Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:50 | maj 17, 2012

Kristi himmelsfärd och finbesök

Hej min vän. Åh, vad härligt med sovmorgon, lång frukost och outfit pyjamas.

Liv fick vi väcka vid 10. Hon var, som vanligt, tröttast i familjen 🙂

Jag och Liv slipper kalla morgonfossingar.

Åt havregrynsgröt till frukost. För att det inte ska vara allt för likt hästfoder blandar jag i krossade linfrön, hallon och russin. Gott.

Igår hade jag en rolig TV-inspelning mellan 8-13. En morgon och förmiddag med Kristoffer Appelquist kan inte få en på annat än gott humör.

När jag kom hem fick jag finbesök. Dagen fortsatte med ett leende.

Niiinis och hennes son Milo kom och hälsade på.

Hon hade med sig en fin present till Livis och även till mig 🙂 Jag gav mig ju på att baka hennes blåbärsbullar, vilket slutade i katastrof. Som vanligt när jag bakar. Jämför våra bullar här!

Syltkakor. Mmmm.

Den vackra texten som hon skrivit till Liv inleds med mitt favoritbibelord.

Nina och jag.

Nina, jag kom inte ihåg vilken bild vi valde så det fick bli båda 🙂 . Ser i och för sig ingen skillnad. Fick inte plats med kulan till dig. Förlåt!

Nu ska jag dricka lite kaffe och njuta av en bulle.

Imorgon kommer svärmor Marianne och Urban upp till oss. Det ska bli mysigt. Hoppas innerligt på vackert väder. Vill ta ut mina kuddar till utemöblerna och kanke t.o.m. plantera klart i mina krukor 🙂

Vad har du för planer?

All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Kristi himmelsfärd och finbesök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin tavla!! Här ska storstädats och sen iväg till vänner. Kram

  Svara
 • Hallåj!
  Här är det en lugn hemmadag som gäller… skrotar runt i nattlinnet fortfarande! 😉

  Jag har några flyttkartonger i lägenheten som är fulla med kläder av alla de slag och de tänkte jag röja och organisera bland för att sen äntligen kunna slänga ner dom i källaren! Sen ska jag nog frosta av frysen och greja lite. 12 dagar till BF, så det är inte helt fel att boa 🙂

  Ha en fin dag!

  Svara
 • HAHAHA! Var är min 7 kilos kula…. ?!? 🙂 Hur kan du vara så fin med 8 veckor kvar till förlossning? Ett mysterium tammetusan!

  Tack tack tack för igår min fina vän. Ni är underbara! Blir varm i hela magen.

  Idag har jag inte gjort ett jota hittills men nu börjar det dåliga samvetet klia i hela kroppen så nu är det dags att sätta fart. Ut och lajja med Milo och kanske klippa gräsmattan eller nåt. Måst göra nååååånting! 😉

  Ha en mysig dag och krama barnen från oss!!! Lite extra på Livan.

  Puss ❤

  Svara
 • Du är för skön du 🙂 Otroligt vacker tavla till Liv <3

  Svara
 • Tack för fina ord!! Vad rar du är…. STOR KRAM ❤

  Svara
 • God förmiddag!
  Då det är exakt en månad sedan jag gjorde min hjärtoperation som gick snabbare än planerat (t.o.m kirurgerna var förvånade, det var planerat en heldag men det gick på ca tre timmar), är jag bara hemma och sjukskriven. Min bröstkorg håller på att växa ihop, vilket tar ca 6-8 veckor och mina operationsärr är helt läkta. Däremot skall jag idag ge mig ut på konditionsrehab med mina stavar i spåret i närheten, vilket är viktigt för att få igång både lungorna som faller ihop under tiden man ligger i hjärt/lungmaskin och hjärtat som fått nya delar.
  Då det börjar bli lite långtråkigt att bara vara hemma (förutom sovmornarna som är goa) skall jag baka Victorias (matplatsen) browniefudgecheesecake idag.
  Jag hade ju sett fram emot så att ni skulle ha bloggträff i Gbg-området, och då har ni det precis när jag inte kan komma. Men, hoppas det blir fler!
  Ha en fin dag!
  Kram från Stenungsund

  Svara
 • Hej fina!

  Två gånger den här veckan har jag fått höra att jag är lik dig. Tar det som en STOR komplimang då jag tycker att du är en av Sveriges vackraste.

  Ha en fin dag 🙂

  Kolla gärna in min blogg 🙂
  glossynette.blogg.se

  Svara
 • Vilken vacker tavla och underbar text!

  Här ska det planteras träd idag. På lördag åker familjen till Stockholm och på söndag tar vi Grönan. Barnen längtar såååå!! Nåt tips om vad vi kan göra på lördagen som passar barnen?

  Kram, Carina.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vilka fin fina presenter 🙂 Ni verkar ha lika fina hjärtan både du och Nina.

  Vi är hemma under hela helgen och försöker bli kvitt löss som sjuåringen släpat med hem från skolan. Han har rätt så tjockt hår och så är det lite lockigt och inte så kort. De andra är korthåriga så med dem är det lättare. Förutom det så myser vi bara. Killarna har bestämt att det ska bakas scones ikväll till hockeymatchen.

  Önskar dig en fin dag!

  Varm kram <3

  Svara
 • Jättefin tavla! Och bullarna alltså, de skulle jag mer än gärna smaka på. Ha en fin kväll du vackra kvinna!

  Svara
 • Å vilken fin text på tavlan. Jättefin

  Svara
 • […] med födelsetavlor som jag kallar dom. Du hittar dom HÄR. Allt började med att jag gjorde en till Hannahs Liv (bild på Hannahs blogg) när jag åkte dit och hälsade på. Lite typiskt mig att sitta och […]

  Svara