fingrar som behöver fixa dem, för de har jag inte. På sin höjd fixar jag krukorna och sätta blommorna där i, haha.

  Min sambo är duktig han driver potatis och annat, men han e ju mer noga än mig *s* kanske pysslar om dem mer vad vet jag 😉 kollade i blandet vi fick igår från blommsterlandet eller vad de var, en pallkrage och lite sallad och annat smått i är ngt jag funderar på faktiskt, ser ju så fin & gott ut, men vi får se, vi ska flytta först 🙂 ha en bra dag och hopppas inspelningen gick bra, ps vet ej om du svarade innan på en fråga men de var så längesedan jag fråga, när var du beräknad var det i slutet av juni början på Juli? kram till er alla..

  Svara
 • Snygging! Håller tummarna för att det gick kanon! Ha en härlig lång-helg nu och sköt om dig!

  Svara